Cube Medica

Cube Medica este producător acreditat și distribuitor de echipamente și consumabile medicale realizate la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Gama de produse este disponibilă la nivel global, cu livrarea promptă a cantităților solicitate și servicii de consiliere post-vânzare.

Challenge-ul

Intrarea unui brand nou pe o piață specializată și cu standarde stricte este întotdeauna o provocare. Fiecare etapă, de la crearea identității vizuale, stabilirea strategiei de branding, schițarea elementelor de web design, a fost gândită pentru a construi un jucător credibil și puternic pe piața producătorilor și furnizorilor de echipamente medicale. Specificul acestui sector pune mare accent pe reputație și calitate, inclusiv în ceea ce privește interfața online.

Branding

Stabilirea unei identități vizuale presupune găsirea acelui echilibru între armonia elementelor vizuale și relevanța pentru publicul țintă. În cazul Cube Medica, modelul de afacere este unul B2B, astfel că exigențele sunt ridicate, mai ales când este vorba de un partener de afaceri fără istoric. Prima impresie este foarte importantă, identitatea vizuală fiind și primul element cu care interacționează potențialii clienți. Soluția aleasă de echipa de copywriteri Danco Vision plasează brandul în zona optimă de interes și aliniază elementele de identitate vizuală cu strategia pusă la punct inițial.

Website bilingv

Deschiderea Cube Medica și spre alte piețe decât cea autohtonă a presupus dezvoltarea unei platforme cu un domeniu în română și unul internațional, în engleză. Meniul este unul curat, intuitiv și aerisit, care permite utilizatorilor să ajungă foarte rapid la informații relevante. Certificările europene sau internaționale necesare pentru producția de echipamente și consumabile medicale sunt un punct de interes pentru potențialii clienți, astfel că website-ul Cube Medica le pune în evidență în mod distinct.

Fiecare produs din gama Cube Medica are pagină dedicată, cu caracteristici tehnice și medii recomandate de utilizare. Zona de shopping permite plasarea facilă a comenzilor, cu opțiuni de personalizare, acolo unde produsul permite. Accesarea website-ului Cube Medica de pe orice dispozitiv mobil este o cerință firească, bifată, evident, de către echipa de web development.

Social media

Creșterea vizibilității brandului Cube Medica s-a făcut prin canalele Social Media optime pentru tipul de activitate și obiectivele de business stabilite, mesajele reușind să creeze o comunitate relevantă în jurul brandului.

Optimizare SEO

Cursa pentru primele poziții în motoarele de căutare este una de anduranță, iar presiunea rezultatelor este mare. Echipa de specialiști SEO din Danco Vision are însă experiența unor astfel de campanii strategice, reușind să finalizeze analizele pe cuvintele cheie și optimizând conținutul site-ului, pentru a atinge obiectivele de creștere organică.

Vizitează website-ul Cube Medica și spune-ne care este impresia ta despre experiența avută cu acesta. Suntem mereu deschiși la sugestiile tale, astfel încât să ne îmbunătățim pe zi ce trece!