SERVICII

App Design Si Dezvoltare Aplicatii Mobile

Soluții eficiente de app design si dezvoltare aplicatii mobile, la îndemâna consumatorilor

Business-ul tău trebuie să țină pasul cu așteptările consumatorilor. O aplicație bine realizată te ajută să ajungi mult mai rapid la îndemâna acestora și îți eficientizezi operațiunile.
Experiența acumulată în web design & development ne-a ajutat să ne specializăm și în dezvoltare aplicatii mobile și aplicații online personalizate, care vor da un boost afacerilor tale!
Etapele cele mai importante pe care le parcurgem pentru a realiza un proiect reușit  de app design sunt:

  • Analiză și concept;
  • Design și dezvoltare produs;
  • Integrarea aplicației în structura de business;
  • Optimizări și scalări.

Cu ajutorul aplicațiilor mobile și a aplicațiilor online vei fi mai vizibil și vei ajunge rapid la audiența potrivită, indiferent de platforma pe care aceasta o folosește. Mizează pe expertiza noastră și vei câștiga o soluție mobilă care va livra rezultatele pe care le aștepți!

Dezvoltare Aplicatii Mobile (iOS și Android)

Echipa de App Design Danco Vision dezvolta aplicații mobile hibrid sau native, adaptate pentru toate mediile. Soluțiile răspund perfect cerințelor de tip cross-platform sau complexității și exigențelor impuse de sistemele iOS și Android.

Aplicații online

Aplicațiile online complexe pe care le dezvoltăm răspund unui spectru larg de funcționalități. Avem experiență în realizare aplicații de gestiune, facturare sau raportare internă sau în proiecte interactive, destinate publicului larg.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Ce presupune Dezvoltare aplicații mobile?

Dezvoltarea de aplicații mobile se referă la procesul de creare și dezvoltare a aplicațiilor mobile pentru dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri sau tablete. Acest proces implică o serie de etape, inclusiv:
Planificare: Această etapă implică stabilirea obiectivelor și a cerințelor aplicației mobile, precum și a publicului țintă. De asemenea, poate implica planificarea caracteristicilor și funcționalităților aplicației.
Design: Această etapă implică crearea unui design grafic și interfață utilizator (UI) pentru aplicație. Acesta poate include designul de ecrane, grafică și elemente vizuale ale aplicației.
Dezvoltare: Această etapă implică scrierea codului și dezvoltarea aplicației mobile. Dezvoltatorii trebuie să creeze o aplicație care să funcționeze bine și să ofere o experiență utilizator excelentă.
Testare: Această etapă implică testarea aplicației pentru a asigura că funcționează corect și oferă o experiență utilizator de înaltă calitate. Testarea poate fi efectuată manual sau utilizând instrumente automate de testare.
Lansare: Această etapă implică lansarea aplicației în magazinul de aplicații, cum ar fi App Store sau Google Play. Acest proces poate implica stabilirea prețurilor, dezvoltarea de strategii de marketing și promovarea aplicației.
Mentenanță: După lansare, dezvoltatorii trebuie să ofere asistență tehnică pentru utilizatorii aplicației, să ofere actualizări și să repare orice probleme.
Dezvoltarea de aplicații mobile implică de obicei o combinație de abilități de programare, cunoștințe de design grafic și cunoștințe de experiență utilizator.

INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web