Servicii web design si creatie web

Ne mândrim cu furnizarea de soluții eficiente de web design si marketing digital. Soluțiile noastre câștigătoare și experiențele anterioare i-au ajutat pe clienții noștri să interacționeze cu clienții lor în cel mai eficient mod.

Social Media Marketing

Clienții interacționează cu brandurile prin intermediul rețelelor social-media. Dacă este implementat corect, (SMM) marketing-ul pe canalele social-media poate aduce un succes remarcabil pentru afacerea ta.

SEO - Optimizare motoare de cautare

Optimizarea pentru motoarele de căutare este fundamentală. Strategiile noastre SEO îți garantează un loc în topul rezultatelor furnizate de motoarele de căutare cele mai utilizate - Google & Bing.

Analiza in profunzime

Serviciile noastre acoperă toate aspectele statistice ale business-ului dumneavoastra. De la un setup inițial, la training, soluții avansate de tracking și audit-uri web, ne ocupam de tot.

Web Design Responsive

Cream site-uri personalizate pentru cei mai pretentiosi clienti. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, verifica portofoliul nostru si ultimele proiecte realizate.

Campanii Google AdWords

Publicitatea Pay-Per-Click este pe cât de complexa, pe atât de eficienta. Ne ocupam de tot, venim cu idei si propuneri noi si monitorizam campaniile permanent.

Realizare magazine online

Ne-am specializat in e-Commerce. Realizam magazine online simple sau complexe, low cost sau premium, personalizate cu integrari API dedicate.

Strategie + Know-how + Pasiune = REZULTATE

Echipa noastră este specializată în servicii de web design, SEO on-page și off-page și PPC. În acest sens, stă dovadă portofoliul de clienți, care acum sunt pe primele pozitii in rezultatele motoarelor de căutare. Strategiile noastre sunt centrate pe următoarele ținte:

Mergi la sigur

Determină publicul țintă de pe toate canalele să îți viziteze website-ul!

Comunica

Încurajează acțiuni din partea persoanelor și a site-urilor cu influență!

Inspira

Fii un model pentru toti ceilalti si mareste-ti expunerea in Social Media!
Te putem ajuta să obții rezultate excelente în multiple domenii cheie, cum ar fi SEO, Marketing pe rețelele social-media (SMM), Marketing prin newslettere profesionale (E-mail Marketing) sau Marketing digital (SMM / PPC). Si ne ocupam de tot! De la strategie, concept, grafica, implementare, monitorizare pana la raportare!
Îmbinăm ideile noastre creative cu vasta experiență în tehnologiile de căutare pentru a livra rezultate măsurabile pentru clienții nostri. Te putem ajuta să construiești o relație durabilă cu clienții tăi, determinându-i pe aceștia, prin intermediul promovării pe canalele social-media, să rezoneze cu brandul tău.

Ce spun clientii nostri

Citeste toate parerile