Engino Toys

Afla cum iti putem creste si tie afacerea!

Engino Toys - A adus in Romania un sistem cu totul aparte de jocuri de constructii care sa le stimuleze creativitatea celor mici prin activitati educative si, in acelasi timp, distractive. Scopul lor este sa imbine utilul cu placutul si sa ii pregateasca pe copii pentru un viitor stralucit intr-o lume din ce in ce mai axata pe tehnologie.

Challenge

Clientul nostru si-a dorit o prezenta puternica in mediul online, asa ca am unificat doua site-uri de prezentare si am implementat un sistem complet de magazin online pentru a putea promova produsele complexe ale beneficiarului nostru. In acest sens, am introdus feature-uri precum: sistem de plata online, transport, facturare, instructiuni extinse pentru fiecare produs + instructiuni 3D care sa le usureze adaptarea utilizatorilor cu produsul.

Promovare Social Media

Ulterior, am transpus promovarea pe canalele de social media, de la Facebook, pana la Twitter, Linkedin, Google Plus si Youtube. Acolo am reusit sa formam o comunitate pe care sa o informam prin intermediul continutului educativ si usor de asimilar pentru toti utilizatorii. Scopul a fost sa crestem nivelul de awareness asupra importantei educarii copiilor dupa noi proceduri mult mai eficiente decat cele traditionale. Am facut acest lucru cu atat mai multa pasiune cu cat ne-am identificat cu cauza clientului nostru si am reusit sa le transmitem si celorlalti aceasta mentalitate.

Optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare a propulsat website-ul printre primele căutări pe Google. Pentru obținerea poziției de top pe Google specialiștii noștri au făcut o analiză amplă în urma căreia au ales cele mai relevante cuvinte cheie, care cresc organic numărul vizitatorilor pe site.

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele