SERVICII

SEO Local

Împreună construim baza online a brandului tău

SEO Local este o strategie de optimizare a motorului de căutare (SEO) care îți ajută afacerea să fie mai vizibilă în rezultatele căutării locale pe Google.

Orice companie care are o locație fizică sau servește o zonă geografică poate beneficia de SEO Local. Dacă vei căuta pe Google orice cuvinte cheie importante legate de afacerea ta și sub acestea apare o hartă cu 3 înregistrări (cunoscută și sub numele de pachet de hărți), atunci SEO Local te poate ajuta să-ți dezvolți afacerea.

Vrei ca afacerea ta să ajungă exact la publicul țintă? Prin intermediul unui ranking specific și targetat la nivel local, traficul relevant din punct de vedere geografic se va afla pe lista priorităților noastre!

Beneficiile unei poziționări locale de top:

  • Creșterea interacțiunilor;
  • Creșterea încasărilor din online;
  • Creșterea traficului organic;
  • Creșterea traficului mobile.

Optimizare Google Maps

Strategia pe care noi o utilizăm în ceea ce privește SEO Local este gândită în cel mai mic detaliu pentru a te putea asigura că trimiterea semnalelor exterioare privind localizarea este realizată într-un mod corect. Link-urile inbound, semnalele on-page și multe alte detalii, transmit cele mai importante și relevante date privind localizarea afacerii tale!

Gestionare Google Business

Înscrierea cu succes în Google Maps, reevaluarea permanentă a informațiilor, verificarea cu regularitate a surselor de trafic și knowledge-ul nostru din dotare – sunt pachetul complet de care ai nevoie! Te asigurăm că investim efort susținut pentru ca afacerea ta să-și mențină vizibilitatea în fața concurenței!Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Cum funcționează SEO Local?

SEO local utilizează IP-ul utilizatorilor pe desktop și geolocația pe smartphone pentru a detecta locația geografică a acestora. Astfel sunt determinate rezultatele relevante pentru utilizatorii ce folosesc motorul de căutare. Rezultatele căutărilor locale sunt formate din 2 elemente principale, ce pot fi oportunități de sporire a vizibilității pentru un business:

 

  1. Rezultate organice ale căutării
  2. Local Pack – Google My Business (GMB)

Alte posibilități de creștere a vizibilității sunt imaginile furnizate pe site-ul tău (optimizate SEO), Ads, Local Finder și bineînțeles, Google Maps. Utilizarea locației geografice este în special utilă în cazul includerii unor asemenea date în căutări (ex: ,,agenție de digital marketing București”). Acești factori contribuie în mod semnificativ la creșterea interacțiunilor și a traficului pe site-ul tău, atât cel organic, cât și traficul mobile.

Cu o strategie de SEO local bine pusă la punct și cu ajutorul unei agenții cu servicii 360 precum Danco Vision, business-ul tău se va bucura de vizibilitate sub următoarea formă:

  • Ads
  • Maps
  • Sugestii local pack
  • Rezultate organice

 

Abordare personalizată pentru compania ta

În calitate de agenție ce oferă și servicii de optimizare SEO, focusul nostru este obținerea vizibilității în mod organic. Există însă momente oportune pentru a folosi paid ads. Asemenea momente pot apărea la începutul implementării strategiei de SEO local, când brandul tău nu figurează în Google local pack sau rezultatele organice ale motorului de căutare.

Se poate de asemenea ca, în anumite momente ale zilei, competitorii tăi să folosească ads ce ar afecta vizibilitatea site-ului tău în mod organic. Pentru că ar exista astfel riscul de a-ți pierde locul pe prima pagină Google, strategia ideală de SEO local ar putea include și paid ads. Strategia include, bineînțeles, optimizarea site-ului tău pentru cuvintele cheie din căutările locale.

Cu ajutorul serviciilor oferite de Danco Vision, promovarea brandului tău va fi adaptată la locația, specificul și publicul tău țintă.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web