Ce este un site de prezentare?

În era digitală, este esențială prezența online a afacerilor, motiv pentru care crearea un site web este stringentă pentru fiecare business în parte. Brand-urile care comercializează diferite produse și au un magazin online, au nevoie de site-uri de tip e-commerce, iar cele care oferă consumatorilor diferite servicii, se pot orienta către variantele de site de prezentare. 

Citește tot articolul și află de aici cele mai importante informații pe care este bine să le cunoști despre un site de prezentare. S-ar putea ca acesta să fie tipul de website de care afacerea ta are nevoie! 

Ce este un site de prezentare? 

Site-urile web de prezentare sunt, așa cum sugerează și numele, o carte de vizită a brand-urilor.  Acestea nu permit achizițiile directe, deoarece scopul principal constă în creșterea gradului de recunoaștere a mărcii. 

Ca atare, un site de prezentare se bazează mai mult pe povestirea istoriei sale și exprimarea valorilor după care se ghidează. Aceasta reprezintă locul ideal pentru demonstrarea expertizei în domeniul din care brand-ul face parte. 

În plus, un site de prezentare poate prezenta un meniu online și detalii despre preparate, dar poate permite și rezervarea unei mese într-un restaurant fizic.  

Avantajele unui site web de prezentare 

Acum că ai înțeles ce este un site de prezentare, poate fi util să afli și care sunt principalele avantaje ale acestuia.  

Acestea sunt: 

  1. Este ușor de creat

Cu ajutorul unor cunoștințe basic în domeniu, poți realiza de la 0 un site de prezentare funcțional. Însă, dacă îți dorești un website atractiv, care să impresioneze utilizatorii și să-i facă să petreacă cât mai mult timp pe pagină, cel mai bine este să ceri ajutorul unor experți în servicii  web design. În acest fel, îl poți personaliza cu diferite plug-in-uri, astfel încât să se potrivească perfect brand-ului tău și industriei din care face parte. 

  1. Costuri reduse

Un site de prezentare este mult mai accesibil, față de unul de tip-ecommerce, care are nevoie de mai multe comenzi și funcții, pentru a funcționa în mod optim pentru consumatori și nu numai.  

Astfel, chiar și cu mai multe plug-in-uri speciale, precum sunt calendarele de programare, poți plăti un preț decent, în comparație cu alte tipuri de website-uri, care sunt mult mai complexe.  

  1. Informare și creșterea notorietății brand-ului

Dacă concepi  un site de prezentare în care vorbești deschis despre tot ceea ce comercializezi și scrii texte relavante, ce au la bază un research temeinic, atunci poți fi cu un pas înaintea concurenței.  

În concluzie, un site de prezentare poate fi o idee bună pentru mai multe tipuri de afaceri, printre care se numără: restaurantele, platformele de cursuri online, saloanele de înfrumusețare și multe altele.  

Dacă te-ai hotărât și vrei un astfel de website, apelează la ajutorul Danco Vision. Suntem alături de tine și te ajutăm să devii cunoscut în domeniul din care faci parte. Trebuie doar să ne dai de veste care sunt direcțiile în care ai nevoie de ajutor. Noi te putem ajuta cu o strategie 360, care să cuprindă toate serviciile de care are nevoie orice brand, pentru a prospera. 

NOUTĂȚI

Articole similare