4 proiecte Danco Vision premiate pentru creativitate digitală la Web Excellence Awards

Premii Web Excellence Awards castigate de Danco Vision

La prima participare în cadrul competiției internaționale Web Excellence Awards, dedicată creativității digitale, Danco Vision a câștigat premii la 4 dintre categorii. Proiectele derulate pe parcursul anului 2023 au primit recunoașterea juriului de specialitate la categoriile Advertising & Marketing, Social Media, Website și Video & Podcast. 

A 11-a ediția a Web Excellence Awards recompensează astfel creativitatea următoarelor proiecte gestionate de Danco Vision anul trecut: 

Cosmopolis Plaza, câștigător în categoria Advertising & Marketing  – Inaugurarea retail park-ului Cosmopolis Plaza în toamna anului 2023 a fost un eveniment semnificativ pe harta Bucureștiului. Totul, de la creionarea campaniei de comunicare și până la gestionarea organizării evenimentului de lansare pentru acest proiect în doar 30 de zile, a fost o provocare pentru Danco Vision. După un efort intens al echipei, agenția 360° a finalizat cu succes proiectul de organizare a unuia dintre cele mai mari evenimente de lansare ale anului – CosmoGala. 

Fornetti România, câștigător în categoria Social Media – Un brand semnificativ nu doar în România, ci și la nivel regional, Fornetti a avut ca obiectiv să crească engagementul în rândul Generației Z pe platformele de social media. În acest caz, strategia propusă de Danco Vision a vizat o comunicare proaspătă pe platformele stabilite (Instagram, TikTok), dar a dezvoltat și o direcție concentrată în mare parte pe conținut umoristic și crearea unei mascote foarte apreciate de urmăritorii Fornetti România. Și rezultatele au fost spectaculoase la toate nivelurile. 

First Estates, câștigător în categoria Website – Pentru o agenție 360°, cum este Danco Vision, construirea unui site web înseamnă creație, dezvoltare, planificare, analiză, implementare, design web, dezvoltare web și servicii de mentenanță. Acceptând provocarea de a prelua proiectul în vara anului 2023, Danco Vision a adus o nouă viziune pentru site-ul First Estates, un proiect de real estate, integrând toate elementele care compun funnel-ul de conversie dorit de client. Website-ul contribuie decisiv la campaniile de PPC derulate pentru proiectul First Estates, acesta având un număr impresionat de conversii.  

E-INFRA, câștigător în categoria Video & Podcast – Misiunea acestui video de prezentare este să transmită emoție, oferind în același timp informații concise despre cele 5 companii din grupul E-INFRA. Aceasta a fost provocarea pentru Danco Vision – să cuprindă în mai puțin de 60 de secunde detalii și date atât de diverse, care definesc fiecare entitate și, totodată, identitatea grupului. 

Fiecare dintre aceste proiecte a însemnat un efort de echipă, care a implicat întotdeauna mai mult de un singur departament din agenție. Colaborarea constantă a generat rezultate imediate, satisfacția clientului și perfecționarea unor abilități profesionale ce sunt valorificate constant în derularea oricărui proiect marca Danco Vision. 

Premiile Web Excellence recunosc excelența în online. An după an, competiția a devenit tot mai acerbă. În al 11-lea sezon al Premiilor Web Excellence, au fost înregistrate peste 900 de nominalizări, din 21 de țări de pe șase continente, precum Australia, Canada, Germania, Grecia, Italia, Polonia, România, Africa de Sud, Spania, Elveția, Turcia, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii și multe altele. Competiția este o sărbătoare internațională a talentului, diversității, inovației și creativității. °

NOUTĂȚI

Articole similare