Web Design Services

Management platforme afiliere

Relatia dintre advertiser, publisher si client este cea care sta la baza marketing-ului afiliat. Noi putem crea puntea dintre client, retelele de afiliere si utilizatori.

Gestiunea retelelor de afiliati

Marketing-ul afiliat este termenul folosit pentru a descrie o forma de advertising online, care consta in recompensarea unui afiliat pentru referintele facute catre un serviciu / produs sau recompensarea unui client pentru performarea unei actiuni dorite, cum ar fi achizitionarea unui produs sau abonarea la newsletter. Intr-un fel, marketing-ul afiliat poate fi privit ca publicitate gratuită pentru pagina ta – o retea de website-uri care directioneaza clientii sa cumpere produse de pe site-ul tau!

Managementul campaniilor de afiliere

Campaniile afiliate dau cele mai bune rezultate atunci cand sunt combinate cu campanii Search Engine Optimization (SEO), Pay Per Click (PPC) si E-mail Marketing (newslettere), fiind potrivite pentru companiile care activeaza in domenii precum retail, turism, imobiliare, etc.

Management afiliati

Marketing-ul afiliat eficient nu inseamna sa arunci, in stanga si in dreapta, cu diverse link-uri, in speranta ca unele dintre ele se vor lipi acolo unde trebuie. Marketing-ul afiliat eficient este, de fapt, un efort bine sustinut, planificat si directionat pentru a dezvolta relatii pe termen lung, realizand astfel o retea de site-uri si pagini afiliate, care să genereze calitate si, implicit, trafic convertit.

Gestiunea completa a retelelor de afiliati

In plus, marketing-ul afiliat de succes implica si alte aspecte de business, cum ar fi flexibilitatea, mai ales atunci cand vanzarile trec printr-o criza, iar asta pentru ca un comision mai mare ii determina pe afiliati sa munceasca mai mult pentru tine.

14

Campanii in plina desfasurare

4

Platforme de afiliere active

+100

Noi afiliati recrutati lunar

+300

Mesaje trimise saptamanal afiliatilor

+90

Bannere personalizate create lunar

14

Feed-uri actualizate zilnic

Ultimele proiecte Danco Vision

Vezi toate studiile de caz

Vreau o oferta marketing afiliat

Povesteste-ne despre proiectul tau online si lasa-ne sa ne ocupam de gestiunea marketingului afiliat

Ne putem ocupa de toate aspectele unei campanii de afiliere pentru business-ul tau, stiind cum sa ii motivam pe afiliati sa iti vanda produsul.

 

Stim ce retea de afiliati se potriveste cel mai bine cu domeniul in care activezi si stim, de asemenea, cum sa punem bazele unor relatii care sa contribuie din plin, la o mai mare expunere a produsului pe aceste site-uri afiliate.