SERVICII

Optimizare Seo On Page (Technical Seo)

Construiești notorietatea în mediul online datorita strategiei de optimizare seo on page!

SEO se încadrează ferm în strategia de marketing digitală! Dacă îți dorești să creezi notorietatea brandului pe termen lung și dacă vrei să-ți extinzi publicul vizat, atunci serviciile de optimizare seo on page sunt un must!

La suprafață, obiectivul optimizare seo on page are ca obiectiv imbunatatirea clasamentului website-ului în rezultatele căutării. Dar, dincolo de asta, scopul obținerii unui clasament ridicat este de a atrage mai mult trafic și, în mod ideal, de a converti acest trafic în clienți și clienți potențiali!

Scopul pentru optimizare seo on page este de a stabili o bază solidă pentru un site web reușit! Experiența utilizatorilor trebuie să fie cât mai clean și eficientă, iar informațiile cât mai ușor de descoperit în căutare. Datorită încrederii și credibilității brandului, dar și a proprietăților sale digitale SEO, brandul tău se va bucura de:

 • Comportament pozitiv al utilizatorului;
 • Elemente și conținut optimizate în pagină;
 • Creșterea traficului și implicit a vânzărilor.

SEO are avantaje majore pentru site-urile web și poate duce la o creștere exponențială pe termen lung. Afacerile care investesc în SEO pot crea credibilitate și încredere în rândul publicului, SEO On Page devenind o parte esențială a unei strategii de marketing digital.

Înțelege vocea consumatorului tău!

De la înțelegerea schimbărilor de piață macro, până la înțelegerea intenției consumatorului în granular details, SEO ne spune ce vor și ce au nevoie clienții!

Actualizare constantă a informațiilor

Modul în care evoluează lumea căutărilor necesită o monitorizare constantă pentru ca modificările să rămână înaintea concurenței și, sperăm, pe prima pagină. Te vom asigura că toate tool-urile folosite sunt up-to-date și eficiente.

Strategie pe termen lung

SEO poate să aibă un impact vizibil în primul an de acțiune, iar aceste acțiuni vor avea un efect pe parcursul a câțiva ani. Pe măsură ce piața evoluează, noi urmărim tendințele și schimbările și actualizăm mereu strategia pentru a fi constant eficientă!

Cum funcționează mai exact:

Misiunea Google este de a crea cel mai inteligent motor de căutare din întreaga lume, iar până în prezent, putem spune că și-a atins scopul. Deși compania își actualizează constant algoritmul de alegere a celor mai adecvate website-uri pentru fiecare căutare, sistemul nu este perfect. Acest motor de căutare are nevoie de îmbunătățiri constante și încă poate beneficia de pe urma configurărilor umane.

Aici intervine procesul de optimizare seo on page. Această practică presupune optimizarea paginilor web ale site-ului tău ținând cont de două aspecte: conținut și programare (latura tehnică a SEO On Page).

Pe partea de conținut, paginile se optimizează asigurând poziționarea cuvintelor cheie pe care se dorește indexarea, ținând cont de câteva aspecte pe care Google le ia în calcul. Mai exact, presupune o personalizare a titlurilor, meta titlurilor, a URL-ului, a conținutului și a link-urilor interne din fiecare pagină ce alcătuiește un website. Bineînțeles, aceste configurări sunt adaptate la specificul și nevoile business-ului tău!

Latura tehnică pentru optimizare seo on page adresează aspecte precum viteza de încărcare a paginilor, structura website-ului și indexarea în Google. Cu alte cuvinte, latura tehnică privește mecanismele ce sprijină buna funcționare a website-ului, pentru o experiență plăcută în utilizare.

De ce ai nevoie de o agenție specializată în optimizare seo on page?

Recomandarea noastră este de a lua în serios importanța aplicării unei strategii SEO On Page. Practicile benefice pentru obținerea vizibilității în Google s-au modificat în ultimii 20 de ani, iar simpla utilizare excesivă a unor cuvinte cheie (keyword stuffing) ar putea dăuna website-ului tău pe termen lung.

Pe măsură ce algoritmul Google devine tot mai inteligent și sofisticat, practicile SEO trebuie să fie adaptate, pentru ca motorul de căutare să considere pagina ta web ca fiind relevantă pentru căutările utilizatorilor. Acest lucru se realizează pentru a ajuta Google să înțeleagă mai bine conținutul website-ului tău, într-un mod cât mai clar, concis și bine structurat, venind și în sprijinul utilizatorului.

Danco Vision deține expertiza necesară, prin intermediul specialiștilor săi în SEO, care sunt întotdeauna la curent cu cele mai noi practici și trenduri în domeniu!

Acest lucru poate conduce la avantaje precum:

 • Brand Awareness
  Un ranking mai bun al website-ului tău în motoarele de căutare înseamnă mai multă expunere și promovare a brandului tău. Pe măsură ce apar rezultatele serviciilor noastre de optimizare, clientul capătă mai multă notorietate în piață, fiind tot mai relevant pentru potențiali viitori clienți.
 • Viteză mai mare a paginilor web
  Prin programare HTML corect realizată și implementarea practicilor de optimizare SEO On Page, website-ul tău poate procesa și încărca mai rapid conținutul fiecărei pagini accesate. Odată ce utilizatorul îți accesează domeniul web, fiecare secundă contează!
 • Îmbunătățirea vizibilității în căutări locale
  Această latură a serviciilor de optimizare Seo On Page reprezintă cea mai bună practică pentru a crește vizibilitatea și implicit, numărul clienților, la nivel local/regional.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

Optimizarea SEO on page se referă la procesul de optimizare a elementelor de pe o pagină web, cu scopul de a îmbunătăți clasamentul acesteia în rezultatele motorului de căutare (SERP).

Elementele incluse în optimizarea SEO on page includ titlul paginii, descrierea meta, etichetele de antet (H1, H2, H3), structura URL-ului, textul de pe pagină, imagini și etichete alternative (alt text), utilizarea cuvintelor cheie relevante, viteză de încărcare a paginii și altele.

Optimizarea SEO on page este importantă deoarece ajută motoarele de căutare să înțeleagă mai bine despre ce este vorba pe o pagină web, ceea ce poate duce la o clasare mai bună în SERP. În plus, optimizarea SEO on page poate îmbunătăți și experiența utilizatorilor, ceea ce poate crește rata de conversie și vizibilitatea site-ului.

Pentru a optimiza pagina ta pentru SEO on page, este recomandat să folosești cuvinte cheie relevante în titlul paginii, descrierea meta și textul de pe pagină, să optimizezi viteza de încărcare a paginii, să folosești etichete de antet și să organizezi conținutul pe pagină în mod coerent și logic. În plus, este important să adaugi imagini și să optimizezi etichetele alternative și să te asiguri că site-ul tău este responsive și funcționează bine pe dispozitive mobile.