Alfamag

Afla cum iti putem creste si tie afacerea!

AlfaMag.ro este un magazin online specializat în echipamente electronice
și accesorii din domeniile auto-moto și mobile devices. Principiul de bază al magazinului online AlfaMag se conturează în jurul a trei repere: calitate, diversitate și inovație. Conceptul de vânzare online bazat pe produse de înaltă calitate și prețuri accesibile este susținut de experiența în domeniu.

Challenge:

Provocarea a fost crearea unui website mai bine optimizat, care să îmbunătățească experiența utilizatorului și să conducă la optimizarea ratei de conversie. O altă provocare a fost creșterea vizibilității brandului și crearea unei prezențe mai puternice pe piață. Începând cu realizarea unui nou site și continuând cu promovarea brandului în mediul online, am urmărit atragerea vizitatorilor pe site și convertirea lor în clienți reali.

 

Realizare Website

Realizarea magazinului online AlfaMag a însemnat alegerea unei platforme mai noi, WooCommerce, cu un CMS mai complex, dar mult mai intuitiv și ușor de administrat. Rezultatul este un site mai bine optimizat, user friendly, atât din punct de vedere front-end cât și back-end.

Afișarea produselor într-un mod mult mai atractiv a crescut substanțial comenzile online pe site. În plus, site-ul 100% responsive a făcut ma ușor procesul de cumpărare de pe dispozitivele mobile.

Design-ul este user-friendly, intuitiv şi modern, reunind informaţii despre categoriile de produse, livrare sau valorile brandului.

 

Optimizare SEO

Optimizarea SEO on-page și off-page a propulsat site-ul printre primele locuri în motoarele de căutare. Pentru obținerea unei poziții bune în Google, specialiștii Danco Vision au făcut o analiză amplă în urma căreia au ales cele mai relevante cuvinte cheie, care cresc organic numărul vizitatorilor pe site.

 

E-mail marketing

Crearea de campanii de newslettere atât cu targetare de remarketing, cât și vizând atragerea de clienți noi a permis apropierea mai mare de fiecare client în parte, prin personalizare. În plus, prezentarea prin e-mail a ofertelor ambalate într-un design atractiv a generat trafic pe site, concretizat ulterior în conversii.

 

Video Marketing

Video Marketing-ul este cel mai modern mod de promovare în mediul online, a cărui popularitate se află în continuă creștere. Prin natura dinamică a conținutului, materialele video realizate pentru client au generat engagement, în același timp făcând informațiile furnizate mult mai ușor de urmărit. 

 

PR Online

Un brand solid presupune formarea unei imagini pe măsură care să conducă, în timp, la o reputație bună. În acest sens, am oferit clientului AlfaMag servicii de PR extern, împreună cu bloggeri renumiți și influenceri cu care să fie asociată imaginea brandului. Alături de awareness, un alt obiectiv al campaniilor de PR online este SEO, pentru o mai bună indexare în motoarele de căutare.

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele