Un nou an pentru Danco Vision, un nou pas în direcția Responsabilității Sociale

În spiritul sărbătorilor de iarnă, agenția Danco Vision, alături de partenerii noștri de nădejde de la MBA Calcio, Ikebana și hotelul Mancini Park, a organizat o serată de gală caritabilă în capitala Italiei, eveniment ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru a spijini proiectele asociației MagiCamp care se ocupă de copiii diagnosticați cu cancer și alte afecțiuni grave. Întregul eveniment s-a desfășurat sub atenta supraveghere și îndrumare a doamnei Iulia Lobonț, care a avut grijă ca fiecare detaliu să fie tratat cu profesionalism, iar oaspeții să aibă parte de o seară cu totul specială, în beneficiul copiilor mai puțin norocoși.

Desfășurarea evenimentului

Găzduit de restaurantul “Giardini di Marzo” din incinta Hotelului Mancini Park, evenimentul a avut loc chiar de Moș Nicolae, pe data de 6 decembrie 2018, având peste 75 de invitați care s-au putut bucura de un program special, ce a inclus aperitive gourmet, o degustare de vinuri de colecție, muzică live și DJ, speech-ul unuia dintre cei mai apreciați mental coach/motivatori din România, Dna. Cerasela Rogen, o cină de gală cu meniu special și o loterie cu premii importante pentru toți invitații.

În plus, serata de gală a marcat și încheierea unei licitații începute în mediul online pe 15 noiembrie și care a expus mai mult de 30 de articole precum lucrări importante de artă, vinuri rafinate, îmbrăcăminte și accesorii de la branduri importante, bijuterii, tricouri originale semnate de fotbaliști celebri, piesă principală fiind un tricou semnat de legenda clubului de fotbal AS Roma, Francesco Totti, dar și alte tricouri semnate de sportivi foarte cunoscuți în Italia, gadgeturi electronice și alte surprize. Fiecare dintre invitații seratei caritabile a contribuit cu 75 de euro pentru participare și a licitat pentru produsele donate de organizatori, parteneri și sponsori. În final, rezultatul a fost o seară plăcută pentru toți cei prezenți, o faptă bună făcută de organizatori și o bucurie și o alinare pentru copiii beneficiari de la MagiCamp, care au primit toată suma rezultată în urma acțiunii, respectiv 12.000 de euro.

Toți banii strânși în urma licitației și a seratei caritabile sunt donați proiectelor pe care asociația MagiCamp le dezvoltă în România, unul dintre cele mai importante la acest moment fiind Magic Home, un proiect care își propune cumpărarea sau construirea unor spații care să găzduiască familiile copiilor diagnosticați cu cancer sau alte afecțiuni grave, în apropierea spitalelor unde sunt internați.

Cel mai important parteneriat este cel cu oamenii

Evenimentul care a avut loc la Roma, în capitala Italiei, nu este o premieră pentru echipa noastră. De altfel, în fiecare an ne implicăm în evenimente care au rolul de a ajuta oamenii cu situații dificile, deoarece considerăm că cel mai important parteneriat pe care îl avem este cel cu oamenii de lângă noi.

De altfel, în iarna anului 2016, am organizat un eveniment asemănător în parteneriat cu colegii noștri de la Credius, eveniment care s-a bazat pe strângerea de fonduri, suma totală fiind donată fundației Nane, iar în 2017, Danco Vision a organizat un concurs prin care am oferit premii ce au constat în servicii în valoare de peste 2000 de euro oferite start-up-urilor meritorii.

Urmând trend-ul și încercând să dăm înapoi ceva societății din care ne-am născut, anul acesta am ajuns la un nivel superior în ceea ce privește actele de caritate, iar această performanță nu ar fi fost posibilă fără implicarea exemplară a partenerilor noștri și fără sprijinul invitaților din România și Italia care nu au ezitat niciun moment să susțină cauza propusă de noi.

Importantă deopotrivă a fost contribuția clienților noștri, care, deși află abia acum, au susținut indirect acest eveniment și cauza căreia ne-am dedicat, întrucât doar minunatele colaborări cu ei ne-au permis să facem parte din acest demers deosebit. Vă mulțumim!

Despre MagiCamp

Când vine vorba de acte de caritate pentru copii, eroii de la MagiCamp sunt un exemplu demn de urmat. Astfel, activitățile lor se bazează pe voluntariat și pe dorința oamenilor de a ajuta copiii aflați în situații dificile, pentru a le aduce un zâmbet și o îmbrățișare călduroasă. De altfel, toate activitățile organizate de MagiCamp au în centrul lor, copiii.

Încă de la înființarea sa, în 2014, MagiCamp o avut o singură misiune: aceea de a-i bucura pe copiii cărora cancerul le-a furat copilăria, având la activ 26 de săptămâni de tabără, palmares care face din MagiCamp un nume de top în actele de caritate, fiind, am putea spune, sinonim cu bunătatea și iubirea.

În concluzie, menționăm faptul că cea mai mare răsplată a acestui eveniment a fost satisfacția sufletească de a ajuta niște copii să zâmbească din nou și “parteneriatul” emoțional pe care l-am onorat încă o dată cu oamenii din jurul nostru, pe care îl considerăm cel mai valoros.

Suntem siguri că sunt sute și mii astfel de cauze care ar merita implicarea celor buni la suflet și cu posibilități, astfel, vă invităm să ne scrieți ce credeți că ar trebui să pregătim pentru anul 2019!

NOUTĂȚI

Articole similare

OllieGangShop

OllieGangShop – Cele mai tari colecții SUPRA, CARHARTT, ASICS, NIKE, NEW BALANCE și alte branduri originale de streetwear Ce a dorit clientul? OllieGangShop era deja

Citește