Mobile Marketing Services

Realizare magazine online

Suntem specialisti in vanzari online. Vezi mai jos ce putem face pentru noul tau proiect de e-Commerce.

Danco Vision realizeaza magazine online de toate tipurile, pentru toate domeniile de activite. Indiferent care este bugetul tau si daca vrei sa vinzi servicii sau produse online, noi iti vom oferi solutia perfecta.

 

Care este magazinul online care ti se potriveste? 

Facem impreuna cu tine o analiza atenta a domeniului de activitate, a pozitionarii tale pe acest domeniu, a concurentei si iti propunem una din solutiile de mai jos pentru realizarea unui magazin online:

Magazin online rapid si economic

Pentru proiecte la inceput de drum sau pentru cele cu bugete mici, va propunem realizarea unui magazin online low-cost, cu funtionalitati limitate.

Platforma CMS eCommerce

In topul celor mai populare solutii pentru mai toate nevoile, sunt magazinele virtuale pe platforme precum Prestashop, Magento sau OpenCart.

Magazin online personalizat 100%

Pentru business-urile care se respecta si vor o solutie unica si deosebita de eCommerce, oferim dezvoltare magazine online de la zero.

Orice solutie din cele de mai sus vei alege, specialistii nostri in Marketing Online se vor asigura ca vei beneficia de optimizarea totala a magazinului tau online.

+41%

Cresterea ratei de conversie

+21%

Cresterea interesului vizitatorilor

+80k

Vizualizari ale paginilor tale

180k

Vanzari pe magazinele noastre

Ultimele magazine online realizate

Vezi toate proiectele

Cere o oferta de magazin online

Lasa-ne sa te ajutam sa-ti lansezi cu succes sau sa-ti cresti business-ul online!

Ai un magazin online neperformant sau vrei sa creezi unul nou? Contacteaza-ne si iti vom oferi solutii reale si preturi corecte.

Ce spun clientii

Vezi toate parerile