SERVICII

Facebook Ads

Expertiză și creativitate pentru rezultate rapide

O prezență constantă și bine gândită în Social Media îți permite să interacționezi cu audiența ta, să le captezi și reții atenția și, mai ales, să îți promovezi eficient produsele sau serviciile. Pentru a realiza rapid acest lucru, este nevoie de campanii Facebook Ads

Dacă îți dorești să fii cât mai vizibil pe Facebook nu te poți baza doar pe reach-ul organic, ai nevoie de campanii de promovare Facebook care te vor ajuta să ajungi la un număr cât mai mare de potențiali clienți.

Aici intervenim noi, specialiștii PPC de la Danco Vision. Astfel, lucrăm împreună pentru a stabili rezultatele pe care vrei să le obții, iar noi ne ocupăm de restul etapelor:

  • O strategie clară pentru atingerea obiectivelor;
  • Identificăm audiența potrivită care ar fi receptivă la produsele sau serviciile brandului tău;
  • Alegem tipul de reclamă pe Facebook și trimitem brief-ul către creație;
  • Implementăm campania cu setări minuțioase pentru cele mai bune rezultate;
  • Monitorizăm constant și optimizăm campaniile atunci când e nevoie.

Campanii pentru vizibilitate

Prin implementarea unei campanii Facebook Ads pentru vizibilitate, brandul tău va fi cunoscut de o audiență cât mai mare.

Campanii pentru trafic

O campanie Facebook de trafic este cea mai bună alegere atunci când vrei să îți crești nivelul de interacțiuni și să atragi noi clienți.

Campanii pentru conversii

Acest tip de promovare Facebook este recomandat magazinelor online pentru a încuraja achizițiile rapide.

Tipuri de Facebook Ads

Platforma Facebook oferă o varietate de posibilități când vine vorba de tipul de anunț pe care îl poți afișa. Întrucât la baza strategiei de publicitate stă partea vizuală, trebuie să alegi abordarea care pune în evidență cel mai bine obiectivele campaniei tale. De obicei, conținutul website-urilor cu o autoritate mai mare prevalează, având șanse mai mari de a ranka în fața website-urilor cu o autoritate mai scăzută. De aceea este important Off-Page SEO – pentru a crește autoritatea brandului tău și relevanța acestuia pentru Google.

Când vine vorba de campanii Facebook Ads, formatul anunțurilor poate fi următorul:
• Anunțuri foto: acest tip de anunț este printre cele mai comune abordări și la îndemână. Promovarea cu anunțuri foto implică o singură imagine, un text scurt și un link către serviciul/produsul promovat;
• Anunțuri video: cu ajutorul anunțurilor video poți transmite într-un mod mai elaborat mesajul dorit. Acest tip de format este folosit cel mai des pentru campaniile de conștientizare a brandului tău;
• Anunțuri Carusel: un astfel de anunț îți permite să promovezi mai multe produse simultan. Poți folosi imagini diferite, cu butoane care te redirecționează pe diverse pagini ale website-ului tău.
Acestea sunt doar câteva din tipurile de anunțuri pe care le poți promova pe Facebook. Ele pot fi alese în funcție de obiectivele brandului tău. De aceea, echipa Danco Vision va analiza cu atenție nevoile tale pentru a putea implementa campaniile potrivite.

Beneficii campanii Facebook

Campaniile Facebook Ads vin cu mai multe beneficii, printre care și faptul că oferă conversie rapidă. Acestea sunt ideale pentru strategiile de promovare pe termen lung, dar și scurt. Anunțul promovat va ajunge imediat la potențialii clienți, crescând numărul de vânzări în doar câteva zile.

În același timp, Facebook este una dintre cele mai mari rețele de marketing digital, oferindu-ți acces la peste 2.910 miliarde de utilizatori. Astfel, anunțurile tale vor ajunge cu siguranță la oameni interesați de serviciile sau produsele tale. Cu datele potrivite, poți targeta audiența care este interesată de ceea ce promovezi.

Acest tip de promovare este benefică pentru orice tip de serviciu/produs, întrucât te ajută să atingi o audiență nouă, dar și să retarghetezi utilizatorii care au interacționat anterior cu brandul tău.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web