SERVICII

Consultanta business

Stabilește-ți realist target-urile

Consultanta business - baza unei strategii de marketing reusite

Stabilirea unei strategii de marketing trebuie să țină cont de obiectivele de business pe care ți le-ai stabilit. O analiză corectă a pieței, oportunităților și publicului țintă pentru produsele sau serviciile oferite va putea armoniza strategiile de vânzări cu cele de promovare și comunicare.

La Danco Vision suntem conștienți că managementul și consultanta business pot oferi target-uri realiste de promovare și estimări corecte ale bugetelor necesare pentru marketing și comunicare.

Lucrăm în strânsă legătură cu fiecare client pentru a creiona strategii de afaceri reușite, economisind resurse și dezvoltând planuri integrate de comunicare. Experiența acumulată de-a lungul anilor în nenumărate tipuri de industrii ne permit sa oferim consultanta business si astfel să-ți ghidăm pașii în digital.

Target

Ca si consultant business, evaluăm și stabilim împreună obiective clare și termene precise pentru a atinge performanțele dorite în online și a ajunge la consumatorii doriți.

Public țintă

Analizăm demografice specifice consumatorilor doriți, comportamentul de consum și particularitățile relevante pentru businessul tău.

Etape

Definim și etapizăm fiecare componentă a planului, pentru a știi din timp ce pași trebuie urmați pentru a putea atinge obiectivele stabilite.

Medii de comunicare

În funcție de obiectiv și de bugetul disponibil, stabilim mediile de comunicare optime pentru a ajunge la consumatorii de care ai nevoie.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

Consultanta business este serviciul la care firmele apeleaza pentru maximizarea sis au organizarea resurselor pentru dezvoltare. Totodata sa imbunatateasca procesul de recrutarea, trainingul si selectia resurselor umane cat si a tehnologiei folosite in activitatea zilnica a companiei.

Un consultant business are ca main job sa ajute firmele sau antreprenorii sa isi analizeze si sa isi descopere punctele forte, punctele slabe cat si maximizarea veniturilor. Un consultant business poate fi si un mentor pentru antreprenorii la inceput de drum.

Daca esti la inceput de drum in materie de antreprenoriat, consultanta business te poate ajuta sa te dezvolti si sa acumulezi cunostinte si know how. Consultanta business te ajuta sa maximizezi eforturile pentru relutatul scontat. Pe scurt consultanta business te ajuta sa iti atingi obiectivele!