SERVICII

App Store Optimization (ASO)

Aplicatii mai vizibile pentru utilizatori prin App Store Optimization (ASO)

App Store Optimization reprezintă procesul de optimizare a aplicațiilor mobile. Acest lucru are drept scop clasarea aplicației tale cât mai sus în rezultatele căutării din cadrul unui magazin de aplicații. Astfel, cu cât aplicația ta apare mai sus în rezultatele căutării unui magazin de aplicații, cu atât este mai vizibilă pentru potențialii clienți.

App Store Optimization (ASO) este similar cu SEO-ul (optimizarea motoarelor de căutare) pentru site-urile web, dar se concentrează pe obținerea de descărcări organice pentru aplicația dvs.

Unul dintre factorii critici ai App Store Optimization (ASO)este titlul aplicației. Titlul trebuie să fie bine ales și să includă cuvinte cheie relevante. De asemenea, trebuie să fie ușor de înțeles și de reținut pentru utilizatori. Titlul ar trebui să descrie foarte bine funcția și scopul aplicației. Este important să evitați titlurile prea lungi sau prea generice, deoarece acestea pot afecta vizibilitatea aplicației în rezultatele de căutare.

Un alt aspect important al App Store Optimization (ASO) este descrierea aplicației. Descrierea trebuie să fie clară și să includă toate caracteristicile și beneficiile aplicației dvs. Este important să utilizați cuvinte cheie relevante și să evidențiați punctele forte ale aplicației. De asemenea, este important să vă asigurați că descrierea este bine scrisă și ușor de citit. O descriere bună poate atrage utilizatorii și poate crește numărul de descărcări.

O altă componentă importantă a App Store Optimization (ASO) este utilizarea imaginilor și videoclipurilor promoționale. Acestea ar trebui să fie de înaltă calitate și să prezinte funcționalitățile cheie ale aplicației dvs. Imaginile și videoclipurile promoționale pot fi o modalitate eficientă de a atrage utilizatorii și de a crește numărul de descărcări. În plus, imaginile și videoclipurile promoționale pot fi utilizate în mod eficient pentru a evidenția punctele forte ale aplicației și pentru a îmbunătăți clasamentul în magazinul de aplicații.

Un alt factor important în App Store Optimization (ASO) este etichetarea de cuvinte cheie. Etichetele de cuvinte cheie sunt cuvinte sau expresii care descriu aplicația dvs. și care sunt utilizate în magazinul de aplicații pentru a ajuta utilizatorii să găsească aplicația dvs. Este important să utilizați cuvinte cheie relevante și să vă asigurați că sunt utilizate strategic în descriere și etichete. Cuvintele cheie trebuie să fie specifice aplicației dvs. și să reflecte caracteristicile și beneficiile sale unice.

App Store Optimization se referă în mod fundamental la îmbunătățirea vizibilității aplicațiilor tale într-un motor de căutare din magazinul de aplicații, cum ar fi Google Play Store sau Apple App Store. Prin creșterea numărului de afișări, poți susține alte obiective, cum ar fi traficul către aplicația ta online și descărcările, dar în același timp ne dorim pentru brandul tău și:

  • Expunere mai mare;
  • Recenzii și evaluări pozitive;
  • Volume frecvente și crescute de recenzii;
  • Angajamentul publicului;
  • Diversificare suplimentară a canalelor de marketing.

Ajungem întotdeauna
la utilizatori relevanți

Nu este suficient ca aplicația ta să fie găsită, ci trebuie să le apară exact utilizatorilor potriviți – utilizatori care sunt de fapt în căutarea unei aplicații, precum a ta. Strategia noastră pentru App Store Optimization îi va ajuta pe aceștia să îți găsească aplicația!

Stabilim o strategie
clară de optimizare

Facem cercetările necesare pentru a cunoaște cât mai bine piața. Este crucial să înțelegem utilizatorii tăi, astfel încât să putem folosi aceste detalii atunci când pregătim informațiile despre aplicație. Odată ce avem aceste date, putem trece la pasul următor pentru ASO. 

Cercetare complexă pentru
cuvintele cheie

Un cuvânt cheie reprezintă o sintagmă sau o expresie pe care oamenii o folosesc pentru a căuta aplicații în App Store și Google Play. Scopul nostru este să stabilim setul de cele mai bune cuvinte cheie cu care dorim ca oamenii să se găsească aplicația ta. Este un proces crucial pentru App Store Optimization! 

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

 App Store Optimization (ASO) este procesul de îmbunătățire a clasării aplicației dvs. în rezultatele de căutare ale magazinului de aplicații. Aceasta implică utilizarea de cuvinte cheie relevante, îmbunătățirea descrierii și imaginilor și obținerea de evaluări și recenzii pozitive.

Factorii importanți pentru App Store Optimization (ASO) includ titlul aplicației, descrierea, cuvintele cheie, imaginile și videoclipurile promoționale, evaluările și recenziile.

 Pentru a alege cuvintele cheie potrivite pentru App Store Optimization (ASO), ar trebui să luați în considerare cuvintele cheie utilizate de utilizatori în căutările lor relevante, să evaluați concurența și să vă concentrați pe cuvinte cheie relevante și specifice aplicației dvs.

Pentru a îmbunătăți descrierea aplicației dvs. pentru App Store Optimization (ASO), ar trebui să vă concentrați pe caracteristicile și beneficiile cheie ale aplicației și să utilizați cuvinte cheie relevante în descrierea dvs. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că descrierea este clară și concisă, iar punctele forte sunt evidențiate.

Pentru a obține evaluări și recenzii pozitive pentru aplicația dvs., ar trebui să oferiți o experiență excelentă utilizatorilor și să solicitați feedback-ul lor. De asemenea, puteți oferi un sistem de recompense pentru evaluări și recenzii pozitive, precum un acces gratuit la caracteristici premium.