SERVICII

Servicii de Branding

Câștigă notorietate, încredere și clienți noi

De ce sa alegi servicii de branding? De la idee si Viziune 360° pentru un brand de impact!

Este important să fii cunoscut și ușor identificabil într-o piață extrem de concurențială, dar cum ajungi să faci diferența? Ai nevoie de servicii de branding! Totul începe cu o idee și continuă cu un proces bine structurat de research, analiză, viziune și creație.

La nivelul percepției publice, un brand bine ales este mai puternic decât entitatea legală care îl deține și, de multe ori, este cel mai valoros asset al acesteia. Cum te ajută serviciile de branding în business?

  • Ești ușor identificabil în sectorul în care activezi.
  • Câștigi rapid încredere pentru că ești mai ușor de reținut.
  • Atragi clienți noi, pentru că ai un brand de impact.
Avem oamenii potriviți și tool-urile eficiente pentru a îți oferi servicii de branding de succes. Apeleaza la noi pentru a îți crea brandul de care ai nevoie cu ajutorul căruia compania ta va câștiga notoritate, încredere și noi clienți.

Abordarea 3600 specifică Danco Vision ne ajută să stabilim strategia de brand, prin definirea poziționării, stabilirea identității vizuale, tone of voice și mesajele cheie pentru consumator. În plus, îți oferim cele mai bune servicii de branding astfel să crești și să consolidezi brandul, pentru a-ți atinge obiectivele de business

Strategie de branding: beneficii

Prin strategii de branding prezinti imaginea si scopul afacerii tale posibililor consumatori. Aceastea sunt definite prin trei lucruri importante despre brandul tău:

  1. Ce face brandul tău;
  2. Ce este brandul tău;
  3. Cum se diferențiază.

Aceste servicii de branding te pot ajuta să prezinți soluția în așa fel încât să rezoneze imediat cu cei care se confruntă cu problema pe care compania ta o rezolvă. În continuare îți vom prezenta o parte din beneficiile pe care această abordare le poate aduce:

  • Fidelizarea clienților

Unul din principalele motive pentru care este important sa construiești strategii de branding este faptul că te ajută să clădești loialitatea consumatorului. Astfel, stabilești o relație de lungă durată între compania ta și el.

  • Diferențierea de concurență

O strategie de brand definește ce face compania ta, dar și cum te diferențiază de competiție. Într-o era în care consumatorul are orice informație la îndemână și poate face comparații cu ușurință, este necesar să ai un astfel de avantaj pentru a putea convinge consumatorul.

  • Creșterea cotei de piață

Consumatorii își ghidează achizițiile prin prisma percepțiilor și sentimentelor pe care le au față de brandurile respective. O astfel de strategie te poate ajuta să creezi o identitate brandului tău, lucru care contribuie la decizia de cumpărare a consumatorilor.

Nu în ultimul rând, când vine vorba de servicii de branding, avantajele care apar nu sunt doar cele legate de consumator. Pe lângă faptul că o astfel de strategie te ajută să comunici într-un mod eficient beneficiile aduse de compania ta, te ajută să conturezi și valorile și misiunile acesteia. Astfel, angajații vor avea o viziune clară și asiguri că munca lor este îndreptată către atingerea aceluiași scop.

Identitatea vizuală și verbală

Cât de unic vrei să fii? La Danco Vision îți „fabricăm” amprenta vizuală și verbală care redă perfect esența brandului tău, prin logo, cromatică, fonturi, tagline, tone of voice și un nume memorabil, gândit pentru succes.

Brand book

Vrei ca identitatea brandului să fie transmisă coerent și la aceleași standarde, online și offline? Echipa Danco Vision te va ajuta să ai un brand book complet, cu reguli clare și necesare în campaniile de marketing.

Strategii de brand

Cum te ghidezi spre succes? Punem întrebarile corecte și aflăm răspunsurile necesare pentru a pune la punct o strategie de brand care să-ți ofere punctele de reper necesare pentru a găsi drumul către cele mai îndrăznețe obiective.

Rebranding

Te întrebi dacă brandul tău are nevoie de un refresh? Folosind inteligent abilitățile specialiștilor Danco Vision, îți oferim un suflu nou la nivel de imagine de brand, strategie de marketing și direcții de promovare.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

Brandingul este procesul prin care se identifica si se manageriaza toate interactiunile cu publicul tinta. Brandigul este un amalgam de elemente care tin de aplaj produs, elemente grafice, site-uri noi, logo etc. Brandingul cuprinde experienta publicului tinta cu folozofia si imaginea companiei.

Este recomandat sa apelati la servicii de branding profesionale pentru ca rezultatul la finalul procesului sa fie de cea mai buna calitate. Este bine sa apelati la cineva specializat pentru a crea imaginea produsului, companiei sau vocea cu care publicul tinta va interactiona. Va recomandam serviciile noastre de branding 360

In functie de companie si de imaginea pe care vrea aceasta sa o afiseze costurile difera destul de mult. Procesul de branding este indelungat si necesita multe resurse. In momentul in care va hotarati ca vreti sa apelati la servicii de brandig ar trebui sa stiti ca acest process se intinde pe o perioada indelungata.