SERVICII

Strategie Social Media, Concept, & PR

Alege soluții profesionale pentru comunicarea de business!

Strategie Social Media & Campanii Comunicare

Fii prima opțiune a clienților tăi!

Danco Vision te aduce mai aproape de clienții pe care îi dorești. Fie că stau la o cafea și navighează pe Facebook, fie că sunt în trafic și caută ceva ce tu le poți oferi, noi ne asigurăm că apari în fața utilizatorilor prin campanii comunicare și strategie social media multi-channel.

Ai un business și te pricepi la el?

Noi ne ocupăm de restul!

Mediul online poate fi o provocare pentru multe afaceri la început de drum sau chiar și pentru afaceri cu un parcurs frumos în mediul offline, dar fără rezultate în lumea digitalului. Dar nu îți face probleme, ai ajuns exact la locul potrivit.

Cu peste 17 ani de experiență, am evoluat odată cu lumea online-ului și știm acest business cel mai bine. Obiectivul tău este și obiectivul nostru: conversiile. În lumea inter-conectată de astăzi, ai nevoie de o strategie social media și campanii comunicare care să transmiă mesajul tău în cel mai eficient mod!

Comunicare integrată cross-platform

Îți vom ghida afacerea pas cu pas și vom folosi cele mai bune, moderne și creative metode pentru a-ți transforma comunicarea de business într-una de succes!

Te invităm să navighezi prin serviciile din categoria Concept, PR și Social Media pentru a vedea tot ce putem face pentru tine!

Atrage trafic relevant, generează conversii și crește-ți revenue-ul cu o strategie integrată de comunicare multi-channel!

Platformele online au devenit atât pentru utilizatorii comuni, cât și pentru business-uri, o modalitate eficientă de a comunica în timp real. Acest tip de comunicare implică o utilizare echilibrată a mai multor formate, prin care un brand își poate promova produsele și serviciile. Mesajul pe care dorești să-l transmiți consumatorului trebuie să fie comunicat clar și într-un mod atractiv, atât prin text, cât și prin imagine, video și coloană sonoră.

Comunicarea online are un avantaj cert față de alte platforme, precum televiziunea sau panourile outdoor. Utilizatorii pot afla despre brandul tău și îți pot accesa site-ul indiferent de locația lor geografică sau diferențele de fus orar. Considerăm că în ziua de azi, evoluția constantă și adaptarea la trendurile actuale sunt noul standard în business.

De aceea, te putem ajuta să obții feedback-ul necesar atât de la utilizatori, cât și prin intermediul datelor analizate de noi. Pentru a-ți îmbunătăți frecvent abordarea și tehnicile aplicate, ai nevoie de o strategie social media bine pusă la punct și de campanii de comunicare la un nivel profesional. Specialiștii Danco Vision vor observa întotdeauna tendințele în online și vor face modificările ce se impun, pentru ca tu să te poți bucura de mai multe conversii!

Avantajele comunicării online pentru orice business

 • Construirea unei identități online în ton cu ultimele trenduri
 • Construirea unei imagini reprezentative pentru brandul tău
 • Gestionarea mai bună a bugetului investit în comunicare și promovare digitală
 • Adresarea directă către publicul țintă
 • Feedback în timp real de la consumatori prin campanii social media
 • Sporirea vânzărilor și a traficului în site-ul tău
 • Obținerea conversiilor dorite
 • Vizibilitate crescută în motoarele de căutare

Este cert că procesul de continuă globalizare în multiple industrii impune căi de comunicare cross-platform, o simplă campanie social media nefiind de ajuns. Cum nu există o abordare universală, eficientă pentru orice domeniu sau platformă, specialiștii Danco Vision vor identifica strategiile optime pentru afacerea ta!

Ce trebuie să conțină o strategie Social Media eficientă?

Relația între content și Social Media este de interdependență. Fără content de calitate, contul tău nu este de interes pentru utilizatori, iar fără Social Media, nimeni nu poate afla despre conținutul produs de brandul tău. Cele două trebuie îmbinate în mod armonios, pentru a-ți atinge scopurile. Există 3 aspecte esențiale ce compun o strategie Social Media eficientă:

 • Tipul de content postat;
 • Planificarea momentelor adecvate pentru a posta;
 • Frecvența postării.

Tipul de content postat pe fiecare rețea de socializare depinde de format și context. Formatul constă în modul în care prezinți informația – text, imagini, link-uri, video etc. Contextul variază în funcție de tone of voice-ul  brandului tău în Social Media și de tendințele actuale. Ar trebui să ai un tone of voice amuzant, serios sau destinat educării utilizatorilor? Toate acestea sunt aspecte care țin de identitatea brandului și ar trebui respectate. Dacă ești la început, te putem ajuta prin a le dezvolta de la 0 sau prin a le ajusta, pentru a ne asigura că vei obține conversiile dorite.

Există multe resurse și studii online ce indică reguli privind gestionarea conturilor de business pe Social Media. Totuși, experiența ne-a demonstrat că aceste reguli trebuie privite mai degrabă ca simple sfaturi generale.  Acest domeniu este dinamic și trebuie să fii mereu ancorat în subiect, pentru a răspunde prompt schimbărilor. Reține, publicul care urmărește activitatea conturilor tale este unic, iar o strategie Social Media aplicată trebuie să fie personalizată brandului tău.

Frecvența postărilor este aproape la fel de relevantă precum content-ul în sine. Este de dorit ca utilizatorii să nu fie deranjați vizual, dacă apari mult prea des în feed-ul lor. Noi te putem ajuta în găsirea acelui echilibru greu de atins, între a posta prea rar sau excesiv. Analizăm constant datele furnizate de fiecare platformă pentru postările tale și ne adaptăm abordarea, în funcție de engagement, reach și tipul de audiență. Scopul nostru este de a dezvolta imaginea brandului tău, făcându-l mai relevant pentru persoanele care te urmăresc, iar astfel creștem simultan numărul de followers!

Alegerea platformelor potrivite pentru o strategie Social Media

Multe companii creează conturi pe toate platformele de Social Media cunoscute, fără a ști exact care anume ar aduce cele mai bune rezultate. Pentru a evita o asemenea risipă de timp și resurse, Danco Vision analizează tipul de buyer persona al clienților tăi și datele acumulate pe baza postărilor anterioare și în funcție de obiectivul platformei, pentru a alege cea mai eficientă abordare.

Dacă majoritatea clienților tăi utilizează în principal Facebook și doar o parte dintre aceștia sunt activi pe Instagram, putem defini o strategie Social Media în funcție de aceste platforme prioritare. De exemplu, sunt șanse reduse ca o audiență formată în principal din bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 50 de ani, pasionați de mașini sport,  să fie prezentă preponderent pe Reddit sau Discord.

Research asupra competiției

Când vine vorba de o strategie social media bună , trebuie să avem în vedere întotdeauna research-ul asupra competiției brandului tău. Această practică ne va ajuta în câteva privințe și anume:

 • Ținem pasul cu toate trendurile noi;
 • Observăm care abordări funcționează și care nu;
 • Integrăm constant campanii fresh și diferite;
 • Menținem relevanța conturilor tale;

Specialiștii Danco Vision îți pot dezvolta o strategie Social Media realizată pe baza unui research extensiv și a integrării unor idei creative. Aceasta va include și o listă cu principalii competitori în industria în care activezi. Vom observa și analiza practicile acestora, canalele de Social Media în care sunt prezenți, precum și tipul de conținut conform standardelor mai sus menționate.

Fie că ai nevoie de o campanie de notorietate, de imagine, de lansare de produs sau de loializare, un concept de comunicare 3600 reprezintă cea mai bună abordare. Iar noi vom gândi strategia pentru campanii comunicare eficiente, vom veni cu o idee puternică și creativă și îți vom livra materiale impecabile, pentru  îndeplinirea obiectivelor tale.

În comunicare contează atât mesajul pe care vrei să-l transmiți, cât și povestea, modul în care acesta ajunge la audiența ta, pe fiecare platformă și canal disponibil. Iar un text bine scris, indiferent că e un slogan, un ad, o postare sau un articol optimizat SEO are puterea de a emoționa, informa, vinde sau le poate face pe toate!

Nu este important cu câte cuvinte echivalează o imagine, fie ea în print sau digital, ci cât de repede atrage atenția consumatorilor tăi. Iar dacă aceasta reușește să exprime într-un mod cât mai simplu și creativ ideea conceptului de comunicare, atunci succesul este garantat. Danco Vision nu face bannere, ci inovează prin artă, pentru performanță!

Te ajutăm să ajungi mai aproape de comunitatea ta online, printr-un dialog constant, adaptat platformelor sociale. Ne ocupăm de strategie social media, campanii, calendar editorial și community management, pentru brand awareness, engagement și trafic.

PORTOFOLIU Comunicare SM

Descoperă proiectele Danco Vision
Comunicare și Strategie

Proiectele Danco Vision în domeniul Comunicare și Strategie sunt extrem de numeroase. Iată doar câteva exemple, care pot demonstra competența noastră, în industrii precum Gambling, Retail, eCommerce, Fashion, Health, Travel, B2B.

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari frecvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

O strategie Social Media este, în esență, planificarea comunicării pe care o implementezi în cadrul platformelor de Social Media. Este abordarea pe care o adoptă echipa de digital marketing, conform cerințelor și necesităților tale. În cadrul acesteia se decide, printre altele, frecvența și tipul de content postat, conform audienței tale.

O strategie Social Media trebuie configurată conform platformelor pe care urmează să postezi. Aceasta trebuie să aibă un ,,tone of voice” adecvat cu imaginea brandului tău și cu tendințele fiecărei platforme. De exemplu, hashtag-urile trebuie să fie întotdeauna relevante, pentru a maximiza efectele fiecărei postări și pentru a obține un reach mai bun, pe platformele ce utilizează această metodă.

Social Media înseamnă mai mult decât poze, clipuri video și descrieri ale postărilor. Fiecare platformă are potențialul de a fi utilă, pentru anumite nișe. Practicile implementate pot fi destul de diferite, însă succesul este cu siguranță cuantificabil, cu ajutorul datelor furnizate chiar de către fiecare canal în parte.

Factorii de interes sunt reach-ul cât mai mare, o rată de engagement în creștere, un număr mare de like-uri și cât mai mulți followers. Pentru a cunoaște aceste aspecte, Danco Vision îți furnizează un raport lunar asupra tuturor datelor și asupra evoluției conturilor tale!