SERVICII

App Design Si Dezvoltare Aplicatii Mobile

Cel mai rapid drum către audiența dorită

Soluții eficiente de app design si dezvoltare aplicatii mobile, la îndemâna consumatorilor

Business-ul tău trebuie să țină pasul cu așteptările consumatorilor. O aplicație bine realizată te ajută să ajungi mult mai rapid la îndemâna acestora și îți eficientizezi operațiunile.
Experiența acumulată în web design & development ne-a ajutat să ne specializăm și în dezvoltare aplicatii mobile și aplicații online personalizate, care vor da un boost afacerilor tale!

Etapele cele mai importante pe care le parcurgem pentru a realiza un proiect reușit  de app design sunt:

  • Analiză și concept;
  • Design și dezvoltare produs;
  • Integrarea aplicației în structura de business;
  • Optimizări și scalări.

Cu ajutorul aplicațiilor mobile și a aplicațiilor online vei fi mai vizibil și vei ajunge rapid la audiența potrivită, indiferent de platforma pe care aceasta o folosește. Mizează pe expertiza noastră și vei câștiga o soluție mobilă care va livra rezultatele pe care le aștepți!

Ce presupune Dezvoltare aplicații mobile?

Dezvoltarea de aplicații mobile se referă la procesul de creare și dezvoltare a aplicațiilor mobile pentru dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri sau tablete. Acest proces implică o serie de etape, inclusiv:
Planificare: Această etapă implică stabilirea obiectivelor și a cerințelor aplicației mobile, precum și a publicului țintă. De asemenea, poate implica planificarea caracteristicilor și funcționalităților aplicației.
Design: Această etapă implică crearea unui design grafic și interfață utilizator (UI) pentru aplicație. Acesta poate include designul de ecrane, grafică și elemente vizuale ale aplicației.
Dezvoltare: Această etapă implică scrierea codului și dezvoltarea aplicației mobile. Dezvoltatorii trebuie să creeze o aplicație care să funcționeze bine și să ofere o experiență utilizator excelentă.
Testare: Această etapă implică testarea aplicației pentru a asigura că funcționează corect și oferă o experiență utilizator de înaltă calitate. Testarea poate fi efectuată manual sau utilizând instrumente automate de testare.
Lansare: Această etapă implică lansarea aplicației în magazinul de aplicații, cum ar fi App Store sau Google Play. Acest proces poate implica stabilirea prețurilor, dezvoltarea de strategii de marketing și promovarea aplicației.
Mentenanță: După lansare, dezvoltatorii trebuie să ofere asistență tehnică pentru utilizatorii aplicației, să ofere actualizări și să repare orice probleme.
Dezvoltarea de aplicații mobile implică de obicei o combinație de abilități de programare, cunoștințe de design grafic și cunoștințe de experiență utilizator.

Dezvoltare Aplicatii Mobile (iOS și Android)

Echipa de App Design Danco Vision dezvolta aplicații mobile hibrid sau native, adaptate pentru toate mediile. Soluțiile răspund perfect cerințelor de tip cross-platform sau complexității și exigențelor impuse de sistemele iOS și Android.

Aplicații online

Aplicațiile online complexe pe care le dezvoltăm răspund unui spectru larg de funcționalități. Avem experiență în realizare aplicații de gestiune, facturare sau raportare internă sau în proiecte interactive, destinate publicului larg.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

App design-ul se referă la procesul de proiectare a interfeței utilizatorului (UI) și a experienței utilizatorului (UX) pentru o aplicație mobilă. În general, aplicațiile mobile sunt proiectate pentru a fi utilizate pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri sau tablete, și pot fi utilizate pentru o varietate de scopuri, de la divertisment și socializare până la afaceri și productivitate.

Design-ul aplicațiilor mobile implică crearea unui aspect vizual atractiv și ușor de utilizat, care să permită utilizatorilor să interacționeze cu aplicația într-un mod intuitiv și eficient. Aceasta poate include elemente de design, cum ar fi culori, fonturi, iconițe și grafică, precum și aspecte funcționale, cum ar fi navigarea, organizarea conținutului și fluxul utilizatorilor.

Design-ul aplicațiilor mobile este un proces complex și implică atât cunoștințe de design grafic, cât și de programare. De obicei, designerii de aplicații mobile colaborează cu dezvoltatorii de aplicații pentru a asigura o experiență de utilizare integrată și coerentă.

Cele mai comune limbaje de programare utilizate pentru dezvoltarea de aplicații mobile sunt Java și Kotlin pentru dezvoltarea de aplicații Android și Swift și Objective-C pentru dezvoltarea de aplicații iOS.

Cele mai populare platforme mobile sunt iOS și Android. iOS este sistemul de operare utilizat de iPhone și iPad, iar Android este sistemul de operare utilizat de majoritatea dispozitivelor mobile non-Apple. Diferențele între aceste două platforme includ aspecte precum designul UI, tipurile de dispozitive suportate și procesul de dezvoltare al aplicațiilor.

Există diferite modalități de testare a aplicațiilor mobile, inclusiv testarea manuală și testarea automată. În testarea manuală, un tester trece prin aplicație pentru a identifica erori și probleme. În testarea automată, se utilizează instrumente software pentru a testa automat aplicația, identificând erori și probleme.

Există diferite modalități de monetizare a aplicațiilor mobile, inclusiv prin publicitate, prin vânzarea de aplicații, prin achiziții în aplicație sau prin abonamente. În general, strategia de monetizare ar trebui să se potrivească cu tipul și publicul țintă al aplicației.

Există diferite modalități de promovare a aplicațiilor mobile, inclusiv prin intermediul rețelelor sociale, prin campanii de marketing și publicitate, prin colaborarea cu influenceri și prin optimizarea aplicației pentru motoarele de căutare și magazinul de aplicații. Promovarea ar trebui să fie adaptată la publicul țintă și la tipul de aplicație.