SERVICII

SEO Local

Împreună construim baza online a brandului tău prin SEO Local

SEO Local este o strategie de optimizare a motorului de căutare (SEO) care îți ajută afacerea să fie mai vizibilă în rezultatele căutării locale pe Google (Google Maps).

Orice companie care are o locație fizică sau servește o zonă geografică poate beneficia de SEO Local.

Dacă vei căuta pe Google orice cuvinte cheie importante legate de afacerea ta și sub acestea apare o hartă cu 3 înregistrări (cunoscută și sub numele de pachet de hărți), atunci SEO Local te poate ajuta să-ți dezvolți afacerea.

Vrei ca afacerea ta să ajungă exact la publicul țintă? Prin intermediul unui ranking specific și targetat la nivel local, traficul relevant din punct de vedere geografic se va afla pe lista priorităților noastre!

Beneficiile unei poziționări locale de top:

 • Creșterea interacțiunilor;
 • Creșterea încasărilor din online;
 • Creșterea traficului organic;
 • Creșterea traficului mobile;

Toate drumurile vor duce către afacerea ta

Optimizare Google Maps

Strategia pe care noi o utilizăm în ceea ce privește SEO Local este gândită în cel mai mic detaliu pentru a te putea asigura că trimiterea semnalelor exterioare privind localizarea este realizată într-un mod corect. Link-urile inbound, semnalele on-page și multe alte detalii, transmit cele mai importante și relevante date privind localizarea afacerii tale!

Gestionare Google Business

Înscrierea cu succes în Google Maps, reevaluarea permanentă a informațiilor, verificarea cu regularitate a surselor de trafic și knowledge-ul nostru din dotare – sunt pachetul complet de care ai nevoie! Te asigurăm că investim efort susținut pentru ca afacerea ta să-și mențină vizibilitatea în fața concurenței!Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Cum funcționează SEO Local?

SEO local utilizează IP-ul utilizatorilor pe desktop și geolocația pe smartphone pentru a detecta locația geografică a acestora. Astfel sunt determinate rezultatele relevante pentru utilizatorii ce folosesc motorul de căutare. Rezultatele căutărilor locale sunt formate din 2 elemente principale, ce pot fi oportunități de sporire a vizibilității pentru un business:

 1. Rezultate organice ale căutării
 2. Local Pack – Google My Business (GMB)

 

Alte posibilități de creștere a vizibilității sunt imaginile furnizate pe site-ul tău (optimizate SEO), Ads, Local Finder și bineînțeles, Google Maps. Utilizarea locației geografice este în special utilă în cazul includerii unor asemenea date în căutări (ex: ,,agenție de digital marketing București”). Acești factori contribuie în mod semnificativ la creșterea interacțiunilor și a traficului pe site-ul tău, atât cel organic, cât și traficul mobile.

Ce este Google Business?

Este o platformă gratuită oferită de Google care permite companiilor să-și gestioneze prezența online, inclusiv listarea lor în Google Maps și în căutările locale. Prin intermediul Google Business, companiile pot adăuga și actualiza informații relevante despre afacerea lor, precum și pot interacționa cu clienții prin intermediul recenziilor și a altor funcții utile.

Companiile pot crea un profil gratuit, adăuga informații relevante despre afacerea lor, precum și imagini și videoclipuri, și pot interacționa cu clienții prin intermediul recenziilor și a altor funcții utile.

Cum să gestionam Google My Business?

1. Primul pas este înregistrarea și verificarea afacerii pe Google Business. Dacă afacerea dvs. nu este deja listată, putem crea un profil nou gratuit. Dacă afacerea dvs. este deja listată, trebuie să vă revendicați proprietatea și să verificați afacerea pentru a putea actualiza informațiile și a utiliza toate funcțiile Google Business.

2. Actualizam informațiile relevante

Ne asigurăm că informațiile listate pentru afacerea dvs. sunt complete și precise. Inclusiv numele, adresa și numărul de telefon, orele de funcționare, site-ul web și orice alte informații relevante despre afacerea dvs. În plus, putem adăuga imagini și videoclipuri care să prezinte afacerea dvs. în cel mai bun mod posibil.

3. Interacționați cu clienții

Google Business vă permite să interacționați cu clienții prin intermediul recenziilor și a altor funcții utile. Asigurați-vă că răspundeți la recenziile clienților, atât la cele pozitive, cât și la cele negative, pentru a arăta că sunteți deschiși la feedback și că vă pasa de experiența clienților dvs. În plus, putem posta actualizări despre afacerea dvs., cum ar fi evenimente sau oferte speciale, pentru a atrage noi clienți.

4. Utilizăm instrumentele de analiză

Google My Business oferă instrumente de analiză care ne permit să urmărim performanța profilului dvs. Înțelegerea acestor date poate ajuta la identificarea ariilor în care trebuie să îmbunătățim profilul și la optimizarea prezenței dvs. online pentru a atrage mai mulți clienți.

Cu o strategie de SEO local bine pusă la punct și cu ajutorul unei agenții cu servicii 360 precum Danco Vision, business-ul tău se va bucura de vizibilitate sub următoarea formă:

 • Ads
 • Maps
 • Sugestii local pack
 • Rezultate organice

Abordare personalizată pentru compania ta

În calitate de agenție ce oferă și servicii de optimizare SEO, focusul nostru este obținerea vizibilității în mod organic. Există însă momente oportune pentru a folosi Paid Ads. Asemenea momente pot apărea la începutul implementării strategiei de SEO local, când brandul tău nu figurează în Google local pack sau rezultatele organice ale motorului de căutare.

Se poate de asemenea ca, în anumite momente ale zilei, competitorii tăi să folosească ads ce ar afecta vizibilitatea site-ului tău în mod organic. Pentru că ar exista astfel riscul de a-ți pierde locul pe prima pagină Google, strategia ideală de SEO local ar putea include și Paid Ads. Strategia include, bineînțeles, optimizarea site-ului tău pentru cuvintele cheie din căutările locale.

Optimizare Google Maps

Optimizarea Google Maps poate fi o strategie excelentă pentru afacerile locale care doresc să-și crească vizibilitatea online. Prin afișarea locației și a informațiilor relevante în Google Maps, companiile pot atrage potențiali clienți și pot îmbunătăți clasamentul în căutările locale.

Ce este optimizarea Google Maps?

Optimizarea Google Maps se referă la procesul de a face ca o afacere să fie mai vizibilă în Google Maps și în căutările locale. Acest lucru implică îmbunătățirea listării companiei în Google My Business (GMB), precum și îmbunătățirea listării prin intermediul recenziilor și evaluărilor pozitive, fotografiilor și altor informații relevante.

De ce este importantă optimizarea Google Maps?

În zilele noastre, mulți oameni utilizează Google Maps pentru a găsi afaceri locale. Dacă o afacere nu este listată în Google Maps sau dacă informațiile sale sunt incomplete sau inexacte, potențialii clienți ar putea să treacă la afacerile concurente. Prin urmare, optimizarea Google Maps este importantă pentru a atrage clienți noi și pentru a crește vânzările.

Cu ajutorul serviciilor oferite de Danco Vision, promovarea brandului tău va fi adaptată la locația, specificul și publicul tău țintă.


  Mystino

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
  ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
  dolor. 

  Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
  consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
  suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
  feugiat.


  Nume Client

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
  ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
  dolor. 

  Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
  consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
  suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
  feugiat.


  INTERACTIVE

  Danco Vision Interactive
  Nu doar site-uri web

  INTREBARI SI RASPUNSURI

  FAQ Danco Vision

  Intrebari frecvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

  SEO local este o strategie pentru optimizarea unui site web sau a prezenței online pentru căutările locale, în principal de către persoanele care caută produse sau servicii într-o anumită locație geografică.

  SEO local poate ajuta o afacere să-și îmbunătățească vizibilitatea online și să atragă mai mulți clienți din zona locală. Prin optimizarea site-ului web și a altor profiluri online, afacerile pot apărea în rezultatele căutărilor relevante pentru zona locală și își pot crește șansele de a fi găsite de potențiali clienți.

  Există mai multe tactici și tehnici pentru a optimiza un site web pentru SEO local. Unele dintre acestea includ:

  • Adăugarea de cuvinte cheie locale în conținutul site-ului și în meta-descrierile paginilor
  • Înregistrarea afacerii pe Google My Business și completarea tuturor informațiilor relevante, cum ar fi adresa, numărul de telefon și orele de lucru
  • Obținerea de recenzii și evaluări pozitive de la clienți pe Google My Business și alte platforme de recenzii locale
  • Crearea și optimizarea unor pagini de destinație pentru servicii sau produse specifice, cu cuvinte cheie locale relevante
  • Asigurarea că site-ul web este optimizat pentru dispozitive mobile și încărcarea rapidă a paginilor

  SEO local este important pentru afacerea dumneavoastră, deoarece poate ajuta la creșterea vizibilității și a traficului site-ului web, la creșterea cunoașterii mărcii și la atragerea de noi clienți din zona locală. În plus, în contextul pandemiei COVID-19, mulți consumatori caută afaceri locale pentru a sprijini economia locală, ceea ce face SEO local și mai important pentru afacerea dumneavoastră.