SERVICII

Performance Marketing

Digital Marketing pentru conversii

Concepem strategii de performance marketing multi-channel care să rezoneze cu brandul tău și audiența ta. Îți oferim, în mediul online, planuri de activitate gestionate complet, strategie și generare de conținut, mobilizarea blogger-ilor și distribuire de conținut video.

Toate acestea, alături de alte servicii menite să atragă noi clienți și să maximizeze profitabilitatea.

Succesul nostru = Performanța ta

Serviciile de performance marketing ale agenției Danco Vision sunt croite din perspectiva clientului, cu focus pe vânzări, lead-uri și conversii.

Conceptul nostru unic de Performance Marketing 3600 oferă posibilitatea de a crește conștientizarea asupra produselor sau serviciilor pe care brandul tău le oferă si de a optimiza fiecare aspect al marketingului digital al brandului tău.

Performanța pe Social Media

Rezultatele advertising-ului se reflectă în numărul de retweet-uri, share-uri, comentarii, like-uri și vizualizări, într-un cuvânt: reach. Marketing-ul pe canalele Social Media încurajează conținutul generat de utilizatorii celor mai populare platforme, cum ar fi Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest sau LinkedIn.

Performanța prin Optimizarea Ratei de Conversie (CRO)

Pentru că avem e-Commerce-ul în sânge, îți transformăm vizitatorii în clienți!

Cu un audit CRO, vom găsi o structură capabilă să atragă un număr cât mai mare de vizitatori pentru website-ul tău, pe care nu îl vor părăsi decât după ce și-au umplut coșul de cumpărături, crescând numărul de conversii.

Echipa Danco Vision este formată din specialiști în conversii de e-Commerce care au experiența necesară pentru a optimiza magazinul tău online, astfel încât mai multe vizite pe website să se încheie cu o tranzacție.

Câștigă clienți, crește-ți vânzările și mărește-ți expunerea!

Prin Performance Marketing, noi înțelegem performanța în activitățile de marketing digital întreprinse. Lasă-te pe mâna noastră și ne vom asigura că, de la schițe și idei, la concepte și până la implementare, toate serviciile vor fi ghidate doar de obiectivele business-ului tău!

Iată mai jos serviciile agenției noastre de Performance Marketing, alături de informații detaliate despre acestea și studii de caz elocvente.

Fiecare click contează! De aceea, avem grijă să punem în aplicare cele mai bune strategii de PPC și să dezvoltăm campanii adecvate care să-ți ducă brandul la un alt nivel. Indiferent că vorbim de platforme cum ar fi Google, Facebook, Waze sau Linkedin ori tipuri de campanii precum, Search, Shopping, Display sau Video, posibilitățile sunt nelimitate.

Sporește eficiența business-ului tău prin afișarea website-ului înaintea competitorilor tăi, chiar în momentul în care consumatorii caută exact ceea ce oferi. Cum? Printr-o campanie inteligent implementată, o targetare precisă a utilizatorilor și alegerea celor mai eficiente cuvinte cheie. La noi, toate acestea sunt la ordinea zilei. Join us!

Cu un mix variat de tool-uri, Facebook Ads pune la dispoziție o mulțime de resurse care să asigure succesul în Social Media. Iar noi reușim să stăpânim algoritmii mereu în schimbare și să implementăm campaniile care se pretează cel mai bine targetului și nevoilor brandului tău, indiferent de obiectiv. Alege Danco Vision pentru succes!

Parteneriatele de succes sunt adesea componente esențiale ale unei strategii de comunicare. Iar noi avem grijă să creăm o campanie unitară și să alegem persoanele potrivite care să ducă mai departe mesajele tale de marketing, „împrumutându-le” din notorietatea și credibilitatea proprie. Astfel, poți crește la nivel de awareness, imagine, trafic și conversii.

Dacă ai un e-Commerce probabil te-ai confruntat cu situația în care vizitatorii website-ului tău și-au întrerupt sesiunea de cumpărături și nu ți-au mai devenit clienți. Specialiștii noștri vor avea grijă să identifice problemele care pot apărea în flow-ul acestora și să-ți propună soluțiile specifice, astfel încât cele mai multe vizite în website să se încheie cu o conversie.

Asigură-te că profiți din plin de întreaga bază de date de clienți sau potențiali clienți pe care o ai la dispoziție, prin campanii special create să informeze, să convertească și să remarketeze. Noi avem grijă să implementăm strategiile adecvate și să optimizăm conținutul, pentru a crește atât rata de deschidere a e-mailurilor, cât și impactul lor asupra publicului țintă.

Fiecare client este unic și, pentru fiecare, soluția de Performance Marketing propusă de Danco Vision este gândită aparte și personalizată complet!

Alege serviciile de Performance Marketing ale Agenției 3600 Danco Vision pentru succes garantat.

 

Generează awareness pentru brandul tău, prin

Facebook Ads & Google Display

Atrage atenția prin conținut targetat și unic, prin

Social Media Marketing

Fii primul rezultat în căutările potențialilor tăi clienți, prin campanii

Google Search Ads

Generează trust pentru brandul tău și o imagine puternică, folosind

Content Marketing

Fă-ți mesajul cunoscut și promoțiile văzute, prin Video și 

YouTube Ads

Folosește puterea partenerilor tăi și profită de potențialul

Marketing-ului Afiliat

PORTOFOLIU Performance Marketing

Descoperă studii de caz de
Performance Marketing

Proiectele Danco Vision în domeniul Performance Marketing și Conversion Rate Optimization sunt extrem de numeroase. Iată doar câteva exemple, din industrii precum Gambling, Retail, eCommerce, Fashion, Health, Travel, B2B.

Lăsăm rezultatele să vorbească de la sine!

15

ANI EXPERIENȚĂ
în Digital Marketing

146

PROIECTE
Finalizate cu succes

254

CLIENȚI FERICIȚI
Național&Internațional