Doxa Gardens – o nouă prezență în online și un site perfect optimizat

Te-ai gândit că ți-ai putea găsi casa visurilor doar cu un singur click? Pentru că suntem în era în care toată informația este la un click distanță, chiar și casa visurilor tale poate fi la o simplă căutare. Trebuie doar să știi ce-ți dorești și unde să cauți. Vorbim azi, despre unul dintre ultimele noastre proiecte de web design și marketing digital, un website de servicii imobiliare, despre care ne-am dori să aflăm că se află deja printre opțiunile posibililor cumpărători.

Prezența online prin crearea unui website este esențială pentru orice afacere din orice domeniu, care își propune să crească în cel mai scurt timp și să fie competitivă în mediul online.

Cel mai nou proiect ieșit din biroul echipei de dezvoltare web, www.doxagardens.ro, a fost o provocare dusă la bun sfârșit cu succes pentru care am schițat nevoile clientului, am pus la punct strategiile de comunicare, am apelat la cele mai performante instrumente și, nu în ultimul rând, la profesionalismul întregii echipe Danco Vision.

Experiența noastră în web design, împreună cu competențele noastre de digital marketing, au luat forma unui nou website de prezentare ușor de utilizat și elegant.

Primii pași pentru o prezență în online

Întotdeauna le spunem clienților noștri să-și prezinte ideea în propriul lor stil, tocmai pentru ca produsele și serviciilor lor să fie remarcate cu ușurință de utilizatori. Atâta timp cât website-ul prezintă ideea într-un stil unic, atunci și clienții tăi vor remarca cu ușurință serviciile prezentate.

Iar un site de prezentare precum www.doxagardens.ro trebuie să ofere toate informațiile de care un potențial cumpărător are nevoie, într-un mod cursiv și cu indicații care să-l ajute să ia o decizie importantă, aceea de a-și cumpăra o casă.

Crearea unei identități vizuale pentru un proiect imobiliar a fost o provocare ușor de punctat pentru echipa de creație, care a știut imediat cum să îmbine valorile afacerii cu formele și culorile potrivite și să realizeze un logo simplu, modern și intuitiv pentru domeniul de activitate.

Cerințele pentru noul site Doxa Gardens au presupus crearea unui site de prezentare prin care să fie scoase în evidență beneficiile noului proiect imobiliar. Layout-ul website-ului este simplu, user-friendly și modern, cu un meniu bine structurat, unde am inclus toate informațiile relevante despre proiect. Mai multe detalii tehnice am povestit în studiul de caz aferent proiectului.

www.doxagardens.ro intră cu siguranță în categoria site-urilor de calitate, responsive cu un design optimizat și content unic și informativ și suntem siguri că experiența oricărui utilizator care intră în contact cu noul brand răspunde așteptărilor.

Digital marketing pentru rezultate reale

Prezența activă în online și pe rețelele de socializare începe cu prezentarea actualizată a business-ului. Am creat conturi de business și un setup profesional și modern pe partea grafică și am „ieșit la atac”! Am stabilit canalele optime de promovare în Social Media prin care să câștigăm atenția celor care nu au auzit de noul brand și am pus în aplicare toate strategiile pentru a deveni mai vizibili în fața publicului țintă!

Un site de calitate trebuie să se bucure de rezultate pe măsura. Iar pentru asta am avut nevoie de o echipă dedicată și campanii de Pay per Click personalizate în funcție de nișa în care activează afacerea, gândite să aducă performanțe în promovare și conversii.

Ai și tu un proiect cu care ești pregătit să faci pasul în online? Împărtășește-l cu noi și împreună îl transformăm într-un business de succes.

Ce îți propunem? Să ne contactezi pentru o ofertă personalizată și să ai încredere în experiența unei agenții 3600 de web design și marketing digital!

NOUTĂȚI

Articole similare

Homplex

Homplex este o companie în domeniul ingineriei și tehnologiei, care oferă produse moderne pentru instalații și infrastructuri de utilități și energie, promovând siguranța, confortul și

Citește