Content Marketing Strategy

Audit / Consultanta Web

Realizam audituri web profesionale, pentru a ne asigura ca site-ul dumneavoastra corespunde cu standardele actuale de securitate si optimizare.

De ce sa comanzi un audit web?

Afla daca site-ul tau este vulnerabil, mobile-friendly, optimizat pentru motoarele de cautare, optimizat pentru vanzari online, accesibil tuturor vizitatorilor si conform cu ultimele standarde W3C.

Audit de securitate web

Afla daca site-ul tau este vulnerabil! Echipa noastra de tehnicieni de securitate iti testeaza site-ul pentru a afla care-i sunt punctele slabe si daca prezinta brese de securitate. La final, vei primi un raport de audit de securitate complet, care-ti va indica urmatorii pasi de urmat pentru securizarea site-ului tau.

Audit optimizare SEO

Oare site-ul tau este la capacitatea maxima din punct de vedere SEO? Comanda un audit seo chiar acum si afla de la expertii Danco Vision care sunt punctele slabe si ce poti face pentru imbunatatirea pozitionarii site-ului tau pe Google. Raportul de audit va contine recomandari detaliate.

Audit responsiveness

In anul 2016 navigarea de pe dispozitive mobile a depasit-o ca volume pe cea clasica (desktop). Site-ul tau a fost pregatit pentru aceasta tranzitie? Comanda o analiza de responsiveness si afla acum daca site-ul tau este mobile-friendly si optimizat pentru toate sistemele de operare (iOS, Android, etc.).

Studii de caz

Vezi ultimele proiecte

Ce ne recomanda pentru serviciul de Audit Web?

116

Audituri de securitate derulate

248

Audituri SEO derulate

423

Rapoarte de audit complete

35

Audituri speciale e-commerce