Knauf

Afla cum iti putem creste si tie afacerea!

Knauf - este un producator de materiale de constructii cu renume pe plan international. Clientul nostru si-a dorit un website complex care sa imbine o platforma 100% personalizata si o baza de date complexa pentru o mai buna  gestionare ulterioara din departamentul de back-end.

Challenge

Provocarea a fost realizarea website-ului dupa modelul nemtesc in ceea ce priveste design-ul, dar cu functionalitati adaptate pentru technologia actuala, in asa fel incat sa fie responsive si user-friendly.

Ulterior, ne-am ocupat de adaugarea produselor si a sistemelor beneficiarului. A fost nevoie de o documentare intensiva, intrucat acestea prezentau particularitati aparte si necesitau o atentie sporita din punct de vedere tehnic.

Elemente tehnice

A trebuit sa introducem o harta dinamica cu pozitionarea distribuitorilor, sa adaugam un catalog de produse care se actualizeaza constant prin intermediul unui tool de vizualizare direct in site si, in acelasi timp, sa lucram asupra unui design care sa le incadreze pe toate intr-un mod cat mai eficient cu putinta.

SEO

Am adaptat continutul original dupa cele mai eficiente norme SEO, norme menite sa pozitioneze clientul cat mai sus in ierarhia motoarelor de cautare si am optimizat pozele pentru produse, facand o adaptare grafica in raport cu design-ul site-ului.

Filtrare Produse

In materie de sisteme de filtrare, am implementat un sistem avansat care cuprinde categoriile, subcategoriile si produsele Knauf. De langa acestea nu putea lipsi un modul avansat si intuitiv de cautare care sa livreze intotdeauna rezultate relevante.

Ulterior, am adaugat fise tehnice si tabele intuitive care stau la dispozitia utilizatorilor pentru mai multa claritate in ceea ce priveste utilizarea produselor Knauf. Tot in acest scop, am implementat un sistem de afisare a produselor compatibile cu cele pe care utilizatorul le-a vizualizat deja in site.

Homepage-ul contine un sistem navigabil pe sectiuni si un macromeniu care sa permita rasfoirea prin categorii si subcategorii. Autentificarea este diferentiata in functie de tipul de utilizator, atat in interfata de administrare, cat si in website.

Astfel, website-ul clientului nostru are toate caracteristicile necesare pentru a reprezenta la cel mai inalt nivel un brand de renume si pentru a consolida o imagine pozitiva in mediul online.

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele