Digital Consultancy Services

Realizare aplicatii web & mobile

Fie ca vrei o aplicatie online pentru gestiune interna, o aplicatie de facturare sau contabilitate, o aplicatie mobila iOS sau Android, sau chiar o aplicatie de Facebook, ai ajuns unde trebuie!

Danco Vision are o experienta de peste 16 ani in web design si web development, dar in ultimii ani ne-am specializat pe realizare aplicatii mobile si aplicatii online personalizate.

 

Realizare aplicatii mobile (iOS & Android)

Putem realiza aplicatii mobile de calitate superioara, pentru orice nevoie a Clientului. Avand dezvoltatori cu experienta si mereu dornici sa invete lucruri noi, echipa Danco Vision se mandreste cu aplicatii mobile create in ambele moduri, pentru toate bugetele:

Realizare aplicatii mobile hibrid

Cea mai rapida si economica varianta pentru dezvoltarea unei aplicatii mobile cross-platform de calitate.

Realizare aplicatii mobile native

Pentru aplicatii mobile foarte complexe, cu functionalitati native ale sistemelor de operare iOS si Android,

Realizare aplicatii online

Aplicatiile online pot avea multiple utilizarii si beneficii diversificate. Danco Vision a realizat atat aplicatii online publice si interactive, cat si aplicatii interne de gestiune, facturare, contabilitate sau raportare. Printre clientii nostri pentru care am dezvoltat astfel de aplicatii se regasesc nume mari precum SkyTeam (Olanda) sau Ernst & Young (Romania).

Aplicatia online ECONOMISESTE! by Alege Led - Vezi aplicatia chiar acum!

Unul dintre cele mai recente proiecte pe care l-am realizat este o aplicatie responsive, cu design personalizat, cu functionalitati complexe si integrari software avansate. Aplicatia are si o componenta sociala, permitand oamenilor sa calculeze cat ar putea economisi daca fac trecerea de la corpurile de iluminat traditionale la cele cu led (energie verde).

Realizare aplicatii Facebook

Cea mai raspandita si eficienta cale de a crea efectul viral de care compania ta are nevoie este Social Media. Iti propunem realizarea de aplicatii Facebook interactive pentru a creste engagementul utilizatorilor, pentru a-ti mari vizibilitatea si pentru a beneficia de un avantaj fata de concurenta!

Aplicatii Facebook 

Cateva exemple de astfel de aplicatii de succes sunt: jocuri pe facebook, concursuri cu premii, sondaje de opinie personalizate, competitii de imagini si video-uri. Nu mai astepta si creaza o aplicatie Facebook care sa iti revigoreze imaginea si sa-ti creasca vanzarile!

Ultimele noastre proiecte

Vezi toate proiectele

Cere o oferta pentru aplicatia dorita!

Fie ca vorbim despre o aplicatie interna de gestiune, o aplicatia Facebook interactiva sau o aplicatie mobile, contacteaza-ne!

Contacteaza-ne si consultantii nostri te vor contacta pentru a discuta pe indelete cerintele si target-urile tale.

Ce spun clientii

Vezi toate parerile