PPC Specialist

Cautam un PPC Specialist care sa jongleze cu campanii de Google Adwords si Facebook Ads, de la concept, creare, pana la derulare, optimizare si raportare.

Trebui sa ai experienta in Digital Marketing la nivel inalt, sa fi creat campanii pentru clienti de top si sa fi manageriat in trecut bugete importante, cu responsabilitate si seriozitate. Experienta pe campanii de eCommerce cu focus pe conversii este foarte importanta de asemenea. Bineinteles, trebuie sa fii de gasca, sa fii creativ si sa ai un apetit dezvoltat pentru a produce rezultate J

Va trebui sa monitorizezi permanent campaniile publicitare si sa analizezi rezultatele pentru a putea livra rapoarte saptamanale si veni cu imbunatatiri acolo unde este cazul.

Vei redacta texte promotionale pentru campanii, atat Facebook, cat si Google si te vei implica astfel in interactiunea cu vizitatorii site-urilor sau paginilor de social media din portofoliu. Vei dezvolta strategii complexe de Digital Marketing si vei urmari implementarea acestora. 

Agentia noastra are o experienta de 12 ani in furnizarea serviciilor 360 de web design si promovare online. Lucram atat cu clienti din tara, cat si cu clienti internationali, aspect ce ne-a invatat sa ne pliem foarte bine pe nevoile fiecaruia si sa obtinem rezultate excelente impreuna. 

Suntem o echipa tanara, din cale-afara de ambitioasa si pusa intotdeauna pe invatat lucruri noi care, cu siguranta, iti vor folosi si tie. 

Vei avea ocazia sa iti imbunatatesti cunostintele, vei beneficia de un program flexibil si vei lucra intr-un sediu ultracentral.  Covrigi de la Luca, aripioare picante de la KFC, un sandwich de la Subway sau ceva usor de la Salad Box? Da, ai ghicit, suntem chiar la Piata Unirii.

Categoria jobului: ppc
Tipul jobului: Full Time
Specificul jobului: birou bucuresti

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx