Web Design Services

Management platforme afiliere

Relația dintre advertiser, publisher și client este cea care stă la baza marketing-ului afiliat. Noi putem crea puntea dintre client, retelele de afiliere si utilizatori.

Gestiunea retelelor de afiliati

Marketing-ul afiliat este termenul folosit pentru a descrie o formă de advertising online, care constă în recompensarea unui afiliat pentru referințele făcute catre un serviciu / produs sau recompensarea unui client pentru performarea unei acțiuni dorite, cum ar fi achiziționarea unui produs sau abonarea la newsletter. Într-un fel, marketing-ul afiliat poate fi privit ca publicitate gratuită pentru pagina ta – o rețea de website-uri care direcționează clienții să cumpere produse de pe site-ul tau!

Managementul campaniilor de afiliere

Campaniile afiliate dau cele mai bune rezultate atunci când sunt combinate cu campanii Search Engine Optimization (SEO), Pay Per Click (PPC) și E-mail Marketing (newslettere), fiind potrivite pentru companiile care activează în domenii precum retail, turism, imobiliare, etc.

Management afiliati

Marketing-ul afiliat eficient nu înseamnă să arunci, în stânga și în dreapta, cu diverse link-uri, în speranța că unele dintre ele se vor lipi acolo unde trebuie. Marketing-ul afiliat eficient este, de fapt, un efort bine susținut, planificat și direcționat pentru a dezvolta relații pe termen lung, realizând astfel o rețea de site-uri și pagini afiliate, care să genereze calitate și, implicit, trafic convertit.

Gestiunea completa a retelelor de afiliati

În plus, marketing-ul afiliat de succes implică și alte aspect de business, cum ar fi flexibilitatea, mai ales atunci când vânzările trec printr-o criză, iar asta pentru că un comision mai mare îi determină pe afiliați să muncească mai mult pentru tine.

14

Campanii in plina desfasurare

4

Platforme de afiliere active

+100

Noi afiliati recrutati lunar

+300

Mesaje trimise saptamanal afiliatilor

+90

Bannere personalizate create lunar

14

Feed-uri actualizate zilnic

Ultimele proiecte Danco Vision

Vezi toate studiile de caz

Vreau o oferta marketing afiliat

Povesteste-ne despre proiectul tau online si lasa-ne sa ne ocupam de gestiunea marketingului afiliat

Ne putem ocupa de toate aspectele unei campanii de afiliere pentru business-ul tău, știind cum să îi motivăm pe afiliați să îți vândă produsul.

 

Știm ce rețea de afiliați se potrivește cel mai bine cu domeniul în care activezi și știm, de asemenea, cum să punem bazele unor relații care să contribuie din plin la o mai mare expunere a produsului pe aceste site-uri afiliate.