Doxa Gardens

Afla cum iti putem creste si tie afacerea!

Doxa Gardens - gaseste-ti locul perfect numit acasa in cel mai nou complex rezidential premium din capitala care promite confort, eleganta si rafinament. In complexul Doxa Gardens beneficiezi de toate facilitatile si esti conectat la infrastructura urbana a Bucurestiului.

Challenge

Intotdeauna, inaintea de realizarea unui website incercam sa intelegem nevoile clientului si obiectivele pe care vrea sa le atinga. Iar provocarea acestui proiect a fost realizarea unui website simplu, atractiv care sa-i capteze atentia utilizatorului de la prima interactiune, ca atunci cand paseste pentru prima data in viitoare lui casa. Pas cu pas, am reusit sa conturam un website de calitate, usor de utilizat si elegant, cu functionalitati adaptate pentru tehnologia actuala, in asa fel incat sa fie responsive si user-friendly.

Identitate vizuala

Un website este considerat de buna calitate daca design-ul este la fel de atractiv precum continutul. Iar prima etapa in creionarea identitatii brandului a fost concepere unui logo unic si integrarea acestuia in layout-ul site-ului.

Realizare website

Cand realizam un proiect il gandim ca si cand noi am fi vizitatorii site-ului si potentiali clienti. Asa ca design-ul siteului, cat si structura trebuie sa fie usor de inteles si de folosit. Prima impresie este foarte importanta asa ca la prima vizita pe site vei fi intampinat de un slideshow elegant si interactiv si de o structura simpla cu un meniu bine structurat, intuitiv, cu acces facil la informatiile relevante. Am creat pagini dedicate fiecarui aspect important in alegerea unei case, de la prezentarea imobilelor, pana la avantajele si modul de constructie ale acestora.

Pentru ca vorbim de un proiect imobiliar, locatia este un aspect foarte important in prezentarea serviciilor, asa ca am introdus o harta dinamica cu pozitionarea complexului rezidential si vecinatatile acestuia.

Accesarea site-ului Doxa Gardens se poate face de pe orice dispozitiv pentru ca am facilitat accesul vizitatorilor catre informatiile prezentate in noul website indiferent de device. Ne dorim ca toti cei care acceseaza pentru prima data website-ul sa aiba parte de o experienta placuta, sa se incarce rapid iar imaginile sa fie afisate corespunzator.

Promovarea online

Social Media are o importanta majora in modul in care se dezvolta o afacere, asa ca odata stabilite obiectivele comunicarii, am creat o strategie de comunicare ce are in vedere cresterea vizibilitatii brandului si recunoasterea acestuia

Si pentru ca vrem sa le captam cat mai usor atentia potentialilor utilizatori care sunt in cautarea unui nou imobil, am implementat campanii de Facebook Ads folosind mesaje convingatoare care au crescut traficul pe site si popularitatea brandului.

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele