SERVICII

Campanii PPC

Alege advertising-ul axat pe conversii

Campanii PPC 360° pentru rezultate rapide, cu date măsurabile pentru maximum de eficiență

Vrei ca reclama ta să ajungă imediat la toate persoanele interesate de produsele și serviciile brandului tău și să genereze un număr mare de conversii? Atunci ai nevoie de campanii Pay Per Click realizate de experții Danco Vision!

Până la implementare, campania PPC va respecta etape bine stabilite pentru a ne asigura că vei obține rezultatul pe care ți-l dorești, fie expunere, conversii sau notorietate. Creăm campanii PPC de impact:

 • Identificăm oportunitățile din online pentru brandul tău printr-un audit PPC;
 • Analizăm care sunt acele cuvinte cheie potrivite care pot genera conversii pentru afacerea ta;
 • Dezvoltăm o strategie în funcție de obiective și buget;
 • Echipa de creație va realiza imagini și copy-uri cu CTA-uri puternice;
 • Implementăm campania având în vedere audiența relevantă pentru produsele și serviciile tale;
 • Monitorizăm și optimizăm campaniile în permanență pentru a ne atinge obiectivele;
 • Vei fi informat constant despre performanța campaniilor de PPC;

Google Ads

Reclama ta va fi foarte vizibilă pe prima pagină din Google.

Facebook Ads

Promovează-ți produsele și serviciile unei audiențe receptive.

LinkedIn Ads

Cel mai eficient mod de promovare pentru afacerile cu produse B2B.

Waze Ads

Prin reclame creative poți ajunge rapid la un nou public.

Campanii PPC: De ce sunt importante?

Fie că este vorba despre vânzări, fie despre creșterea notorietății, vizibilității sau pur și simplu vrei să te mobilizezi pentru a fi cunoscut pe piață – ai nevoie de Marketing PPC. Acest tip de promovare este una dintre cele mai consacrate forme de marketing digital.

Printre beneficiile aduse de campaniile PCC se numără gradul de recunoștință adus brandului, nivelul crescut de interacțiune și conversia. O astfel de abordare te poate ajuta să ajungi într-un mod rapid și controlat pe prima pagină din Google.

Astfel, poți beneficia într-un timp scurt de:

 • Maximizarea profitului;
 • Generarea de trafic nou;
 • Creșterea vânzărilor;
 • Aducerea de clienți noi.

Rezultate măsurabile

Campaniile de tip PPC sunt axate pe intent, pe nevoia unui utilizator de un anumit produs/serviciu, iar acest aspect permite rafinarea și optimizarea campaniilor pentru a atinge scopurile.

Spre deosebire de multe alte opțiuni de publicitate, campaniile pay per click te ajută să diminuezi munca depusă pentru a analiza datele colectate. Acest lucru îți permite să îmbunătățești și adaptezi reclamele în funcție de nevoi până când obții cea mai bună rentabilitate a investițiilor (ROI) într-un mod rapid.

În același timp, campaniile pay per click îți permit monitorizarea interacțiunii persoanelor care au fost vizate. Astfel, se pot pune în practică campanii cu audiențe de remarketing prin care se retarghetează persoanele care au interacționat cu site-ul. În cazul în care există persoane care nu au efectuat conversii, acest tip de promovare îți permite să revii la ei pentru a îi aduce în punctul dorit, și anume să devină consumatori.

Pe lângă pachetele complete de servicii oferite de Danco Vision, îți punem la dispoziție și o echipă formată din profesioniști care te vor ține la curent cu orice schimbare în legătură cu campania implementată. Alege campaniile PPC pentru afacerea ta și bucură-te de rezultate imediate!

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari frecvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

O campanie PPC este o formă de publicitate online în care plătești pentru fiecare clic pe anunțul tău. De obicei, acest tip de campanie este desfășurat prin intermediul platformelor de publicitate, cum ar fi Google Ads și Facebook Ads.

 Într-o campanie PPC, creezi un anunț și licitezi pentru cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta. Anunțurile tale sunt afișate către utilizatorii care caută sau navighează pe web pentru produse sau servicii similare. Plătești numai atunci când cineva face clic pe anunțul tău.

Avantajele campaniilor PPC includ: vizibilitate maximă în căutările Google, direcționarea către publicul țintă, măsurarea eficacității campaniilor și ajustarea lor în timp real, controlul bugetului și a costurilor pe clic.

Cele mai populare platforme de publicitate PPC sunt Google Ads, Facebook Ads, Bing Ads și LinkedIn Ads.

Pentru a optimiza o campanie PPC, trebuie să monitorizezi și să ajustezi constant licitațiile, cuvintele cheie, anunțurile și paginile de destinație, în funcție de performanța lor. De asemenea, poți folosi instrumente precum testarea A/B pentru a testa variante diferite de anunțuri și pagini de destinație pentru a vedea care funcționează cel mai bine.