Ce spun clientii nostri

Suntem foarte mandri de serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Relatia dintre Danco Vision si client transcede normalitatea unei relatii profesionale intre 9-17. Suntem proactivi, suntem implicati si ne bucuram alaturi de clientii nostri.
“Provider-ul unic pentru toate serviciile de IT necesare companiei noastre este Danco Vision. Si asta, de mai bine de 9 ani. Multumim echipei voastre pentru asigurarea pozitiilor fruntase pe care site-ul nostru (auditeco.ro) le mentine de aproape un deceniu, dar si pentru realizarea noului site in 2015."
 
Oana Buhan-Ionescu
Business Development Manager

Auditeco GES

“Danco Vision ne-a ajutat sa cream de la zero, un site deosebit de vast, responsive, cu un sistem de administrare custom foarte complex: www.brokercolumbus.com. Lead-urile noastre au crescut de asemenea semnificativ incepand cu Ianuarie 2016, datorita strategiei si implementarii SEO / SEM a Danco Vision. ”
Stefano Alfano
CEO & Founder
“Colaborez cu această agenție de numai câteva luni, dar aș recomanda-o fără ezitare. Serviciile oferite de această echipă au fost excepționale, întrecând cu mult așteptările mele. Am colaborat cu multe companii specializate pe Digital Marketing, dar nici una nu se compară cu această agenție si cu echipa formata din Danco Vision si DigitalU”
Stefania Popescu
CEO
“Avem, la rândul nostru, o experiență de câțiva ani pe partea de SEO, așa că știm cât de dificil este să concepi o strategie SEO de succes și, apoi, să o integrezi eficient în domeniul în care activezi. Va multumim pentru aceste servicii fara de care business-ul nostru nu ar fi avut la fel de multa vizibilitate si clienti atat de numerosi.”
Madalina Dobre
Director
“La doar câteva luni de când am început colaborarea cu această agenție, prezența în Google a companiei mele și traficul pe site au crescut considerabil. Serviciile pe care ni le-au oferit cei din echipa lor au depășit constant așteptările noastre.”
Alexandru Grivei
Marketing Manager