Danco Vision îți oferă 2000€ ca să pornești cu dreptul în afacerea ta

Anul 2017 a fost unul pe cinste pentru echipa noastră de digital marketing. Am avut parte de clienți de renume din domenii variate de activitate și am reușit să le majorăm vânzările adaptându-ne la nevoile fiecăruia, în așa fel încât să îi facem fericiți și să avem cu toții de câștigat.

Am avut plăcerea de a ne extinde echipa, am cunoscut oameni deosebiți, cu o gândire outside the box, care au adus idei noi și creative pentru campanii de branding spectaculoase. Chiar și așa, nu putem să uitam perioadele în care am fost nevoiți să ne confruntăm cu greutățile pe care le întâmpină orice afacere aflată la început de drum.

Strategie de Digital Marketing

Pentru ca un business să reușească, are nevoie de susținere din mai multe direcții. Profesionalismul și implicarea fiecărui participant sunt esențiale, dar nu putem să nu aducem în discuție factorii externi. Într-o lume în care fiecare brand mare alege soluția unei promovări intensive, nu este deloc ușor să ieși din tipare și să te faci remarcat cu afacerea ta.

Ai nevoie de o strategie complexă de digital marketing, de implementare și de optimizare făcute ca la carte de către oameni avizați și de o configurare SEO care să îți ducă brand-ul pe primele locuri în căutările Google.

Ce este #Business4Business ?

Tocmai de aceea, ne-am propus ca, pentru acest nou început de 2018, să ajutăm trei noi proiecte promițătoare prin organizarea unui concurs special, Business 4 Business (#business4business). Tot ce ai tu de făcut este să menționezi o afacere care are nevoie de serviciile noastre într-un comentariu, indiferent că îți aparține ție, prietenilor, familiei sau pur și simplu este un start-up promițător care te-a impresionat plăcut.

Nu uita să ne spui care sunt motivele pentru care crezi că acest business merită ajutorul nostru, iar, cu ajutorul tău, afacerea menționată poate deveni o mare câștigătoare!

Am ales această idee de concurs pentru că știm cât de important este un ajutor în prima perioadă de funcționare a unui business. Iată ce va oferă agenția noastră:

Premii digitale pentru un început cu „boost” 🙂

Proiectul câștigător va beneficia de un buget de 2,000€ care să susțină o strategie completă de digital marketing, un proces amplu de implementare și optimizare și o strategie SEO care să îți propulseze business-ul pe drumul către succes.

Stați liniștiți, nu uităm nici de restul podiumului. Locurile 2 și 3 vor beneficia de o Campanie Google Ads și de câte un Voucher Ads în valoare de 300 lei! Ca să începi cu dreptul în afacerea ta, o strategie de digital marketing este un must have!

Înscrie-te sau înscrie-ți proiectul favorit în concurs!

NOUTĂȚI

Articole similare