Mon Amour

Afla cum iti putem creste si tie afacerea!

Mon Amour - Cel mai luxos și prestigios salon de masaj erotic din Romania, Mon Amour Massage se găsește chiar în inima Bucureștiului. De la masaj de relaxare la saună și jacuzzi, clienții salonului au parte de servicii diverse și experiențe inedite.

Challenge

Provocarea a fost clădirea unei imagini de brand care să inspire siguranță și încredere, stratetegia de branding vizând toate aspectele identității companiei, de la design web la comunicare pe canalele sociale. Începând cu construcția site-ului și continuând cu creșterea vizibilității brandului prin promovarea online, am urmărit creștere constantă traficului pe site și atragerea clienților în salon.

Implementare Website Multilanguage și Web Design

Site-ul realizat de echipa Danco Vision a presupus dezvoltarea unei platforme user-friendly, multilanugage ( în română, engleză și ebraică), intuitive și moderne, astfel încât toate informațiile despre salon să fie cât mai ușor de găsit de către client, în mai multe limbi. Desigur, site-ul este responsive, pentru ca utilizatorul să îl poată accesa oricând de pe mobile. În ceea ce privește design-ul, s-a urmărit crearea unui layout cât mai clean, în tendințe, cu o paletă de culori și un stil în conformitate cu domeniul de activitate al companiei.  

Social Media

Prin strategii ample de marketing digital dezvoltate pentru Facebook am urmărit creșterea gradului de vizibilitate a brandului în mediul online. Postările diverse pe Facebook prezentând toate serviciile au crescut vizibil traficul pe site și implicit numărul de clienți în salon.  

Optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare a propulsat website-ul printre primele căutări pe Google. Pentru obținerea poziției de top pe Google specialiștii noștri au făcut o analiză amplă în urma căreia au ales cele mai relevante cuvinte cheie, care cresc organic numărul vizitatorilor pe site.

Strategii de PR Online

Un proces amplu de branding presupune formarea unei imagini pe măsură care să conducă la o reputație bună. În acest scop, am oferit clientului Mon Amour servicii de PR extern, împreună cu bloggeri care să prezinte serviciile salonului. De-a lungul timpului, campaniile de PR s-au dovedit extrem de eficiente. Mai mult, atât articolele interne, cât și celelalte externe îmbunătățesc SEO și plasează site-ul pe o poziție mai bună în Google.

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele