Ce spun clientii nostri

Suntem foarte mandri de serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Relatia dintre Danco Vision si client transcede normalitatea unei relatii profesionale intre 9-17. Suntem proactivi, suntem implicati si ne bucuram alaturi de clientii nostri.
“Provider-ul unic pentru toate serviciile de IT necesare companiei noastre este Danco Vision. Si asta, de mai bine de 9 ani. Multumim echipei voastre pentru asigurarea pozitiilor fruntase pe care site-ul nostru (auditeco.ro) le mentine de aproape un deceniu, dar si pentru realizarea noului site in 2015."
 
Oana Buhan-Ionescu
Business Development Manager

Auditeco GES

“Danco Vision ne-a ajutat sa cream de la zero, un site deosebit de vast, responsive, cu un sistem de administrare custom foarte complex: www.brokercolumbus.com. Lead-urile noastre au crescut de asemenea semnificativ incepand cu Ianuarie 2016, datorita strategiei si implementarii SEO / SEM a Danco Vision. ”
Stefano Alfano
CEO & Founder
“Colaborez cu această agenție de numai câteva luni, dar aș recomanda-o fără ezitare. Serviciile oferite de această echipă au fost excepționale, întrecând cu mult așteptările mele. Am colaborat cu multe companii specializate pe Digital Marketing, dar nici una nu se compară cu această agenție si cu echipa formata din Danco Vision si DigitalU”
Stefania Popescu
CEO
"We love working with Danco Vision. Without them, we would not be where we are today. Our partnership has grown over the years and today we consider them a part of our family."
Erik Hellqvist
General Manager –

Mystino Online Casino

„O echipă de profesioniști cu care am avut, de departe, cea mai bună colaborare pentru dezvoltarea web a aplicațiilor UniCredit Consumer Finance.”
Daniel Ghiulea
Membru Board UCFin –

UniCredit Consumer Financing