Web Design Services

Optimizarea ratei de conversie

Optimizarea Ratei de Conversie (CRO) susține performanța unui site prin îmbunătățirea proporției de vizitatori ai site-ului convertiți în clienți reali. CRO contribuie, de asemenea, la creșterea vânzărilor, dar și la alte obiective, fără să fie nevoie de creșterea traficului pe site-ul tău.

Creste-ti ROI-ul prin Optimizarea Ratei de Conversie

Rezultatele ratei de conversie influențează returnarea investiției din partea fiecărei surse de trafic și campanii pe care o derulezi. Cu cât este mai mare rata de conversie, cu atât mai rapidă este amortizarea investiției.

CRO îmbunătățește aproape orice aspect al marketing-ului digital prin maximizarea valorii site-ului tău în fața fiecărui vizitator. Schimbarea continuă se datorează îmbunătățirilor permanente ale CRO și rezistă mai mult timp, după ce testele sunt finalizate. Astfel, chiar dacă te hotărăști să construiești un site nou-nouț peste patru ani, te vei putea folosi și atunci de rezultatele testelor pe care le realizăm astăzi. Informațiile se vor comprima într-o bancă de cunoștințe și bune practici pentru proiectele care vor urma.

Cresterea vanzarilor

Teste paralele A/B

Maximizarea ROI-ului

Eficientizarea site-ului

Comunicarea eficientă de la începutul colaborării noastre ne permite să realizăm teste care să furnizeze obiective măsurabile și specifice cu privire la loialitatea clienților sau creșterea cotei de piață.

Effective Copyrighting

Echipa noastră de experți va analiza în detaliu modurile în care utilizatorii interacționează cu website-ul tău, dezvoltând în tot acest timp strategii pentru maximizarea ratei de conversie și a identificării clientului cu brandul.

Studii de caz web design

Vezi ultimele proiecte

Te putem ajuta să-i convingi pe clienți să facă exact ce vrei tu pe site-ul tău, echipa noastră fiind pregătită să te ajute să îți optimizezi site-ul și să crești rata de conversie, ceea ce înseamnă că business-ul tău se alege, cu o strategie eficientă de CRO, cu impact pe termen lung.

Analiștii noștri CRO folosesc cele mai bune instrumente în domeniu pentru a colecta și vizualiza datele, ceea ce îi ajută să ia cele mai rapide și, totodată, eficiente decizii. De asemenea, facem în așa fel încât nu vei fi nevoit să operezi schimbări la site de fiecare dată când rulăm un test.

Furnizăm cele mai eficiente tehnici CRO, A/B split testing, dar și alte metode, cum ar fi schimbările în layout-ul site-ului, proximitate, culoare, etc. Folosim toate aceste informații pentru a determina care este combinația potrivită pentru o rată de conversie excepțională.

Apelând la o abordare focusată pe testări, ne asigurăm că obținem cele mai bune rezultate pentru compania ta. Echipa noastră va testa în permanent toate aspectele site-ului tău, verificând (și reverificând) ce merge și ce nu, pentru a transforma mai mulți dintre vizitatorii site-ului tău în clienți.

Cere o oferta CRO

Optimizarea ratei de conversie este unul din cele mai importante servicii pentru un business online!

Muncește pentru banii tăi, în timp ce banii tăi muncesc pentru tine. Investește bugetul tău de marketing în strategia noastră CRO, recunoscută în domeniu, strategie dezvolată de profesioniștii noștri.

 

Cu Danco Vision, îți vei amortiza investiția în cel mai scurt timp.