Homplex

Homplex este o companie în domeniul ingineriei și tehnologiei, care oferă produse moderne pentru instalații și infrastructuri de utilități și energie, promovând siguranța, confortul și eficiența energetică.

Challenge

Dezvoltarea unui website de tip e-commerce personalizat, cu mii de produse din categoriile termostate, detectoare de gaz, echipamente adiacente și accesorii.

Features

Proiectul Homplex a însemnat furnizarea de servicii de web design și web development pentru o platformă WordPress WooCommerce customizată. O particularitate în acest proiect este faptul că produsele din ofertă nu se vând online, ci prin intermediul consultanților specializați, având în vedere că se adresează în principal segmentului B2B.

Pe lângă prezentarea unor game consistente de produse din categoriile Termice&HVAC și, respectiv, Gaz, website-ul dezvoltat de Danco Vision are și o secțiune de asistență tehnică, adresată partenerilor, care cuprinde cataloage, fișe tehnice, broșuri, ghiduri și manuale pentru fiecare tip de produs, dezvoltată ca o funcționalitate separată cu o bază de date dedicată acestei categorii.

De asemenea, a fost inclusă și o secțiune dedicată tuturor celor care doresc să devină parteneri Homplex, cu toate informațiile și materialele de suport necesare pentru dezvoltarea unei afaceri.

Proiectul complex a fost dezvoltat cu succes de echipa Danco Vision în mai puțin de 90 de zile și noul website Homplex este online din 2022.