Fancy Bites

Afla cum iti putem creste si tie afacerea!

Fancy Bites este un start-up bucureştean care îşi doreşte să ajungă la orice eveniment sau petrecere cu dulciurile rafinate pe care le aşază minuţios pe suporturi elegante – un concept unic în România. Având oferte speciale pentru B2B, dar şi categorii de produse pentru B2C, această companie urcă vertiginos printre cofetăriile de top.
Achieved a Click Through Rate of 0.09% generating a number of new sales
In the first month of activity the Cost Per Action was reduced by 20%
Return on Investment of 272%
Social shares by network

Challenge

Provocarea a fost să lansăm pe piaţa online acest concept unic în România şi de a creşte brandul născut la începutul anului 2016. Un alt challenge a fost creşterea vizibilităţii acestui client atât în căutările organice, cât şi cu ajutorul campaniilor plătite.

Realizare Website

Respectând brandbook-ul friendly al clientului, specialiştii Danco Vision Web Design au creat un magazin online în conformitate cu imaginea dorită a brandului. Site-ul este 100% responsive, uşurând comanda online de pe dispozitive mobile. Design-ul este user-friendly, intuitiv şi modern, reunind informaţii despre categoriile de produse, livrare sau valorile brandului.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO iniţială făcută de specialiştii Danco Vision Web Design a indexat foarte bine website-ul pe Google. Cu obiectivul de a creşte în căutările organice, specialiştii SEO, împreună cu specialiştii de Digital Marketing şi oamenii de Strategie, au analizat brandul şi au gândit cuvintele/expresiile cheie relevante pentru creşterea magazinului în mediul online. Mai apoi, focusul s-a mutat pe aceste cuvinte cheie, iar eforturile echipei noastre au devenit din ce în ce mai vizibile, website-ul fiind în prezent pe prima poziţie organică din Google cu peste 20 de cuvinte cheie.

Social Media şi Campanii Facebook Ads

Înainte de lansarea website-ului oficial, echipa de specialişti SEM a început crearea comunităţilor în toate reţelele de socializare – Facebook, Google+, Twitter, YouTube, LinkedIn - pentru a pregăti comunitatea de marea lansare, precum şi pentru a creşte gradul de vizibilitate pentru noul concept. Îmbinând cu succes targetări generale, dar şi remarketing, campaniile de Facebook Ads au fost un succes atât pe awareness, cât şi pe partea de conversii.

Campanii Google AdWords

Formată doar din specialişti certificaţi Google AdWords şi Google Analytics, echipa noastră a realizat campaniile de AdWords în conformitate cu structura site-ului, o practică de succes în rândul campaniilor de Search. Acest tip de campanii a fost creat cu scopul de a creşte rata de conversie din AdWords, ceea ce s-a şi întâmplat. Totodată, având acelaşi obiectiv (de a creşte rata de conversie), specialiştii au testat cu Experiments şi au ales variantele cele mai prolifice. De asemenea, pentru a creşte gradul de vizibilitate în online, specialiştii au creat şi campanii de awareness pe Display, Remarketing.

Campanii de PR

Având obiective diferite pe fiecare campanie în parte (SEO, Awareness, Vânzare), campaniile de PR s-au dovedit, de-a lungul timpului, extrem de eficiente. Echipa noastră moderează relaţia cu bloggerii, formând o imagine unică a brandului în mediul online, în conformitate cu valorile acestuia.

0.09% CTR

20% less CPA

272% ROI

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele