SERVICII

Audit

Evaluări orientate către performanță

Fie că pui la punct o strategie de marketing, fie că vrei să evaluezi actuala strategie, un audit de marketing online te va ajuta să afli exact care este relevanța brandului în piața în care activezi.

Aplicând cele mai performante metode de audit, te ajutăm să dezvolți cele mai eficiente soluții de îmbunătățire a performanțelor în online, prin dezvoltarea unui portofoliu de noi clienți, printr-o varietate de canale digitale.

Alege să lucrezi cu o echipă de profesioniști care reușesc, printr-un audit de marketing online eficient, să-ți ofere o imagine 3600 a business-ului în online!

Audit de branding

Analizăm consistența brandului, definirea publicului țintă și relevanța actuală în piață.

Audit SEO

Evaluăm statusul actual și găsim soluții de creștere organică în ranking-ul motoarelor de căutare.

Audit UX/UI

Plecăm de la înțelegerea obiectivelor de business și evaluăm funcționalitățile website-ului.

Audit Social Media

Evaluăm prezența și performanțele pe toate canalele de Social Media ale brandului.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

Un audit de marketing este o evaluare sistematică a activităților și strategiilor de marketing ale unei companii pentru a identifica zonele de îmbunătățire, punctele forte, punctele slabe și oportunitățile.

Un audit de marketing este necesar pentru a evalua eficacitatea eforturilor de marketing ale unei companii, pentru a asigura că activitățile de marketing sunt aliniate cu obiectivele companiei și pentru a identifica oportunități de îmbunătățire a performanței de marketing.

 Un audit SEO este o evaluare a site-ului web pentru a identifica problemele de optimizare pentru motoarele de căutare și pentru a oferi o serie de recomandări pentru a îmbunătăți performanța în motorul de căutare.

Obiectivele unui audit SEO includ identificarea problemelor tehnice, identificarea problemelor de conținut și de strategie, identificarea problemelor legate de link-uri și de autoritatea site-ului web și oferirea de recomandări pentru a îmbunătăți poziționarea în motoarele de căutare.

 Un audit UX/UI este o evaluare a interfeței utilizatorului și a experienței utilizatorului pe un site web sau pe o aplicație pentru a identifica problemele și pentru a oferi recomandări pentru îmbunătățire.

 Obiectivele unui audit UX/UI includ identificarea problemelor de navigare, identificarea problemelor de design, identificarea problemelor de utilizare și identificarea problemelor de performanță.