SERVICII

Servicii web design & Web Development

Alege un website perfect pentru creșterea afacerilor

Servicii Web Design, UX, Web Development

Web design

Furnizăm servicii web design profesionale și 100% sigure din punct de vedere SEO, pentru ca website-ul tău să înregistreze o creștere a rezultatelor în căutările organice. Chiar și atunci când vine vorba de cuvinte cheie și domenii extrem de competitive, echipa noastră deține experiența necesară în design, UX, web development și SEO pentru a se ocupa de acest aspect și, implicit, pentru a-ți crea un website responsive și optimizat 100% pentru motoarele de căutare.

Danco Vision nu furnizeaza doar servicii web design

Suntem o agenție interactivă 3600, din București, care furnizează clienților săi atât servicii web design, cât și servicii integrate de marketing online și promovare.

Web development

Design-ul web nu este doar viziune sau concept ori programare. La Danco Vision, realizarea unui website înseamnă totul: creație, dezvoltare, planificare, strategie, analiză, implementare, design, development, raportare.

Dezvoltarea web implică tehnologii specifice, iar dezvoltatorii noștri stăpânesc cu succes atât tehnologii de front-end moderne, precum ReactJS, Angular, VueJS, cât și pe cele clasice (HTML/CSS/JS) sau pe cele de back-end precum PHP, NodeJS.

De ce să alegi o agenție 3600?

Suntem mai mult decât o agentie care ofera servicii web design. Programatorii Danco Vision îți vor crea site-ul personalizat perfect pentru nevoile tale și ale business-ului tău, mereu gândindu-se la rezultatul final al business-ului tău, la Profit, la ROI sau ROAS, pentru că nu vrem doar să facem site-uri, ci să facem website-uri care ajută la creșterea afacerilor clienților noștri.

UX/UI

Într-o lume digitală, primele impresii sunt vitale, așa că un design excepțional și funcțional este cheia succesului.

Utilizatorii agreează website-urile responsive, atrăgătoare din punct de vedere estetic și pe care pot naviga cu ușurința de pe orice dispozitiv (desktop, mobile sau tabletă). Cu alte cuvinte, perfecțiune din punct de vedere uzabilitate, navigabilitate și accesibilitate.

Clienții nu îți vor acorda o a doua șansă pentru o primă impresie bună

Agenția Danco Vision îți va duce business-ul în atenția lumii digitale, printr-un design ingenios, de impact și impecabil din punct de vedere UX/UI. Un website creat prin conceptul unic de web design și web development Danco Vision – Agentie Web Design Bucuresti 3600–  contribuie decisiv la crearea și menținerea pe termen lung a personalității unui brand și a succesului acestuia.

Te invităm să navighezi prin serviciile din categoria Web Design, UX & Web Development pentru a vedea tot ce putem face pentru tine!

Site-ul tău te ajută să le oferi o primă impresie clienților tăi. De aceea, trebuie să acorzi importanță acestui criteriu. Afacerea ta va fi judecată în funcție de aspectul site-ului tău și cum îi face pe oameni să se simtă pe parcursul interacțiunii. Astfel, trebuie sa apelezi la o agentie web design București cu astfel de servicii și experiență în domeniu.

Ca primul impact cu publicul să fie unul pozitiv, trebuie să le oferi un design de calitate. Dacă interfața este neatrăgătoare și greu de folosit, aceștia își vor face o impresie negativă. Aceștia pot fi descurajați să interacționeze cu pagina ta, renunțând la serviciile sau produsele oferite. 

Designul web influențează modul în care publicul va percepe afacerea. În momentul în care îți accesează site-ul, ei pot fi tentați să rămână pe pagină și să interacționeze sau să părăsească site-ul îndreptându-se la competiție. 

Design responsive

Pentru a te asigura că afacerea ta vizează toate tipurile de dispozitive de pe care potențialii clienți pot accesa pagina, trebuie să creezi un site care se poate adapta. Acesta trebuie proiectat să aibă un design responsive care este potrivit pentru calculator, dar și pentru telefon sau tabletă.

Un design corespunzător te ajută să menții clienții pe site cât mai mult timp. Astfel, cu cât un potențial cumpărător își petrece mai mult timp pe site, cu atât șansele să facă o achiziție cresc. Cu atât mai mult, în prezent oamenii aleg să acceseze motoarele de căutare folosind telefonul. De aceea, trebuie să iei în considerare un design care se adaptează cu ușurință la mărimea ecranului. 

Experiența consumatorilor este strâns legată de decizia de achiziție. Un web design adecvat nu doar că te ajută să creezi o impresie bună vizitatorilor, ci îi și convinge să se folosească de serviciile sau produsele afacerii tale. 

Echipa Danco Vision este conștientă de toate aceste lucruri, de aceea, îți poate oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Aruncă o privire în categoria de servicii Web Design, UX & Web Development și solicit o ofertă pentru afacerea ta!

De la produs și serviciu până la brand, emoție și succes este un drum lung presărat cu research, analiză, viziune și creativitate. Îl parcurgem împreună și-ți transformăm ideea de business într-un brand puternic și memorabil, de la strategia de poziționare până la nume, slogan, logo, culori și alte elemente esențiale.

Cine nu-și dorește un website ușor de parcurs, intuitiv și atractiv din punct de vedere vizual, ce exprimă identitatea brandului tău și are puterea de a-ți convinge vizitatorii să-ți devină clienți? Punem în aplicare toată creativitatea și cunoștințele de UX și UI, pentru ca website-ul tău să arate fresh și să fie up-to-date.

Creăm și dezvoltăm aplicații web și mobile adaptate Android și iOS, pornind de la dorințele și nevoile tale. Indiferent dacă îți dorești să fii mai aproape de consumatorii tăi, să-i loializezi sau pur și simplu să le oferi noi produse sau servicii, avem grijă să concepem și să implementăm aplicația pe care ți-o dorești.

Specializați în cele mai noi tehnologii de front-end și back-end, programatorii noștri îți vor crea un site de prezentare sau e-commerce. Cum? Personalizat cu funcționalități potrivite nevoilor tale, mobile-friendly, 100% fresh, 100% responsive, 100% accesibil, optimizat pentru Google și multe altele. Pe scurt, așa cum vrei tu!

Atrage trafic relevant, generează conversii și crește-ți revenue-ul, cu Servicii Web Design la superlativ!

PORTOFOLIU Development

Descoperă proiectele Danco Vision
de Web design & Development

Proiectele Danco Vision în domeniul Design & Development sunt extrem de numeroase. Iată doar câteva exemple, care pot demonstra competența noastră, în industrii precum Gambling, Retail, eCommerce, Fashion, Health, Travel, B2B.

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari frecvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

Web design se refera la designul site-urilor web. De obicei, se refera la aspect si elemente de tip UX ale dezvoltarii unui site decat la dezvoltarea de software. Un web designer se ocupa de aspecte de natura: culorile folosite, font, imagini utilizate, informatii afisate in cadrul site-ului. In cadrul serviciilor de web design se asigura o functionalitate si utilizarea unor bune practici, astfel incat un site web sa functioneze si sa ofere informatii de cea mai buna calitate.

Realizarea unui website necesita timp si resurse si, in functie de complexitatea acestuia, costurile difera. De aceea este dificil sa putem spune un pret exact pentru crearea unu website pentru ca fiecare site este construit custom si astfel preturile difera. Pe scurt, in functie de complexitate website-ului costurile sunt direct proportionale.

Realizarea unui magazine online difera de la un client la altul. Din acest motiv costul unui magazine online difera in functie de marimea si de complexitatea lui. Inainte de a cere o cotatie de pret, clientul ar trebui sa stie sau sa aiba o imagine de ansamblu asupra site-ului pe care si-l doreste pentru a putea estima cat mai corect timpul precum si costul de executie.

Un site de prezentare presupune o idee concreta si un design reprezentativ afacerii tare. Prezenta in mediul online este importanta pentru afacerea ta, precum si pentru site-ul tau. Un site de prezentare presupune  expunerea si vizibiltatea afacerii pentru clientii tai, de aceea recomandam ca inainte de apelarea la o agentie de web design sa iti pui in ordine ideile si serviciile sau produsele pe care vrei sa le contina site-ul

Diferenta dintre un freelancer si o agentie de web design este destul de mare. Un freelancer face de unul singur toata munca comparativ cu o agentie care dispune de un departament in care fiecare angajat este specialist pe domeniul lui. In plus, o agentie de web design va face un contract prin care isi ia angajamentul ca lucrurile vor fi duse la bun sfarsit in conformitate cu cele stabilite la inceputul proiectului.