SERVICII

Optimizare Seo Off Page

Împreună construim legături strategice prin optimizare Seo Off Page

Optimizare Seo Off Page este una dintre cele mai importante părți ale unei strategii de succes! Dacă îți dorești ca website-ul tău să se clasifice cât mai bine în Google, să crești vizibilitatea brandului și traficul organic de căutare, trebuie să te uiți dincolo de propriul website. SEO Off-Page implică toate acțiunile pe care le întreprindem pentru a avea un impact asupra clasamentului motorului de căutare, iar toate aceste tactici nu se încadrează în site-ul tău web, ci lucrează extern. Aici poate fi vorba despre crearea de backlinks, despre activitatea pe rețelele de socializare și bloguri și multe alte mici acțiuni desfășurate extern. O strategie deoptimizare SEO Off Page susține eforturile site-ului tău web (de exemplu, SEO On Page) și funcționează pentru a adăuga:
  • Credibilitate;
  • Relevanță;
  • Încredere;
  • Autoritate.

Avantaj competitiv

SEO Off Page, pe scurt, acoperă toate tacticile SEO care au loc în afara site-ului tău web. De multe ori se crede că este vorba doar despre link building, dar, în realitate, există mult mai multe tactici Off Page pe care noi le folosim pentru că ne dorim să obținem un avantaj competitiv pentru brandul tău și să sporim autoritatea în domeniu!

Coloana vertebrală a business-ului

Unul dintre obiectivele noastre cheie în ceea ce privește optimizarea SEO Off Page este de a construi autoritatea afacerii tale. Link-urile de pe site-urile web externe te vor ajuta să te poziționezi, iar fiecare apariție va reprezenta un vot de încredere! Cei mai importanți factori SEO Off Page sunt numărul și calitatea backlink-urilor către site-ul tău web.

 

De ce ai nevoie de optimizare SEO Off Page

Fără o strategie SEO Off Page bine pusă la punct, business-ul tău va avea dificultăți în a ranka pentru cuvinte cheie competitive.

De obicei, conținutul website-urilor cu o autoritate mai mare prevalează, având șanse mai mari de a ranka în fața website-urilor cu o autoritate mai scăzută. De aceea este important Off Page SEO – pentru a crește autoritatea brandului tău și relevanța acestuia pentru Google.

Link-urile nu sunt singurul factor ce influențează algoritmul folosit de Google pentru a realiza ranking-ul paginilor web, deși poate fi considerat cel mai relevant.

Fără partea de link building, strategia de optimizare SEO Off Page ar fi cu siguranță mult mai ineficientă și nu ar atrage rezultatele necesare. Totuși, focusul nu poate fi strict asupra acestui aspect, pentru că există multe alte tehnici eficiente, ce îți pot dezvolta brandul.

Tehnici SEO Off Page care dau rezultate

Acestea sunt unele dintre tehnicile de optimizare SEO Off Page pe care Danco Vision le poate implementa pentru brandul tău și traficul în website, într-un mod organic:

În toate aceste practici de SEO Off Page, calitatea conținutului prevalează:

Crearea de conținut relevant pentru publicarea pe website-uri externe

Conținutul calitativ este necesar pentru orice strategie SEO bine pusă la punct. Acest lucru se aplica atât la nivel de SEO On Page, cât și SEO Off Page.

Conținutul creat pentru a fi publicat pe alte website-uri in scopul de a asigura backlink-uri, cât și brand awarness prin distribuirea acestuia pe rețelele de socializare, trebuie să fie constant adaptat la noile trenduri din industria brandului tău, la noile subiecte ce atrag atenția utilizatorilor, fiind simultan informativ și foarte bine structurat.

Este o cale eficientă de a crește numărul de distribuiri pe diferite platforme și de a obține mai multe backlink-uri de la alte website-uri. Crearea si publicarea de conținut relevant nu poate avea decât un efect benefic pe termen lung.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

Optimizare SEO off page este o strategie de optimizare a unui site web prin îmbunătățirea factorilor externi care influențează clasamentul în motoarele de căutare, cum ar fi backlink-urile, distribuirea conținutului și interacțiunile sociale.

Factorii off page importanți pentru SEO includ:

  • Backlink-urile de calitate de la site-uri web relevante și autoritare
  • Participarea la rețele sociale și crearea de interacțiuni sociale pentru a crește gradul de expunere și a construi autoritatea online
  • Distribuirea conținutului de calitate pe site-uri web relevante, precum și prin intermediul canalelor de social media și a newsletter-elor
  • Evaluările și recenziile pozitive de la clienți și alte surse de recenzii online
  • Branding-ul și construirea autorității prin intermediul evenimentelor, interviurilor și a altor apariții media

 

Crearea de conținut unic este importantă pentru optimizare SEO off page, deoarece motoarele de căutare favorizează conținutul original și relevant. Dacă publicați conținut copiat sau duplicat de pe alte site-uri web, acesta poate fi penalizat de motoarele de căutare și poate afecta negativ clasamentul site-ului dumneavoastră.

Pentru a obține backlink-uri de calitate, trebuie să creați conținut de calitate care să atragă atenția și să fie relevant pentru site-urile web din domeniul dumneavoastră de activitate. Puteți utiliza tehnici de link building precum linkurile reciproce, link building-ul prin intermediul guest blogging-ului sau link building-ul prin intermediul colaborărilor cu alte afaceri din domeniul dumneavoastră de activitate.

Optimizarea SEO off page este importantă pentru un site web deoarece poate ajuta la îmbunătățirea clasamentului în motoarele de căutare, la creșterea traficului organic și la îmbunătățirea autorității și reputației online a afacerii. Aceste beneficii pot avea un impact pozitiv semnificativ asupra performanței afacerii în mediul online.