Email Marketing

E-mail Marketing / Campanii Newsletter

Concepem strategii de marketing prin e-mail, personalizate pentru fiecare segment al publicului tau tinta, cu scopul de a sustine promovarea produselor si a serviciilor pe care le oferi si transformarea vizitatorilor in clienti.

Marketing-ul prin e-mail (sau newsletterul) sta la baza unei conexiuni eficiente intre tine si publicul tinta si iti ofera cel mai bun mod de a-ti acoperi investitia repede. Atinge atat clientii actuali, cat si pe cei potentiali si tine-i in permanenta la curent cu cele mai noi stiri si oferte.

Marketer-ii sunt conștienți că e-mail-ul este un element esențial pentru orice business, mai ales în ceea ce privește amortizarea investiției și dezvoltarea unei relații profitabile și durabile. O campanie de marketing prin e-mail personalizată, segmentată și targetată este crucială pentru conversii și pentru conștientizarea brandului.

Campaniile de newsletter oferta cea mai mare rata de conversie, dupa vizitele organice!

Instrumentele și strategiile pe care le folosesc experții noștri stau la baza unei legături strânse între brandul tău și clienți. Suntem pregătiți să îți oferim o strategie integrată de campanii profesionale de newslettere, de la design-ul de template și până la raportarea finală.

Campanii de newsletter de succes

Echipa noastra va concepe cea mai buna strategie de e-mail marketing, care sa te ajute sa atragi publicul tinta si sa te pliezi pe nevoile acestuia. Obtine o rata de conversie maxima si transforma-ti afacerea in una profitabila!

Campanii de marketing pe e-mail

Administrand campaniile tale de marketing pe e-mail, contribuim la cresterea vanzarilor si a profitabilitatii. Integram campaniile cu site-ul tau si le automatizam in mod inteligent pentru performante maxime.

Design pentru newslettere profesionale

Solutiile noastre de design inovativ sunt conforme si imbunatatesc livrarea e-mail-urilor. Designerii nostri profesionisti aduc mesajul tau la viata, determinand publicul tinta sa rezoneze cu brandul tau.

Urmarire, interpretare si raportare

Beneficiezi de o raportare detaliata asupra aspectelor cheie ale campaniei tale: cine a vizitat website-ul tau dintr-un click in e-mail, unde au dat click vizitatorii tai, cine s-a convertit in potential client, etc.

Ne ocupam de tot, incepand de la un continut special conceput pe individ, pana la campanii de e-mail end-to-end si programe de administrare.

Proiectele noastre

Vezi studii de caz

Alegand serviciile noastre de marketing pe e-mail, iti poti dezvolta prezenta in mediul online. Formula noastra castigatoare se bazeaza pe conceperea unei strategii de succes, implementarea si, la final, analizarea ei in cele mai mici detalii.

30

Campanii de email active

199

Template-uri grafice realizate

18

Clienti e-mail marketing in 2016

142

Rapoarte e-mail marketing furnizate

Cerere oferta e-mail marketing

Afla ce inseamna sa te conectezi cu utilizatorii tai si sa ajungi la rate de conversie de peste 10%

Schitam si dezvoltam template-uri unice de e-mail, cu continut personalizat, pentru a te ajuta sa vinzi un produs sau sa promovezi o cauza sau un serviciu. Pe scurt, livram mesajul tau catre mase.

 

Cere acum o oferta pentru campanii profesionale de newslettere!