Clinica Eminescu 100

Clinica Eminescu 100 – cea mai modernă clinică medicală multidisciplinară din București, le oferă pacienților săi servicii medicale de înaltă calitate, diagnostice și tratamente personalizate. 22 de specializări și 20 de ani de experiență stau la baza tratării fiecărui caz în parte pentru redobândirea sănătății pacientului și adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat fizic și emoțional.

Challenge-ul

Pentru că în această era digitală tot mai mulți oameni își iau informațiile din online, challenge-ul a fost să stabilim o legătură între Clinica Eminescu 100 și pacienții săi, oferindu-le o experiență medicală cât mai plăcută. Misiunea noastră a fost să-i oferim clientului nostru o voce în online care să inspire siguranță și încredere în fața viitorilor pacienți.

Misiunea portalului Clinicii Eminescu 100 este aceea de a-și informa publicul, de a-l educa și de a-i oferi fiecărui pacient o experiență medicală completă, la un nou nivel de eficiență.

Așa că, de la crearea identității vizuale, până la crearea website-ului și continuând cu comunicarea în mediul online, am urmărit să-i asigurăm brandului o poziție de top în lumea digitală și o creștere constantă și substanțială a traficului pe website.

Identitate vizuală

În urma unui brief de creație, copywriterii noștri au reușit să inoveze în materie de nume al brandului și logo, până la întregul design vizual al website-ului, prin crearea unui layout cât mai clean, cu o paletă de culori în conformitate cu domeniul de activitate.

Realizare website

Website-ul creat de către echipa noastră a presupus dezvoltarea unei platforme de prezentare modernă, user-friendly, cu o structură foarte bine organizată, astfel încât vizitatorii website-ului să găsească cât mai rapid toate informațiile de care au nevoie.

Și pentru că peste 50% dintre interacțiunile utilizatorilor sunt generate de dispozitivele de tip mobile, am adaptat website-ul pe toate device-urile, rezoluțiile și browser-ele.

Design-ul website-ului este intuitiv și modern, reunind toate informaţiile despre serviciile oferite. Iar pentru că scopul website-ului este cel de convertire a vizitatorilor pe site în potențiali clienți, am implementat un formular de contact ușor de folosit prin care aceștia se pot programa online la unul dintre serviciile clinicii.

Fiind vorba de un domeniu de activitate atât de complex, am pus foarte mult accentul pe content calitativ și informativ pentru a asigura o comunicare eficientă între brand și potențialul client, deoarece informația scrisă este singurul mijloc prin care vizitatorii website-ului pot fi informați cu privire la serviciile pe care le oferă brandul.

 

Promovarea online

Odată stabilite obiectivele brandului, am definit stilul comunicării și am dezvoltat o strategie de comunicare eficientă pentru toate canalele online unde sunt prezenți potențialii clienți. Fie că vorbim de conținut video, text sau multimedia, Social Media este un instrument de comunicare complex, cu o importanță majoră în modul în care se dezvoltă business-ul. Ce am urmărit prin promovarea în online? Să creștem popularitatea brandului, să creăm o relație între brand și potențiali clienți și să creștem traficul pe website.

Implementare și optimizare SEO

Pentru implementarea și optimizarea SEO totul se învârte în jurul cuvintelor cheie, pentru că, prin intermediul acestora, utilizatorii ajung la serviciile sau produsele dorite. Pentru obținerea poziției de top pe Google, echipa noastră a identificat, în primul rând, cuvintele cheie folosite pe website și au făcut o analiză amplă pentru a stabili care sunt cele mai performante și care sunt cele care cresc organic numărul vizitatorilor pe website. Un conținut unic, îmbogățit și relevant reprezintă adevărate atuuri pentru un website optimizat, așa că, pentru a fi considerat drept un conţinut calitativ în ochii Google, acesta trebuie să se bazeze pe cuvinte cheie, să fie informativ și ușor de parcurs.

Vizitează website-ul Clinicii Eminescu 100 și spune-ne care este impresia ta despre experiența avută cu acesta. Suntem mereu deschiși la sugestiile tale, astfel încât să ne îmbunătățim pe zi ce trece!