SERVICII

Servicii dezvoltare web profesionale

Atinge-ți potențialul de business cu un website performant

Serviciile de dezvoltare web profesionale - calea către noi oportunități de business

Atinge-ți potențialul maxim cu un website performant! Avem experiența necesară pentru a-ți oferi servicii de dezvoltare web și programare online care să îți ajute business-ul să treacă la un alt nivel.

Profesioniștii din echipa Danco Vision colaborează eficient pentru a putea livra întotdeauna produse web de top. Abordarea noastră într-un proiect de web development este complexă și completă, plecând de la coduri și tehnologii și ajungând la content și strategii de promovare.

Stăpânim cele mai cunoscute tehnologii utilizate, dar suntem permanent conectați la cele nou apărute în piață: NodeJS/React.JS/PHP/MYSQL/JS / HTML5/CSS3 etc. Dezvoltatorii utilizează codul propriu DV, dar pot lucra și pe codul clientului sau în framework-uri cunoscute (Laravel, CodeIgniter, Symfony, Cake PHP).

Alege să lucrezi cu noi pe proiecte de dezvoltare site pentru o creștere a vânzărilor stimulată de un număr mai mare de vizitatori și a procentului de conversii!

Dezvoltare web: Beneficii 

Există numeroase beneficii aduse de dezvoltarea unui site web pentru afacerea ta. Unele din cele mai importante fiind: 

 • Credibilitate: crearea unui site web este o metodă simplă și sigură prin care poți demonstra potențialilor clienți că serviciile sau produsele oferite sunt legitime. Astfel, vei atrage mai mulți cumpărători. În același timp, prin intermediul site-ului web poți afișa abilitățile, experiența, expertiza și acreditările, lucru care poate convinge oamenii să devină consumatori ai afacerii tale; 
 • Strategie de optimizare pe motoarele de căutare: un site nu doar că îți oferă credibilitate, ci îți permite și să devii cât mai vizibil pe motoarele de căutare. Astfel, dacă site-ul tău este optimizat SEO, va ajunge pe primele pagini atunci când clientul caută servicii sau produse precum ale tale; toate site-urile create de dancovision beneficiaza de optimizare seo initiala gratuita 
 • Monitorizare și îmbunătățiri: dezvoltarea web te poate ajuta să analizezi cu ușurință statisticile site-ului tău. Poți măsura rata de conversie, interacțiunea vizitatorilor, monitorizarea back link-urilor și nu numai. Astfel, poți beneficia de o strategie de marketing care poate fi supravegheată pentru a vedea dacă oferă rezultatele dorite.

  De ce să alegi servicii dezvoltare web profesionale? 

  Dacă dorești ca afacerea ta să beneficieze de servicii de cea mai bună calitate, apelează la o echipă de profesioniști. Identitatea online a unei afaceri este foarte importantă în zilele noastre, indiferent de industria în care activezi sau de mărimea afacerii tale. Acestea sunt trei motive pentru care trebuie să apelezi la servicii profesionale: 

  • Tehnologie de ultimă oră: tehnologia folosită pentru dezvoltarea unui site avansează și se schimbă constant. Când apelezi la o echipă de experți, aceștia sunt mereu puși la curent cu ultimele schimbări, folosindu-se de cele mai moderne tehnici pentru a îți crea site-ul. 
  • Suport și întreținere: dezvoltarea site-ului tău este la fel de importantă ca și monitorizarea ulterioară a acestuia. O companie care oferă astfel de servicii nu numai că te poate ajuta cu crearea platformei, ci te ajută și cu testarea, lansarea și întreținerea site-ului pe termen lung.  
  • Siguranță: o echipă de profesioniști te va ajuta cu crearea unui site sigur și greu de spart. În același timp, aceștia te pot ajuta și în cazul unei situații de urgență, cum ar fi descoperirea și rezolvarea unor breșe de securitate realizate de către hackeri.  
  Așadar, dacă îți dorești să apelezi la servicii de dezvoltare web făcute de către profesioniști, Danco Vision vine în ajutorul tău cu o perspectivă 360° și departamente care te pot ajuta cu proiectul tău.

Programare web PHP

Dezvoltăm soluții de la zero sau putem corecta erori și reface codul clientului.

CMS, WordPress, Drupal

Lucrăm la nivel avansat în cele mai des utilizate CMS-uri pe plan global.

Intranets / Extranets

Realizăm aplicații online publice sau private (Intranet) pentru nevoile tale personalizate.

Automatizări emailuri

Te ajutăm să scapi de grija newsletterelor, prin crearea de fluxuri inteligente automate.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

Dezvoltarea web este procesul de creare și dezvoltare a site-urilor web și a aplicațiilor web. Acest proces implică programarea și proiectarea site-urilor web și a aplicațiilor web, precum și implementarea lor pe internet.

Un dezvoltator web ar trebui să aibă cunoștințe de programare în limbaje precum HTML, CSS, JavaScript, PHP și Python, precum și experiență în utilizarea unor instrumente precum bazele de date, framework-uri și platforme de dezvoltare. Abilitățile de rezolvare a problemelor, de lucru în echipă și de comunicare eficientă sunt de asemenea importante pentru un dezvoltator web.

Un site web responsiv este un site care se adaptează la diferite dimensiuni ale ecranului, precum cele ale dispozitivelor mobile sau ale tabletelor. Aceasta înseamnă că design-ul site-ului se ajustează automat pentru a fi optimizat pentru experiența utilizatorilor, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează.

 Un CMS sau un sistem de management al conținutului este o platformă care permite utilizatorilor să creeze, să editeze și să publice conținut pe un site web fără a fi necesară o experiență în programare. Aceste platforme sunt utile în dezvoltarea web deoarece permit utilizatorilor să își gestioneze conținutul fără a fi nevoie să aibă cunoștințe de programare