Email Marketing

E-mail Marketing / Campanii Newsletter

Concepem strategii de marketing prin e-mail, personalizate pentru fiecare segment al publicului tău țintă, cu scopul de a susține promovarea produselor și serviciilor pe care le oferi si transformarea vizitatorilor in clienti.

Marketing-ul prin e-mail (sau newsletterul) stă la baza unei conexiuni eficiente între tine și publicul țintă și îți oferă cel mai bun mod de a îți acoperi investiția repede. Atinge atât clienții actuali, cât și pe cei potențiali și ține-i în permanență la curent cu cele mai noi știri și oferte.

Marketer-ii sunt conștienți că e-mail-ul este un element esențial pentru orice business, mai ales în ceea ce privește amortizarea investiției și dezvoltarea unei relații profitabile și durabile. O campanie de marketing prin e-mail personalizată, segmentată și targetată este crucială pentru conversii și pentru conștientizarea brandului.

Campaniile de newsletter oferta cea mai mare rata de conversie, dupa vizitele organice!

Instrumentele și strategiile pe care le folosesc experții noștri stau la baza unei legături strânse între brandul tău și clienți. Suntem pregătiți să îți oferim o strategie integrată de campanii profesionale de newslettere, de la design-ul de template și până la raportarea finală.

Campanii de newsletter de succes

Echipa noastră va concepe cea mai bună strategie de e-mail marketing, care să te ajute să atragi publicul țintă și să te pliezi pe nevoile acestuia. Obtine o rata de conversie maxima si transforma-ti afacerea in una profitabila!

Campanii de marketing pe e-mail

Administrând campaniile tale de marketing pe e-mail, contribuim la creșterea vânzărilor și a profitabilității. Integram campaniile cu site-ul tau si le automatizam in mod inteligent pentru performante maxime.

Design pentru newslettere profesionale

Soluțiile noastre de design inovativ sunt conforme și îmbunătățesc livrarea e-mail-urilor. Designerii noștri profesioniști aduc mesajul tău la viață, determinând publicul țintă să rezoneze cu brandul tău.

Urmarire, interpretare si raportare

Beneficiezi de o raportare detaliată asupra aspectelor cheie ale campaniei tale: cine a vizitat website-ul tău dintr-un click în e-mail, unde au dat click vizitatorii tău, cine s-a convertit în potențial client, etc.
Ne ocupăm de tot, începând de la un conținut special croit pe individ, până la campanii de e-mail end-to-end și programe de administrare.

Proiectele noastre

Vezi studii de caz
Alegând serviciile noastre de marketing pe e-mail, îți poți dezvolta prezența în mediul online. Formula noastră câștigătoare se bazează pe conceperea unei strategii de succes, implementarea și, la final, analizarea ei în cele mai mici detalii.

30

Campanii de email active

199

Template-uri grafice realizate

18

Clienti e-mail marketing in 2016

142

Rapoarte e-mail marketing furnizate

Cerere oferta e-mail marketing

Afla ce inseamna sa te conectezi cu utilizatorii tai si sa ajungi la rate de conversie de peste 10%

Schițăm și dezvoltăm template-uri unice de e-mail, cu conținut personalizat, pentru a te ajuta să vinzi un produs sau să promovezi o cauză sau un serviciu. Pe scurt, livrăm mesajul tău către mase.

 

Cere acum o oferta pentru campanii profesionale de newslettere!