Unicredit

Afla cum iti putem creste si tie afacerea!

Unicredit Bank este o institutie financiara bancara europeana de top, membră a grupului UniCredit, cu o retea de 8.500 de sucursale in 17 tari europene si este prezenta pe alte 50 de piete internationale.

Aplicatie online personalizata in scopul acordarii de credite pentru bunuri

Challenge

Clientul nostru avea nevoie de o solutie uniformizata pe care sa o poata pune la dispozitie pentru toti partenerii sai (magazine, hipermarketuri). Trebuia sa fie responsive si perfect optimizata pentru dispozitive mobile, sa se interconecteze cu aplicatiile de back-end ale beneficiarului si, in acelasi timp, sa asigure securitatea necesara pentru un astfel de instrument.

Designerii nostri au lucrat pentru a imbina complexitatea functionalitatilor necesare unuia dintre cele mai avansate sisteme de banking si consumer finance din Romania cu un design Web 2.0.

In cadrul acestui proiect, am dezvoltat functionalitati unice pentru o astfel de aplicatie:

  • Posibilitatea de a utiliza camera dispozitivelor mobile pentru a furniza cartea de identitate
  • OCR-izarea automata a datelor din buletin si precompletarea field-urilor corespondente
  • Interconectarea aplicatiei in timp real cu bazele de date ANAF, ICAP, Reigstrul Comertului

Scopul suprem

Toate aceste functionalitati, precum si altele au fost realizate tinand cont de principala conditie a beneficiarului, si anume flexibilitatea maxima. Astfel, aplicatia realizata in cele mai noi tehnologii Angular (Angular NodeJS, PHP: MS SQL) poate fi personalizata si dezvoltata in continuare, fara niciun fel de restrictie.

Rezultate

La mai putin de 6 luni dupa implementarea serviciilor, rezultatele au fost peste asteptari si, spre satisfactia ambelor parti, toti indicatorii monitorizati de catre beneficiar au crescut

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele