DigitalU angajează Art Director / Web Designer

Agenție Digital Marketing din București, în plină dezvoltare, angajăm graficieni / web designeri cu următoarele abilități:

Parte grafică / design / creație:

– Realizare de layout-uri grafice pentru site-uri de diverse complexități și tipuri;

– Realizare de logo-uri și elemente de identitate corporate;

– Realizare de materiale pentru tipar (pliante, cărți de vizită, broșuri, etc.);

– Realizare bannere creative și orientate către vânzari, atât pentru site-uri, cât și pentru reclame PPC (Adwords / Facebook).

Parte implementare / integrare:

– Reprezintă un avantaj important dacă sunteți familiari și cu tăierea elementelor și realizarea acestora în HTML / CSS;

– De asemenea, vom aprecia si experiența pe care o aveți în crearea, personalizarea și gestiunea site-urilor WordPress / Prestashop.

Descrierea jobului:

Se oferă oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără și entuziastă, pentru clienți medii și mari. Orarul este flexibil, iar sediul nostru este în centrul Bucureștiului.

 

Descrierea companiei:

Suntem o agenție interactivă de web design și marketing digital, cu capital românesc, care activează pe piață furnizând servicii web de peste 10 ani. Având sediul principal în București și un birou secundar în Italia, dispunem de flexibilitatea și resursele necesare pentru a răspunde solicitărilor clienților noștri din întreaga lume.

Aplicând la acest post, aveți ocazia să vă alăturați unei echipe tinere, dar premium din toate punctele de vedere. Suntem și dorim să construim în continuare o echipă cu calități atât umane, cât și profesionale deosebite. Lucrăm pentru clienți medii și mari, dar și pentru proiecte proprii și ne confruntăm cu provocări la fiecare pas.

Dacă îți plac provocările, dacă vrei să înveți mereu ceva nou, vino alături de noi și îți promitem că vei avea parte exact de acest lucru.

Dacă vrei să ne cunoaştem, trimite-ne CV-ul la social@digitalu.ro!

NOUTĂȚI

Articole similare