Pay Per Click Management

Campanii PPC - Google Adwords si Facebook Ads

Publicitatea online de tip Pay Per Click (PPC) are un impact instant și îi oferă brandului tău o mai mare expunere, ca rezultat al prezenței paginii principale a site-ului tău în motoarele de căutare.

Danco Vision: Agentie Certificata Google Adwords cu specializari multiple

 

Livrăm rezultate care îi ajută pe clienții noștri să atingă obiectivele business-urilor pe care le dețin. Administrăm conturile clienților noștri, monitorizând atât ofertele, cât și bugetul, pentru a ne asigura că returnarea investiției (ROI) este la nivel maxim.

Rezultatele excepționale pe care le obținem, in cadrul campaniilor PPC desfasurate, sunt dobândite prin abordări complexe și special gândite, incluzând aici o analiză detaliată a business-ului clientului, aspirațiile pentru advertising prin PPC, dar și un review al opțiunilor pe care clientul le are la dispoziție, printr-o listă prioritizată a acțiunilor recomandate.

Campanii de search Google Adwords

Campanii PPC pentru cautare, clasice sau dinamice in functie de continutul tau. Creste-ti ROI-ul prin campanii de search Google Adwords, create si gestionate de specialisti certificati Google.

Remarketing pe Google si Facebook

Transformă potențialii clienți în cumpărători loiali. Echipa noastră te poate ajuta, prin dezvoltarea unei strategii de remarketing care răspunde nevoilor tale, să te reapropii de utilizatorii care și-au exprimat un interes.

Publicitate pe Facebook si Social Media

Vrei să awareness sau chiar vanzari directe pentru brandul, produsul sau serviciul tău? Noi dezvoltăm o strategie de advertising pe rețelele sociale care să rezoneze cu obiectivele tale.

Campanii de Display pe Facebook si Google

Oferim strategii individuale de display marketing pentru creșterea expunerii brandului, interacțiune și conversii. Administrăm cu succes atât campanii bazate pe conversii, cât și campanii de conștientizare a brandului.

Publicitate VIDEO pe Google, FB si YouTube

Suntem experți în advertising-ul online. Echipa noastră este pregătită să te ajute să obții un avantaj în fața concurenței prin crearea de publicitate video, menită să crească prezența brandului tău.

Fie ca vorbim de campanii Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter sau YouTube, cu noi castigi o echipa proactiva, monitorizare permanenta si optimizarea campaniilor in timp real!

Ultimele noastre proiecte

Vezi toate proiectele

420

Campanii PPC in derulare

17

Proiecte de promovare VIDEO

213

Campanii de search (Google & Bing)

141

Campanii de Display in derulare

98

Campanii de remarketing de succes

315

Campanii de Social Media Marketing

Cere o oferta de publicitate online

Afla cat costa o campanie integrata de promovare online PPC (Search, Video, Display)
Scrie-ne acum pentru a primi oferta noastra de gestiune campanii PPC!