SERVICII

Optimizare rata conversie

Mai mulți vizitatori, mai multe conversii

În calitate de agenție de marketing digital, atragerea traficului online reprezintă unul dintre scopurile noastre esențiale. Danco Vision face din CRO o prioritate majoră în strategia ta generală de marketing. De la contentul landing page-urilor, până la CTA, creăm o experiență clară și convingătoare a clienților care împiedică pierderea celor potențiali din lista ta.

CRO pentru afacerea ta va aduce o abordare structurată și sistematică pentru îmbunătățirea performanțelor site-ului web. Definim obiectivele și nevoile unice ale site-ului web (KPIs) și utilizăm Insights – analize și feedback-ul utilizatorilor pentru a ne asigura că rata de conversie va crește constant!

Instrumente pentru CRO

Avem un set puternic de instrumente CRO care ne ajută să măsurăm și mai ales să evaluăm performanța site-ului tău. Vom vizualiza ce funcționează pe site și ce nu, astfel încât să putem dezvolta un plan de acțiune personalizat. Utilizarea continuă a acestor instrumente ne ajută să monitorizăm progresul pe site-ul tău.

Analiză detaliată CRO

Examinarea amănunțită a valorilor și performanțelor actuale alte site-ului tău web în ceea ce privește rata de conversie și comportamentul utilizatorilor este un aspect important pentru noi. Vom începe tot procesul prin înțelegea obiectivelor tale. Vom determina sursele relevante de date și vom crea oportunități unice de dezvoltare.

Proiecte de succes
DancoVision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo dolor. Nam condimentum eros at sapien porttitor gravida. Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet feugiat.

Mystino

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


Nume Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi est nunc, vehicula sed nunc sit amet, tristique
ornare sapien. Sed in nibh augue. Aenean scelerisque leo
dolor. 

Quisque egestas ex in massa luctus, non rhoncus elit
consectetur. Praesent venenatis ligula a tellus vestibulum
suscipit. Proin bibendum molestie magna sit amet
feugiat.


INTERACTIVE

Danco Vision Interactive
Nu doar site-uri web

INTREBARI SI RASPUNSURI

FAQ Danco Vision

Intrebari fercvente pe care agentia de marketing online Danco Vision le-a primit

 Optimizarea ratei de conversie (CRO) este procesul de îmbunătățire a unui site web pentru a crește procentul de vizitatori care îndeplinesc o anumită acțiune, cum ar fi achiziționarea unui produs sau completarea unui formular.

 

 Scopul final al CRO este de a maximiza performanța site-ului web și de a crește veniturile și profiturile companiei.

Testul A/B este o metodă de testare a două variante ale unei pagini web, pentru a vedea care variantă generează o rată de conversie mai mare.

CRO ar trebui să fie un proces continuu și adaptat la nevoile și obiectivele specifice ale site-ului web și companiei.

 Rezultatele CRO pot fi monitorizate și raportate utilizând diverse instrumente de analiză, cum ar fi Google Analytics sau instrumente de monitorizare a comportamentului utilizatorilor pe site.