Business-ul tău are nevoie de o strategie de marketing pe mobil

Nu e prima oară când îți spunem că utilizatorii de internet mobil pot avea un impact semnificativ asupra business-ului tău, ceea ce înseamnă că ignorarea acestui segment de public nu poate fi o opțiune pentru business-ul tău. Asta, dacă vrei un business de succes. Iar o strategie de marketing pe mobil îți poate duce business-ul în top, acolo unde ar trebui să fie. Altfel, vei continua să privești de jos, în sus. Și vei rămâne în urmă.

Gândește ca un client, acționează ca un brand

Unul dintre elementele esențiale pentru succesul business-ului tău este să acționezi ca un brand, în timp ce gândești ca un client. Iar asta înseamnă să îți înțelegi clienții, să cunoști comportamentul acestora și să te folosești de toate datele de care dispui. Astfel, vei putea să comunici eficient cu aceștia și să le oferi în permanență informațiile de care au nevoie și, implicit, produsele și serviciile pe care aceștia le caută prin intermediul dispozitivelor mobile.

Dacă nu ești convins de impactul pe care îl au utilizatorii de internet mobil, îți oferim câteva date. Astfel, potrivit celui mai recent studiu realizat de Google, care a analizat peste 10.000 de domenii web, cele mai multe site-uri nu îndeplinesc standardele de viteză și relevanță pentru utilizatorii de internet mobil. Concret, potrivit raportului în cauză, timpul mediu de încărcare a site-urilor de pe mobil este de 19 secunde prin conexiune 3G, ceea ce este destul de lent.

 

Business-ul tău are un site mobile-friendly?

În schimb, business-urile ale căror site-uri se încărcă de pe mobil în cinci secunde au câștiguri provenite din publicitate de două ori mai mari decât cele ale căror site-uri se încarcă în 19 secunde. De asemenea, în urma aceluiași studiu, s-a mai constatat că site-urile care se încarcă în cinci secunde au rata de vizibilitate a reclamelor/anunțurilor mai mare cu aproximativ 25% , dar și sesiuni medii cu 70% mai lungi. Business-ul tău are un site mobile-friendly?

Timpii lenți nu fac altceva decât să împiedice utilizatorii să interacționeze cu site-ul, conform cercetării conduse de Google. Mai mult de jumătate dintre vizite sunt susceptibile de a se încheia dacă încărcarea paginii durează mai mult de trei secunde, iar unul din doi utilizatori se așteaptă ca o pagină să se încarce în două secunde. În plus, 46% dintre oameni afirmă că, atunci când navighează de pe mobil, cel mai mult le displace să aștepte ca o pagină să se încarce.

Hai să bem o cafea împreună și să îți propunem o strategie de marketing pe mobil pentru business-ul tău.

NOUTĂȚI

Articole similare

Doxa Gardens

Doxa Gardens – găsește-ți locul perfect numit acasă în cel mai nou complex rezidențial premium din capitala care promite confort, eleganță și rafinament. În complexul

Citește