SERVICII

Servicii PR Digital si Comunicare

Comunică eficient și credibil!

Cucerește și fidelizează clienții prin servicii PR Digital si Comunicare

PR-ul are un rol important în construcția unui brand. Dacă vei reuși să comunici eficient și credibil, vei avea nevoie de servicii PR de calitate. Astfel vei obtine imaginea pe care ți-o dorești în ochii consumatorilor, angajaților sau ai partenerilor de business.

Experiența acumulată încă din 2006 ne ajută să găsim cele mai bune mesaje, fie că este vorba de brand awareness, poziționare, comunicare de criză, managementul reputației sau comunicare internă.

Alege să lucrezi cu agentia Danco Vision ce ofera servicii PR digital. Fie că este vorba despre comunicate de presă, conferințe de presă online, webinarii și orice alte acțiuni de comunicare strategică!

Conexiuni de calitate în media online și offline

Am dezvoltat și consolidat conexiuni cu bloggeri, jurnaliști, influenceri și alți lideri de opinie importanți care pot să transmită eficient mesajele în cele mai importante medii online sau offline.

PR și Marketing sau PR vs. Marketing?

Serviciile 3600 oferite de Danco Vision ne permit să coordonăm eforturile campaniilor de marketing menite să crească profitul cu acțiuni eficiente de PR, care amplifică reputația brandului.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

Relațiile publice sau pe scurt PR, implica o serie de strategii si actiuni dezvoltate ca unic scop cresterea renumelui si de a crea o comunicare eficienta intre companie si publicul tinta.

PR sau relațiile publice reprezinta un instrument de comunicare foarte efficient pentru afaceri sau persone. Un PR este responsabil de crearea si dezvoltarea strategie de comunicare astfel incat mesajul sa ajunga la publicul tinta cat mai coerent.

Serviciile de PR te ajuta sa pastrezi, sa dezvolti sau sa schimbi strategia de comunicare cu publicul tinta. Cu cat comunicarea este mai eficienta si coerenta, cu atat va ajunge mai concis la publicul tinta.

Serviciile de PR reprezinta vocea companiei, De aceea este foarte important ca aceste servicii sa fie cat mai calitative.

Diferenta dintre PR si marketing este destul de ampla, dar pe scurt: Marketingul are ca principal obiectiv creare si implementarea de strategii astfel incat sa creasca conversiile iar PR-ul se ocupa cu transmitrea de mesaje menite sa ajunga la publicul tinta.