Doxa Gardens

Doxa Gardens – găsește-ți locul perfect numit acasă în cel mai nou complex rezidențial premium din capitala care promite confort, eleganță și rafinament. În complexul Doxa Gardens beneficiezi de toate facilitățile și ești conectat la infrastructura urbană a Bucureștiului.

Challenge

Întotdeauna, înaintea de realizarea unui website, încercăm să înțelegem nevoile clientului și obiectivele pe care vrea să le atingă. Iar provocarea acestui proiect a fost realizarea unui website simplu, atractiv care să-i capteze atenția utilizatorului de la prima interacțiune, ca atunci când pășește pentru prima dată în viitoarea lui casă. Pas cu pas, am reușit să conturăm un website de calitate, ușor de utilizat și elegant, cu funcționalități adaptate pentru tehnologia actuală, în așa fel încât să fie responsive și user-friendly.

Identitate vizuală

Un website este considerat de bună calitate dacă design-ul este la fel de atractiv precum conținutul. Iar prima etapă în creionarea identității brandului a fost conceperea unui logo unic și integrarea acestuia în layout-ul website-ului.

Realizare website

Când realizăm un proiect, îl gândim ca și când noi am fi vizitatorii website-ului și potențiali clienți. Așa că design-ul website-ului, cât și structura, trebuie să fie ușor de înțeles și de folosit. Prima impresie este foarte importantă, așa că la prima vizită pe website, vei fi întâmpinat de un slideshow elegant și interactiv și de o structură simplă, cu un meniu bine structurat, intuitiv, cu acces facil la informațiile relevante. Am creat pagini dedicate fiecărui aspect important în alegerea unei case, de la prezentarea imobilelor, până la avantajele și modul de construcție ale acestora.

Pentru că vorbim de un proiect imobiliar, locația este un aspect foarte important în prezentarea serviciilor, astfel că am introdus o hartă dinamică cu poziționarea complexului rezidențial și vecinătățile acestuia.

Accesarea website-ului Doxa Gardens se poate face de pe orice dispozitiv, pentru că am facilitat accesul vizitatorilor către informațiile prezentate în noul website, indiferent de device. Ne dorim ca toți cei care accesează pentru prima dată website-ul, să aibă parte de o experiență plăcută, să se încarce rapid, iar imaginile să fie afișate corespunzător.

Promovarea online

Social Media are o importanță majoră în modul în care se dezvoltă o afacere, așa că odată stabilite obiectivele comunicării, am creat o strategie de comunicare ce are în vedere creșterea vizibilității brand-ului și recunoașterea acestuia.

Și pentru că vrem să le captăm cât mai ușor atenția potențialilor utilizatori care sunt în căutarea unui nou imobil, am implementat campanii de Facebook Ads folosind mesaje convingătoare, care au crescut traficul pe website și popularitatea brand-ului.

Vizitează website-ul Doxa Gardens și spune-ne care este impresia ta despre experiența avută cu acesta. Suntem mereu deschiși la sugestiile tale, astfel încât să ne îmbunătățim pe zi ce trece!