DigitalU îți oferă gratuit o campanie Google AdWords pentru business-ul tău

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că, în România, aproape orice business se confruntă încă de la început cu tot felul de probleme. Și, în drumul spre succes, sunt atâtea piedici, încât nu puțini sunt cei care fie renunță, fie se zbat în mediocritate. Dar noi, cei de la DigitalU, ne-am propus să inovăm, să schimbăm mentalități și, astfel, să întoarcem roata încă din start în favoarea business-urilor.

Experimentează gratuit efectele unei campanii AdWords

Cum? Oferind oricărui business de categorie mică sau mijlocie șansa unui început în forță, printr-o campanie gratuită Google AdWords. Astfel, în calitatea noastră de parteneri Google AdWords, îți oferim, dacă te regăsești în categoriile menționate, posibilitatea de a experimenta gratuit efectele unei campanii Google AdWords, fără a fi condiționat de plata unei taxe sau a unui comision.

De ce Google AdWords? Pentru că, dacă vrei un business de succes, este esențial să cunoști și să înțelegi publicul țintă. Iar informațiile pe care Google AdWords ți le poate oferi despre utilizatori și comportamentul acestora sunt extrem de prețioase. Sunt informații la care generațiile anterioare nici nu îndrăzneau să viseze.

Ce fel de informații? Localizarea utiilizatorilor, cuvintele cheie folosite pentru a ajunge pe site-ul tău, dispozitivul de pe care este accesat site-ul tău, ziua și ora în care au căutat informații, produse sau servicii care l-au dus pe site-ul tău, dar și alte informații extrem de importante, care te pot ajuta să oferi produse și servicii mai bune și, implicit, să atragi noi și noi clienți.

Iar informațiile pe care le obții în urma unei campanii Google AdWords, una dintre cele mai importante forme de advertising create vreodată, te pot ajuta să concepi și, apoi, să implementezi o strategie eficientă de marketing digital. Iar asta, întrucât, cu Google AdWords, este ușor să analizezi nu doar progresul campaniei tale, ci și rezultatele acesteia și rapoartele finale.

 

Prima ta campanie Google AdWords, cadoul DigitalU pentru tine

Google AdWords este o platformă flexibilă de advertising online, folosită de sute de mii de business-uri din toată lumea. Iar aceste business-uri au un lucru în comun: vor să atragă atenția milioanelor de utilizatori de internet care caută, zilnic, informații, produse și servicii și, apoi, să transforme cât mai mulți dintre acești utilizatori în clienți.

Dacă nu te folosești de această platformă sau nu o folosești la potențialul său maxim, ești departe de un business de succes. Iar noi îți dorim un business de succes. De aceea, îți oferim gratuit: o analiză detaliată a business-ului tău, a pieței și a concurenței; crearea unei prime strategii de First Campaign împreună cu tine; crearea primului tău cont și a tale primei campanii Google AdWords.

Costurile pentru toate operațiunile enumerate anterior vor fi cadoul nostru pentru tine, la fel cum va fi și bugetul necesar pentru o primă perioadă de campanie AdWords, perioadă stabilită de comun acord. Astfel, îți poți crește vânzările, lead-urile, awareness-ul, etc. 100% gratuit. Fără comisioane, fără taxe ascunse, fără clauze fantomă.

Dacă rezultatele primei tale campanii de conving de importanța unei astfel de campanii AdWords, putem discuta de o campanie succesivă, cu un alt buget, pe care va trebui să îl susții tu. Merită să încerci, e gratis. Așa că, dacă îți surâde ideea de a beneficia gratuit de o primă campanie Google AdWords, nu ezita să ne contactezi.

Hai să bem o cafea împreună și să îți explicăm pe îndelete ce înseamnă Google AdWords. Dacă nu ai timp de o cafea, fie ne poți trimite un mail, fie ne poți contacta la telefon.

NOUTĂȚI

Articole similare

OllieGangShop

OllieGangShop – Cele mai tari colecții SUPRA, CARHARTT, ASICS, NIKE, NEW BALANCE și alte branduri originale de streetwear Ce a dorit clientul? OllieGangShop era deja

Citește