SERVICII

Branding

De la idee la un brand memorabil, cu o Viziune 360° pentru un brand de impact

Este important să fii cunoscut și ușor identificabil într-o piață extrem de concurențială, dar cum ajungi să faci diferența? Procedura de branding începe cu o idee și continuă cu un proces bine structurat de research, analiză, viziune și creație.

La nivelul percepției publice, un brand bine ales este mai puternic decât entitatea legală care îl deține și, de multe ori, este cel mai valoros asset al acesteia.  Cum te ajută asta în business?

  • Ești ușor identificabil în sectorul în care activezi.
  • Câștigi rapid încredere pentru că ești mai ușor de reținut.
  • Atragi clienți noi, pentru că ai un brand de impact.

Avem oamenii potriviți și tool-urile eficiente pentru a crea brandul de care ai nevoie cu ajutorul căruia compania ta va câștiga notoritate, încredere și noi clienți.

Abordarea 3600 specifică Danco Vision ne ajută să stabilim strategia de brand, prin definirea poziționării, stabilirea identității vizuale, tone of voice și mesajele cheie pentru consumator. În plus, îți oferim cele mai bune direcții despre cum să crești și să consolidezi brandul, pentru a-ți atinge obiectivele de business.

Identitatea vizuală și verbală

Cât de unic vrei să fii? La Danco Vision îți „fabricăm” amprenta vizuală și verbală care redă perfect esența brandului tău, prin logo, cromatică, fonturi, tagline, tone of voice și un nume memorabil, gândit pentru succes.

Brand book

Vrei ca identitatea brandului să fie transmisă coerent și la aceleași standarde, online și offline? Echipa Danco Vision te va ajuta să ai un brand book complet, cu reguli clare și necesare în campaniile de marketing.

Strategia de brand

Cum te ghidezi spre succes? Punem întrebarile corecte și aflăm răspunsurile necesare pentru a pune la punct o strategie de brand care să-ți ofere punctele de reper necesare pentru a găsi drumul către cele mai îndrăznețe obiective.

Rebranding

Te întrebi dacă brandul tău are nevoie de un refresh? Folosind inteligent abilitățile specialiștilor Danco Vision, îți oferim un suflu nou la nivel de imagine de brand, strategie de marketing și direcții de promovare.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

15

ANI EXPERIENȚĂ
în Digital Marketing

146

PROIECTE
Finalizate cu succes

254

CLIENȚI FERICIȚI
Național&Internațional