Iată 5 semne că aveți nevoie de un nou web design

Cu siguranță știți cât de important este designul pentru un website. Nu doar că oferă o imagine profesionistă serviciilor pe care le oferiți, însă, un design atractiv și user-friendly va tenta utilizatorul să rămână pe website. Cu cât un utilizator petrece mai mult timp pe website, cu atât cresc șansele de a mări rata de conversie. 

În cazul în care nu știți când și de ce să apelați la servicii de web design, Danco Vision vă prezintă o listă cu sugestii în acest sens.

Web design învechit

Chiar dacă nu ați avea un simț estetic dezvoltat, dacă accesați website-uri cunoscute, vă puteți face o idee comparativă în ceea ce privește aspectul lor față de designul website-ului dumneavoastră.

Poate că sunteți atașat de aspectul actual sau poate că vă gândiți că nu este necesar ca totul să arate modern. Dacă serviciile pe care le oferiți prin website-ul dumneavoastră sunt actualizate după cele mai recente criterii calitative, este indicat să existe o concordanță între ele și aspectul website-ului. Ambalajul de prezentare al unui produs trebuie să fie în armonie cu esența și însemnătatea produsului.

Prima impresie contează

Primele 3 secunde sunt cruciale. O prăjitură frumos decorată va atrage consumatorul să o încerce, fără să știe de la început dacă este și gustoasă. De asemenea, atunci când un utilizator accesează un website, prima impresie este cea care determină dacă va rămâne sau va pleca.

În funcție de ideea din spatele website-ului dumneavoastră, este important să fie aleasă o gamă de culori în concordanță cu tematica acestuia. De asemenea, culorile puternice vor fi preferate în rândul utilizatorilor.

Web design-ul nu este mobile friendly

Dacă nu sunteți sigur că website-ul dumneavoastră este mobile-friendly, atunci vă recomandăm să îl accesați, utilizând propriul telefon mobil. în cazul în care vi se pare dificil să navigați pe website, dacă pozele nu sunt corespunzător încadrate sau dacă nu ați înregistrat nicio conversie de pe telefon, atunci este nevoie de o schimbare!

Mai mult de jumătate dintre utilizatori folosesc telefonul mobil pentru a naviga pe internet, astfel că este foarte important să aveți un website care să fie adaptat în acest sens.

Website-ul nu este responsive

Un design atractiv este pe atât de important, precum este și un site responsive. Indiferent de cât de bun și performant ar fi produsul pe care îl oferiți, acest lucru nu are nicio relevanță dacă utilizatorul nu ajunge nici măcar să îl descopere prin intermediul website-ului de prezentare.

Cum vă dați seama că un website nu este responsive?

Dacă nu se deschide pe tot ecranul oricărui dispozitiv ați folosi, atunci există o problemă. Atunci când utilizatorul nu are parte de o experiență plăcută pe website-ul dumneavoastră, atunci nu va alege să plece. Acest lucru duce la un bounce rate ridicat și la o lipsă de conversii. Din acest motiv este crucial ca un web designul să fie adaptat pentru a crea un site responsive.

Meniul nu este clar

Dacă meniul care permite navigarea nu este clar, nu este de mirare că rata conversiilor este aproape inexistentă. Ideea principală la designul unui website este să creeze nu doar o imagine atractivă pentru utilizator, ci și să facă totul mai ușor de accesat pentru acesta. Dacă discutăm, spre exemplu, de un magazin online, nu ar trebui să fie greu de accesat categoriile de produse, să se găsească tabelul de mărimi sau să fie adăugat produsul în coș și să se finalizeze comanda.

De toate aceste lucruri se poate ocupa cu profesionalism și multă pasiune, Danco Vision. Suntem specializați în servicii de web design și ne creăm o misiune din a oferi utilizatorilor interacțiuni cu website-uri moderne și adaptate celor mai recente tendințe.

NOUTĂȚI

Articole similare

NOVA Power and Gas

Nova Power & Gas este o companie producătoare și furnizoare de energie, cu 100% capital românesc. Parte a grupului E-INFRA, alături de Electrogrup, Direct One

Citește