DANCO VISION

Povestea noastră

imagine-despre-noi

La început a fost designul, web designul

Curajul, pasiunea și visul de a defini modul în care oamenii interacționează cu și în lumea digitală au stat la baza fondării Danco Vision în 2006, ca agenție de web design.

Aceasta a devenit repede un etalon al know-how-ului din domeniu și al calității serviciilor, atât pe plan local, cât și internațional. Iar acest lucru ne-a dat putere și ne-a inspirat dorința de a duce povestea mai departe.

De la start-up la performanță digitală 3600

Astăzi, Danco Vision scrie un nou capitol în era digitală. Printr-o viziune de ansamblu, 3600 și atenție pentru fiecare detaliu, reușim să asigurăm o paletă completă de servicii, care ajută brandurile să facă diferența în online.

Și chiar dacă experiența și timpul ne-au ajutat să creștem, viziunea noastră a rămas aceeași:

Să contribuim decisiv la crearea unei lumi în care digitalul să ajute comunitatea în fiecare aspect al vieții de zi cu zi, prin eficientizarea proceselor și promovarea valorilor reale.

Ghidați de misiune și valori continuăm să ne impunem ca trendsetteri în industrie!

Ne dorim să ajutăm brandurile să dezvolte o sinergie perfectă între marketingul digital și cel tradițional, printr-o abordare completă, 3600.

Creativitate
Gândim fresh și credem în forța unei abordări creative, indiferent că vorbim de soluții tehnice de web development și SEO sau idei și concepte de comunicare outside the box.
Determinare
Scopul nostru este performanța business-ului tău. Îl urmărim cu ambiție, seriozitate, know-how și flexibilitatea necesară, să transformăm fiecare provocare într-o poveste digitală de succes.
Profesionalism
De la oamenii cu care ne înconjurăm, până la ideile și materialele pe care le livrăm – toate stau sub semnul calității, pentru că ne dorim să creăm valoare adăugată în tot ceea ce facem.
Pasiune
În spatele fiecărui ecran și proiect se află oameni: cu emoții, dorințe și nevoi. Și ne străduim, ghidați de pasiune, să le facem viața mai bună, fie ei parteneri, colegi sau audiențe.

Oamenii din spatele
proiectelor de succes

Ne plac lucruri diferite, dar ne unește aceeași pasiune și dorință de a crea lucruri faine în digital. Te invităm să ne cunoști!

Daniel Ionescu

CEO & Founder

Deși lucrează în industrie de peste 20 de ani, experiența lui nu se rezumă doar la asta. Daniel este suma colegilor de la care a învățat atât de multe, a clienților alături de care a crescut și a celor care l-au ajutat să înțeleagă că oamenii sunt cei mai importanți. De fapt, asta ne place cel mai mult la el: oricât ar fi de ocupat, Daniel se află mereu în mijlocul echipei.

Daniel Ionescu

CEO & Founder

Alina Aldea

COO (Chief Operating Officer)

Evoluția Danco Vision este strâns legată de evoluția Alinei în agenție. A reușit în fiecare an să țintească mai sus și să ajungă acolo, cu energie, diplomație, multă muncă și organizare. Și Danco a preluat acest vibe, atingând noi borne de performanță. Din poziția de COO, Alina va putea să-și pună și mai mult amprenta asupra evoluției agenției și să ne dea tuturor un boost de energie și determinare. Oricum îi rămâne destulă și pentru vacanțele pline de adrenalină, în care descoperă și se (re)descoperă.

Alina Aldea

COO (Chief Operating Officer)

Andreea Toma

Digital Account Manager

Andreea are un singur motto: task-urile trebuie duse la bun sfârșit! Preferă calitatea în locul cantității, iar asta se vede și în muncă, dar și în fotografiile pe care le face, cărțile pe care le citește și locurile pe care le vizitează – unde caută mereu o doză de adrenalină.

Andreea Toma

Digital Account Manager

Alin Gheorghiță

Back-End Developer

Ambițios, perfecționist, mereu la curent cu cele mai noi tehnici și tehnologii din domeniu. Un adevărat expert în Laravel și CodeIgniter, Alin nu poate fi surprins niciodată cu un task, oricât de mult ai încerca. Chiar când încerci să-i prezinți problema, el îți și spune: „Știu, am rezolvat deja!”

Alin Gheorghiță

Back-End Developer

Einar Paul Albu

Head of DEV

Toată lumea ar vrea să lucreze cu Einar, pentru că cine nu și-ar dori să aibă super site-uri la portofoliu? Nu este foarte vorbăreț și preferă să lase munca să își spună cuvântul, uneori chiar și în fața clienților care rămân fără cuvinte. Chiar dacă pasiunea lui este F1, el nu se întrece cu nimeni atunci când lucrează, pentru că pune mereu calitatea în fața cantității.

Einar Paul Albu

Head of DEV

Bogdan Bârligea

Senior Copywriter

Bogdan a fost mulți ani un om de bază în presa scrisă, până când și-a dat seama că skill-ul lui poate atinge următorul nivel în online. E mereu conectat, veșnic curios și o sursă infinită de idei care îi vin în timp ce mai citește o carte de ficțiune sau servește as după as pe terenul de tenis.

Bogdan Bârligea

Senior Copywriter

Bianca Beca

Performance Manager

Bianca ne surprinde pe toate planurile, pentru că este organizată, perfecționistă și creativă, căutând mereu să livreze cât mai frumos pentru clienții ei. Când nu coace prezentări, experimentează în bucătărie și suntem destul de siguri că ar putea inventa un meniu întreg cu ce poate face acum.

Bianca Beca

Performance Manager

Alex Turcu

SEO Outreach Manager

"Turcu" se ocupă de procesarea comenzilor pentru articolele de Link Building, monitorizează situația din outreach și aruncă mereu un ochi peste calitatea contentului. Sporturile de contact îl ajută să fie unul dintre cei mai calmi și prietenoși oameni din agenție. După sală, se destinde cu literatură, o lecție de istorie sau un paragraf scris.

Alex Turcu

SEO Outreach Manager

Monica Rădulescu

Financial Analyst

Monica este colega responsabilă și indispensabilă. Zâmbeste prompt și se grăbește să mai rezolve un task, fără să uite să te asculte cu atenție atunci când ai ceva pe suflet. Este greu să treacă neobservată absența ei de la birou, fie și pentru o oră. Dacă îi mai rămâne energie, după program se relaxeaza la un meci de badminton sau pedalează prin parc. Leacul ei pentru energiile negative – muzica.

Monica Rădulescu

Financial Analyst

Mădălina Ursu

Head of Copy

Mădalina este unul dintre puținii oameni care reușesc sa transpună imaginația pură într-un slide de Power Point. Creativitatea dezvoltată în ani pentru branduri de top o ajută să ducă de la zero la minunat orice strategie de marketing pentru clienții Danco Vision. Și apoi să se asigure că totul se materializează, pas cu pas, și cu aportul tuturor colegilor. Și totul cu zâmbetul pe buze. Pentru că îi place ceea ce face și ne molipsește și pe noi cu această pasiune.

Mădălina Ursu

Head of Copy

Alexandra Leca

SEO Specialist

Hotărâtă să aprofundeze tehnicile SEO, Alexandra monitorizează și analizează site-urile și platformele digitale ale clienților Danco Vision pentru a identifica cele mai eficiente metode de optimizare și îmbunătățire a performanțelor acestora. Cu mulți ani de activism social în CV, Alexandra încearcă să fie parte a soluției pentru segmentele de populație cele mai vulnerabile. Timpul liber de calitate înseamnă pentru ea concerte rock și explorarea pub-urilor underground din locurile pe care le vizitează.

Alexandra Leca

SEO Specialist

Bianca Botea (Păunescu)

PPC Specialist

PPC-ul se bazează pe strategii solide, iar Bianca are abilități de planning și management dezvoltate în ani de experiență pe poziții de marketing și coordonare de campanii și proiecte. Cooptarea ei în echipa PPC a Danco Vision a adus un boost pe partea de performanță a campaniilor desfășurate. Iar când satisfacțiile la birou sunt faine, Bianca poate să se concentreze în timpul liber pe o parte dintre pasiunile care o leagă de munte: hiking-ul, călătoriile sau fotografia.

Bianca Botea (Păunescu)

PPC Specialist

Mezlum Can

Senior PPC Specialist

Team player, competitiv și cu focus pe rezultate. Ce poate să-și dorească mai mult departamentul de PPC al Danco Vision? Mezlum este un Senior PPC Specialist cu o experiență solidă, gata oricând să pună la punct cele mai out of the box strategii pentru a obține conversiile dorite. Consola de gaming îl ajută să-și antreneze combativitatea, iar prietenii lui se bucură constant de spiritul său extrovertit.

Mezlum Can

Senior PPC Specialist

Paul Ionășcuț

Front-End Developer

Fiecare proiect care îmbogățește portofoliul lui Paul îi crește încrederea în sine și aduce satisfacție clienților noștri. Front End Developer în echipa Danco Vision, el reușește să fie mai mereu cu zâmbetul pe buze și gata de noi provocări profesionale. Marea provocare extraprofesională este să sară măcar o dată cu parașuta. Până atunci încearcă adrenalina în multe sporturi și ascultă cu pasiune orice gen de muzică.

Paul Ionășcuț

Front-End Developer

Marius Ionacov

Graphic & Ux Designer

Curios și perfecționist, Marius reușește să dea culoare și formă oricărui brief, livrând creații grafice impresionante. Creativitatea este dublată de multă muncă, iar inspirația se hrănește din cunoștințele pe care le acumulează permanent. Se plimbă cu barca oriunde are ocazia și se pierde prin muzee, în căutarea tainelor ascunse. În plus, petrecerile Danco au acum un bartender cu experiență care poate prepara orice cocktail delicios.

Marius Ionacov

Graphic & Ux Designer

Anamaria Aniculăesii

Human Resources Specialist

Căutător de talente pentru echipa Danco Vision, Anamaria explorează online-ul pentru a găsi cei mai potriviți și motivați oameni. Și când îi găsește, se asigură că aceștia reușesc să „strălucească” în echipele în care se integrează. Pentru asta pune în joc ambiția pe care o are și capacitatea de a găsi cele mai eficiente metode de motivare. Snowboard-ul și celelalte sporturi de iarnă îi oferă adrenalină, iar călătoriile îi oferă relaxare.

Anamaria Aniculăesii

Human Resources Specialist

Corina Voicu

Senior Account Manager

Precum un artist de la Cirque du Soleil, Corina reușește să țină cu grație în echilibru cerințele clientului, load-ul fiecărui departament și punctele critice ale proiectelor, fără să piardă din vedere deadline-ul. Este un Account Manager care îmbină eficient abilități de analiză, planificare și multi-tasking cu sclipiri de creativitate, pentru a ajunge mereu la rezultatul setat. Skill-urile de comunicare o ajută să construiască punți eficiente de dialog între departamente și către clienții Danco Vision.

Corina Voicu

Senior Account Manager

Florin G.

SEO Specialist

Specialist în online marketing, Florin se implică în optimizarea site-urilor din primul moment în care acestea sunt online și pregătește cele mai inspirate și eficiente strategii, fie că este vorba de SEO on-site sau SEO off-site. Creșterea organică este importantă nu doar când vine vorba de site-urile de care se ocupă, dar și în ceea ce privește cactușii pe care îi îngrijește cu pasiune și atenție. Plimbările îl ajută să se relaxeze după zilele mai pline pe care le are la birou.

Florin G.

SEO Specialist

Eduart Enescu

Digital Marketing Copywriter

După un internship la o societate de avocatură, a trecut de la arhivarea documentelor la scrierea de articole pe teme de legal, folosindu-și potențialul de content creator. Acum, experiența de agenție îl va face pe Eduart să-și testeze și să-și depășească limitele, într-un departament unde creativitatea este la mare căutare. Recunoaște că atunci când nu scrie, postează meme-uri, dar pasiunile care îi ocupă mare parte din timp și energie sunt fotografia și studierea ceasurilor.

Eduart Enescu

Digital Marketing Copywriter

Alex Untură

SEO Specialist

Alex are un rol important în proiectele majore ale departamentului, oferind soluții ingenioase, care îmbunătățesc constant performanțele site-urilor și le consolidează pozițiile pe primele pagini ale motoarelor de căutare. Mai nou, pasiunea lui pentru motorbiking completează perfect ritmul și turațiile la care funcționează atunci când pune la punct optimizările din zona digitală. Plimbările pe două roți, cu laptop-ul în rucsac, sunt pentru Alex o combinație perfectă între util și plăcut.

Alex Untură

SEO Specialist

Bianca Grasu

Digital Marketing Copywriter

Abordează fiecare subiect cu ambiție, indiferent de industria despre care scrie. Își face din fiecare task o misiune creativă și din fiecare deadline o altă provocare. Bianca aduce în Danco Vision ambiție și creativitate, exact ce are nevoie echipa de copywriteri. Trăiește într-un ritm intens fiecare perioadă a zilei și apreciază fiecare moment de respiro în timpul liber.

Bianca Grasu

Digital Marketing Copywriter

Ioana Zapodean

SEO Specialist

Cu o formare inițială pe activități de marketing, Ioana a descoperit ulterior SEO, iar ambiția care o caracterizează i-a dat energia necesară să descopere și să aprofundeze acest domeniu provocator. Folosind abilitățile de analiză dobândite anterior, Ioana îți propune să caute soluțiile potrivite fiecărui client din portofoliul Danco Vision. Iar când rezultatele de ranking trec proba timpului, se poate bucura pe deplin. Cum reușește să-și mențină creativitatea și să-și hrănească curiozitatea? Explorând locuri și activități noi.

Ioana Zapodean

SEO Specialist

Sebastian Aoncioaie

Junior Graphic Designer

Sebastian a preluat la un moment dat ștafeta de mezin al echipei Danco Vision. Iar entuziasmul vârstei a venit la pachet cu o viziune fresh, lucru foarte important în departamentul de Grafică. Abordează fiecare brief cu creativitate, pentru a se asigura că nici măcar o creație grafică realizată de el nu va trece neobservată. Mai ales atunci când utilizează idei out of the box, blenduite cu efecte și animații, totul pentru a realiza videoclipuri captivante! Sebastian acceptă fiecare provocare cu zâmbetul pe buze și are mereu o glumă în mânecă, pregătită să te surprindă!

Sebastian Aoncioaie

Junior Graphic Designer

Marius Ioniță

Graphic Designer

Și-a perfecționat abilitățile de designer lucrând pentru branduri de top din FMCG și retail, iar acum dezvoltă creații grafice pentru online și offline, în echipa Danco Vision. Al doilea Marius din departamentul de Grafică este coechipierul fresh, creativ și cu plus de inspirație, gata oricând să condimenteze fiecare ședință de creație cu umor. Când nu desenează digital sau pe hârtie, trasează rute intense cu bicicleta, pentru a fi în formă și pentru a se relaxa.

Marius Ioniță

Graphic Designer

Mihaela Bachide

Digital Account Manager

Mihaela reușește să creeze, să mențină și să medieze relații de business, cu tact și determinare. Abilitățile dezvoltate în culturi organizaționale din România și din străinătate o ajută să gestioneze conturi complexe și proiecte speciale marca Danco Vision. Urmărește traseul fiecărui task și are abilitatea de a fluidiza parcursul acestuia între departamente, pentru ca rezultatul final să fie on point and on time. Călătoriile sunt cea mai bună formă de relaxare și fiecare destinație un prilej să-și creeze amintiri speciale.

Mihaela Bachide

Digital Account Manager

Anne Oprea

Social Media Specialist

"Specialist" din titulatura "Social Media Specialist" are, în cazul Annei, acoperire totală. Este deja expertă în comunicarea specifică tuturor canalelor de Social Media, conectată permanent la orice trend și creativă în fiecare mesaj scris sau video livrat în online. Și-a câștigat repede locul în echipa de Copy a Danco Vision, nu doar pentru că este sociabilă sau pentru că își distribuie colegii în TikTok-uri. Ci pentru că se vede pasiunea în tot ceea ce face la birou. Iar când nu este la birou, Anne călătorește, dansează și se gândește că mai are timp să devină o actriță faimoasă.

Anne Oprea

Social Media Specialist

Lorena Teacă

Digital Marketing Copywriter

Lorena și-a descoperit pasiunea pentru scris cu mult timp în urmă. De la poeziile pe care le scria în liceu, până la articolele pentru clienții din diverse industrii, a acumulat constant noi cunoștințe. Chiar dacă inițial televiziunea i-a făcut cu ochiul, a decis să-i dea o șansă marketing-ului, iar astăzi este Digital Marketing Copywriter în echipa Danco Vision. Datorită firii sale energice, nu poate să stea toată ziua în casă. Din agenda sa zilnică nu lipsesc ieșirile cu prietenii și plimbările relaxante alături de cățelul ei.

Lorena Teacă

Digital Marketing Copywriter

Maria Damian

PPC Marketing Specialist

Primul proiect de marketing al Mariei a fost contul ei de Instagram. 20K de followers mai târziu și după mai multe colaborări de succes cu branduri importante, a început să experimenteze viața de agenție. Acum este PPC Marketing Specialist la Danco Vision și contribuie din plin la proiectele de succes ale echipei. Nu se poate abține să nu cânte ori de câte ori aude muzică și încă așteptăm să ne încânte cu un solo la chitara electrică.

Maria Damian

PPC Marketing Specialist

Andreea Mirică

SEO Copywriter

La fel cum în Truly, Madly, Deeply actorii reușesc să îmbine inspirat comedia cu drama, așa reușește și Andreea să îmbine job-ul de SEO Copywriter cu pasiunea pentru fotografie. Reușește de fiecare dată să surprindă momentele cheie din viața ei în fotografiile pe care le face, așa cum face și în articolele bine documentate pe care le scrie pentru clienții Danco Vision. În zilele libere, îi place să citească o carte, alături de o cană fierbinte cu cafea.

Andreea Mirică

SEO Copywriter

Iris Micu

Junior PPC Specialist

Abilitățile analitice și latura creativă, dezvoltate prin proiecte de voluntariat, au condus-o pe Iris să se alăture departamentului în căutarea acestor atribuții: PPC. Crede cu tărie că digitalul reprezintă viitorul, fapt ce îi alimenteaza interesul pentru digital marketing. Cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine pozitivă, recunoaște că un stil de viață echilibrat este esențial – jogging, cafea și testarea rețetelor de torturi alături de prieteni.

Iris Micu

Junior PPC Specialist

George Coman

Front-End Developer

Un front-end developer face conexiunea între design și tehnologie, împachetând utilitățile dezvoltate în back-end într-un mod care ajută utilizatorii unui website să aibă o experiență cât mai bună. George își consolidează constant aceste abilități, iar proiectele în care este implicat la Danco îl ajută să progreseze rapid. Poate și faptul că a studiat Geografia la Cluj-Napoca îl ajută să înțeleagă mai bine harta unui site. Muzica îl însoțește în căști și când lucrează, merge la sală sau se plimbă. A jucat tenis de performanță și asta este una dintre activitățile preferate în timpul liber.

George Coman

Front-End Developer

Rebeca Râpeanu

Digital Account Manager

Rebeca este o persoană aventuroasă, pasionată de istorie, literatură și jocuri video. Cu o experiență vastă în industria advertisingului și ca project manager în domeniul web development, aduce o perspectivă unică în Danco Vision. Abilitățile sale de gestionare a problemelor, în calitate de account manager, asigură o colaborare eficientă cu fiecare client. Succesul echipei este întotdeauna o prioritate pentru ea! Își petrece timpul liber călătorind în locuri istorice și în lumile fantastice ale celor mai recente jocuri pe Playstation. Cu un simț al umorului nelipsit, Rebeca aduce entuziasm și râsete pe chipul oricărui coleg!

Rebeca Râpeanu

Digital Account Manager

Sabina Alexandru

Graphic Designer

Sabina se numără printre colegii în cadrul departamentului de creație. Cu un spirit creativ debordant și o personalitate colorată, recunoaște că decizia de a lucra în design grafic a fost una dintre cele mai bune alegeri din cariera sa! Pentru că simțul artistic nu se limitează la viața profesională, tablourile și telegramele adunate din vacanțe sunt nelipsite pentru ea. În momentele când nu rezolvă misterele design-ului ideal pentru clienții Danco Vision, se relaxează citind cărțile scrise de Agatha Christie!

Sabina Alexandru

Graphic Designer

Mihai Pârvan

Head of SEO

Mihai este Head of SEO, în cadrul Danco Vision! Cu o experiență de 13 ani în digital marketing și de 10 ani în SEO, recunoaște cu tărie că începuturile sale au fost presărate cu dezvoltarea unor skill-uri diversificate: PPC, content writing și crearea de site-uri în WordPress. Îmblânzirea motoarelor de căutare a fost însă activitatea spre care a gravitat cel mai mult! Calm, ambițios și gata de a învăța lucruri noi în fiecare zi, își petrece timpul liber alături de familie, descoperind cele mai noi jocuri video sau ascultând muzică rock!

Mihai Pârvan

Head of SEO
CARIERE

Alătură-te călătoriei
noastre digitale!

Ai idei și vrei să pui lucrurile în mișcare? Perfect! Trimite-ne CV-ul tău, indiferent dacă poziția pe care o vizezi este deschisă sau nu.

Title Something Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Title Something Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web