Romlogic

Afla cum iti putem creste si tie afacerea!

Romlogic - este o companie romaneasca ce se ocupa cu dezvoltarea hardware si software

Challenge

Clientul si-a dorit un site de prezentare care sa descrie serviciile si solutiile tehnice moderne pe care le ofera prin intermediul continutului original si al unei interfete accesibile si prietenoase pentru utilizator.

Am plecat de la un template de wordpress peste care am venit cu layout-uri personalizate si am rescris implementarea HTML. Am optat pentru elementele dinamice si am sustinut sintetizarea informatiei intr-un mod cat mai succint si mai accesibil utilizatorului. De asemenea, nu am putut omite introducerea de elemente de uzabilitate si de call to action.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO on-page a imbunatatit prezenta site-ului in motoarele de cautare. Pentru a obtine o pozitie mai buna pe Google, echipa Danco Vision a realizat o analiza complexa, rezultand in optimizarea celor mai relevante cuvinte cheie, elemente care contribuie la cresterea organica a numarului total de vizitatori de pe site.

De asemenea, pe langa crearea de continut aflat in conformitate cu regulile SEO, am lucrat la realizarea functionalitatii multi-language, acesta fiind un site bilingv. Rezultatele au inceput sa apara intr-un timp relativ scurt, in mai putin de 6 luni, aspect ce a adus satisfactie de ambele parti.

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele