SERVICII

Art direction si design grafic

Alege o identitate vizuală atractivă

Prima impresie contează, credem în abordarea 360° pentru toate etapele creației

Îți punem la dispoziție o echipă de design grafic și art direction experimentați care sunt pregătiți să transforme orice idee în realitate. Te poți baza pe noi pentru orice provocare, fie un nou logo, design website, banner sau vizual pentru Social Media. Alege acum serviciile noastre de design grafic!

Primul lucru pe care un client îl va observa la brandul tău este identitatea vizuală. Noi te ajutăm să îți creezi o imagine coerentă, atractivă și ușor de recunoscut, care va genera conversii.

Gândim o campanie 360° de la 0 pentru maximum de eficiență și avem grijă ca fiecare vizual să fie realizat la cele mai înalte standarde de calitate și să își atingă scopul.

O imagine bună poate declanșa o emoție, o schimbare de perspectivă sau o acțiune. Design grafic poate fi folosit pentru a transmite un mesaj, pentru a promova și a vinde produse sau servicii ori pentru a construi o identitate de brand.

Procesul de creație este în același timp simplu și complicat, dar mereu orientat spre rezultate măsurabile. Îți oferim un mic insight în creația Danco Vision, imediat după discuția ta cu Account-ul dedicat:

  • Realizăm o strategie pentru perioada stabilită;
  • Echipa de creație, alcătuită din art director și copywriter, face un research amănunțit și vine cu o varietate de idei potrivite pentru audiența ta;
  • Comunicăm în permanență și stabilim împreună care este cea mai bună idee;
  • Ideea se transformă în materiale de grafic design pentru platformele alese;

Avantajele unui design grafic bine realizat

Site-ul este cartea ta de vizită online. De aceea, experiența utilizatorului trebuie să fie plăcută, iar ca design grafic trebuie să-ți reprezinte brandul într-un mod cât mai fidel. Printre beneficiile aduse de serviciul de web design al Danco Vision, enumerăm următoarele:

Creează o primă impresie pozitivă

Designul grafic site-ului tău are un impact puternic asupra modului în care fiecare utilizator îți percepe brandul. Când o persoană accesează o pagină web a site-ului, primele secunde ale interacțiunii sunt vitale pentru a-și forma o părere. Acest aspect ar putea determina dacă va fi sau nu un potențial client și se va reflecta în anumite analize ale traficului online, precum bounce rate-ul.

Contribuie la realizarea unei strategii SEO mai bune.

Multe dintre elementele și practicile de web design aplicate pot influența modul în care publici conținut pe site-ul tău. Bineînțeles, și ușurința accesării conținutului este influențată. Acest lucru poate determina cum va fi indexat site-ul tău în motoarele de căutare și dacă va ranka sau nu pe prima pagină Google.

Transmite nivelul de profesionalism

Modul în care te prezinți în online este modul în care vei fi perceput de către consumatori. Prima dovadă a prestării unor servicii profesionale calitative este implicarea în a-ți construi o imagine prestigioasă. Experții noștri în design grafic se vor asigura că site-ul tău răspunde celor mai exigente standarde estetice, menținând elementele grafice în ton cu cele mai recente trenduri din digital.

Poate aduce un avantaj competitiv

În majoritatea domeniilor, prezența în online a devenit obligatorie. Deși multe branduri au făcut această tranziție, modul de implementare și nivelul de implicare diferă de la caz la caz. Latura de servicii grafic design ar putea fi subestimată de alte companii, o greșeală ce ți-ar putea aduce un avantaj competitiv. Un website cu un design grafic profesionist este unul mai puternic și mai convingător. Pe de altă parte, competiția brandului tău ar putea implementa deja noi elemente de design, ceea ce înseamnă că trebuie să ții pasul cu noile trenduri. Ca agenție cu servicii full 360°, Danco Vision se va asigura de acest lucru.

Art direction, importanță și beneficii!

Art direction se referă la direcția artistică a unui proiect, iar responsabilitățile includ definirea stilului vizual, a culorilor, a schemei de iluminare și a multor alte aspecte estetice. În timp ce designerii grafici se concentrează pe detalii precum selecția fonturilor și a culorilor, art directorii sunt cei care asigură coerența generală a esteticii proiectului și se asigură că designul se potrivește cu mesajul și scopul campaniei.

Art direction este important în multe domenii, inclusiv în publicitate, design grafic, design de produs, producție video și film. În industria publicității, art direction-ul este crucial pentru a crea o campanie publicitară memorabilă și eficientă. Art directorii lucrează împreună cu echipe de copywriting, designeri grafici și specialiști în marketing pentru a dezvolta o campanie publicitară care să atragă și să rețină atenția publicului țintă.

În designul grafic, art direction-ul este esențial pentru a asigura că toate elementele vizuale ale unui proiect funcționează împreună armonios. Art directorii sunt responsabili pentru definirea stilului vizual, a schemei de culori, a tipografiei și a multor alte aspecte estetice ale proiectului. Ei lucrează împreună cu designerii grafici pentru a asigura coerența și coeziunea întregului proiect.

În concluzie, art direction este o disciplină creativă care este crucială în multe domenii, inclusiv publicitate, design grafic, producție video și film. Art directorii sunt responsabili pentru conducerea și gestionarea procesului creativ, inclusiv definirea stilului vizual, a culorilor, a tipografiei și a multor alte aspecte estetice ale proiectului. Ei asigură coerența și coeziunea întregului proiect și ajută la crearea unei campanii publicitare sau a unei opere de artă memorabile și eficiente.

Brand Identity

Cu ajutorul nostru, vei deveni un nume ușor de recunoscut! Te putem ajuta cu toate elementele de brand identity, de la logo până la manual de identitate vizuală.

Design website​

Creăm website-uri care se mulează pe identitatea brandului tău, respectând toate normele SEO, astfel încât să apari în prima pagină din Google.

Campanii de marketing

De la campanii 360° de rebranding, campanii de lansare de produs sau campanii sezoniere, Danco Vision te ajută să ai rezultatele dorite.

Bannere, broșuri sau pliante

Menține legătura cu persoanele interesate prin intermediul unor materiale informative cu un design atractiv.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari frecvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

 Art direction este o disciplină creativă care implică conducerea și gestionarea procesului de creație a unei lucrări de artă sau a unei campanii publicitare. Art directorii sunt cei care conduc echipa creativă și iau decizii în ceea ce privește estetica, vizualul și designul general al proiectului.

 Designul grafic este procesul de creare și combinare a elementelor grafice, inclusiv text, imagini și simboluri, pentru a transmite un mesaj vizual și a comunica o idee sau o emoție.

Art direction și design graphic sunt două discipline distincte, dar interconectate, în lumea creativă.

Art direction se referă la direcția artistică a unui proiect, iar responsabilitățile includ definirea stilului vizual, a culorilor, a schemei de iluminare și a multor alte aspecte estetice ale proiectului. Art directorul are rolul de a asigura coerența și coeziunea întregului proiect, luând decizii privind estetica și designul general. Acesta conduce echipa creativă și se asigură că designul se potrivește cu mesajul și scopul campaniei.

Graphic design, pe de altă parte, se referă la crearea de elemente grafice și vizuale pentru a comunica un mesaj sau o idee. Aceste elemente grafice pot include logo-uri, afișe, broșuri, ilustrații și multe altele. Designerii grafici au responsabilitatea de a crea elemente vizuale atractive și funcționale care să atragă atenția publicului și să comunice mesajul dorit.

În esență, art direction se concentrează mai mult pe direcția generală și pe conceptul artistic al unui proiect, în timp ce graphic design este mai axat pe crearea efectivă a elementelor vizuale care să comunice mesajul și să atragă atenția publicului. Cu toate acestea, cele două discipline sunt strâns legate, deoarece art direction și design graphic sunt necesare pentru a crea campanii publicitare sau proiecte artistice coezive și eficiente.

Cele mai comune instrumente pentru designul grafic includ software-ul de design grafic, cum ar fi Adobe Photoshop, Adobe Illustrator sau CorelDRAW și tabletele grafice pentru desen digital.

Un designer grafic ar trebui să aibă abilități de comunicare, creativitate, gândire critică, cunoștințe de teoria culorilor și de compoziție și experiență în utilizarea software-ului de design grafic.

Tendințele actuale în designul grafic includ minimalismul, designul responsiv, tipografia mare și puternică, ilustrațiile personalizate, utilizarea culorilor vibrante și gradientelor și designul 3D.

 Un designer grafic ar trebui să ia în considerare obiectivele proiectului, publicul țintă, tonul și stilul dorit, deadline-ul și bugetul disponibil. De asemenea, ar trebui să fie deschis la feedback și să comunice bine cu clienții și membrii echipei.