SERVICII

Art direction & graphic design

Prima impresie contează, credem în abordarea 360° pentru toate etapele creației

Îți punem la dispoziție o echipă de graphic designeri și art directori experimentați care sunt pregătiți să transforme orice idee în realitate. Te poți baza pe noi pentru orice provocare, fie un nou logo, design website, banner sau vizual pentru Social Media. Alege acum serviciile noastre de graphic design!

Primul lucru pe care un client îl va observa la brandul tău este identitatea vizuală. Noi te ajutăm să îți creezi o imagine coerentă, atractivă și ușor de recunoscut, care va genera conversii.

Gândim o campanie 360° de la 0 pentru maximum de eficiență și avem grijă ca fiecare vizual să fie realizat la cele mai înalte standarde de calitate și să își atingă scopul.

O imagine bună poate declanșa o emoție, o schimbare de perspectivă sau o acțiune. Designul grafic poate fi folosit pentru a transmite un mesaj, pentru a promova și a vinde produse sau servicii ori pentru a construi o identitate de brand.

Procesul de creație este în același timp simplu și complicat, dar mereu orientat spre rezultate măsurabile. Îți oferim un mic insight în creația Danco Vision, imediat după discuția ta cu Account-ul dedicat:

  • Realizăm o strategie pentru perioada stabilită;
  • Echipa de creație alcătuită din art director și copywriter fac un research amănunțit și vin cu o varietate de idei potrivite pentru audiența ta;
  • Comunicăm în permanență și stabilim împreună care este cea mai bună idee;
  • Ideea se transformă în materiale de graphic design pentru platformele alese.

Brand Identity

Cu ajutorul nostru, vei deveni un nume ușor de recunoscut! Te putem ajuta cu toate elementele de brand identity, de la logo până la manual de identitate vizuală.

Design website​

Creăm website-uri care se mulează pe identitatea brandului tău, respectând toate normele SEO astfel încât să apari în prima pagină din Google.

Campanii de marketing

De la campanii 360° de rebranding, campanii de lansare de produs sau campanii sezoniere, Danco Vision te ajută să ai rezultatele dorite.

Banners, broșuri sau pliante

Menține legătura cu persoanele interesate prin intermediul unor materiale informative cu un design atractiv.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Avantajele unui design bine realizat

Site-ul este cartea ta de vizită online. De aceea, experiența utilizatorului trebuie să fie plăcută, iar designul trebuie să-ți reprezinte brandul într-un mod cât mai fidel. Printre beneficiile aduse de serviciul de web design al Danco Vision, enumerăm următoarele:

Creează o primă impresie pozitivă

Designul site-ului tău are un impact puternic asupra modului în care fiecare utilizator îți percepe brandul. Când o persoană accesează o pagină web a site-ului, primele secunde ale interacțiunii sunt vitale pentru a-și forma o părere. Acest aspect ar putea determina dacă va fi sau nu un potențial client și se va reflecta în anumite analize ale traficului online, precum bounce rate-ul.

 

Contribuie la realizarea unei strategii SEO mai bune.

Multe dintre elementele și practicile de web design aplicate pot influența modul în care publici conținut pe site-ul tău. Bineînțeles, și ușurința accesării conținutului este influențată. Acest lucru poate determina cum va fi indexat site-ul tău în motoarele de căutare și dacă va ranka sau nu pe prima pagină Google.

 

Transmite nivelul de profesionalism

Modul în care te prezinți în online este modul în care vei fi perceput de către consumatori. Prima dovadă a prestării unor servicii profesionale calitative este implicarea în a-ți construi o imagine prestigioasă. Experții noștri în graphic design se vor asigura că site-ul tău răspunde celor mai exigente standarde estetice, menținând elementele grafice în ton cu cele mai recente trenduri din digital.

 

Poate aduce un avantaj competitiv

În majoritatea domeniilor, prezența în online a devenit obligatorie. Deși multe branduri au făcut această tranziție, modul de implementare și nivelul de implicare diferă de la caz la caz. Latura de servicii graphic design ar putea fi subestimată de alte companii, o greșeală ce ți-ar putea aduce un avantaj competitiv. Un website cu un graphic design profesionist este unul mai puternic și mai convingător. Pe de altă parte, competiția brandului tău ar putea implementa deja noi elemente de design, ceea ce înseamnă că trebuie să ții pasul cu noile trenduri. Ca agenție cu servicii full 360°, Danco Vision se va asigura de acest lucru.

INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web